Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
-
Panellas93
- Υπολοχαγός

- Posts in topic: 172
Φίλε και να πάρει στα τμήματα με τα κριτήρια που ανακοίνωσε θα πάρει ... Το να ζουν κάποιοι στο ροζ συννεφάκι δεν θα τους το χάλασω εγώ ... Την επόμενη φορά
Panellas93 έγραψε:Φίλε και να πάρει στα τμήματα με τα κριτήρια που ανακοίνωσε θα πάρει ... Το να ζουν κάποιοι στο ροζ συννεφάκι δεν θα τους το χάλασω εγώ ... Την επόμενη φορά
Γραφει ομως το ΦΕΚ οτι τα πτυχια ειναι μονο για την ΟΠΠΙ

Το ίδιο πραγμα λέτε
Limenikos έγραψε:Το ίδιο πραγμα λέτε
Ναι, απλα αναφερομαι μονο στα πτυχια.
Πηγες πόσες φορές κάδο ρε φιλε και ακόμα επιμένεις.Sayeret Matkal έγραψε:Περίμενε εσύ να βγει τη Δευτέρα προκήρυξη.Έχετε πτυχία αλλα είστε χαμηλής νοημοσύνης.
- Thomasmp94!
- Υποδεκανέας

- Posts in topic: 11
Ρε φίλε Νίκο που κολλάνε τα τμήματα; Η προκήρυξη είναι για την οππι μην λέτε ο καθένας οτι του κατέβει στο κεφάλι! Ειδες εσύ πουθενά οτι βγήκε προκήρυξη για ΕΦ για τμήματα περα της οππι; Αν ναι τοτε πάω πάσο!
Thomasmp94! έγραψε:Ρε φίλε Νίκο που κολλάνε τα τμήματα; Η προκήρυξη είναι για την οππι μην λέτε ο καθένας οτι του κατέβει στο κεφάλι! Ειδες εσύ πουθενά οτι βγήκε προκήρυξη για ΕΦ για τμήματα περα της οππι; Αν ναι τοτε πάω πάσο!
Εχει ειπωθει οτι ισως παρει και στα τμηματα Θωμα, δεν ξερει κανεις ομως αν και ποτε θα παρει. Εσεις ομως ειστε στανταρ οσοι ενδιαφερεστε για ΟΠΠΙ

Μια ζωή στρουμφ αποκαλούν οι αναρχοαπλητοι τους αστυνομικούς... Το τι ψηφίζω είναι δικαίωμα μου... Δημοκρατία έχουμε! Απ' τη πρώτη μέρα κάνετε ψυχολογικό πόλεμο στα παιδιά που έχουν πτυχίο και έχετε μούτρα και μιλάτε... Και να σημειωθεί ότι δεν έχω πτυχίο αλλά κόμπλεξ σαν τα δικά σας που επειδή ψόφησε η κατσίκα σας θέλετε να ψοφήσει και του διπλανού δόξα τον Θεό δεν κουβαλάω... Ααα και μην ξεχάσεις τώρα να με λογοκρίνεις επειδή πιστεύω και στον Θεό... Άντε σας μάθαμε πια...
Xen93 +1Xen93 έγραψε:Μια ζωή στρουμφ αποκαλούν οι αναρχοαπλητοι τους αστυνομικούς... Το τι ψηφίζω είναι δικαίωμα μου... Δημοκρατία έχουμε! Απ' τη πρώτη μέρα κάνετε ψυχολογικό πόλεμο στα παιδιά που έχουν πτυχίο και έχετε μούτρα και μιλάτε... Και να σημειωθεί ότι δεν έχω πτυχίο αλλά κόμπλεξ σαν τα δικά σας που επειδή ψόφησε η κατσίκα σας θέλετε να ψοφήσει και του διπλανού δόξα τον Θεό δεν κουβαλάω... Ααα και μην ξεχάσεις τώρα να με λογοκρίνεις επειδή πιστεύω και στον Θεό... Άντε σας μάθαμε πια...
- Sayeret Matkal
- Δεκανέας - Έφεδρος

- Posts in topic: 45
Το λωκο σας να χτυπατε κατω, τη Δευτερα δε βγαινει καμια προκηρυξη και θα ειμαστε εδω να το δουμε!
Who Dares Wins
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης

- Posts in topic: 202
Και εμάς δικαίωμα μας να κράζουμε την κυβέρνηση θίασο των κοπροπασοκων που έχει φτιάξει ο Κουλης, που έχει μαζέψει όλα τα ορφανά του Σημίτη. Το σχόλιο φάνηκε ξεκάθαρα ότι πήγαινε στην νδουλα λόγω του γαλάζιου χρώματος και του κόμματος και των Στρουμφ.
Επίσης τον όρο αναρχοαπλυτος, τον χρησιμοποιούν τα κλασσικά κομματοσκυλα της νδουλας, που το παίζουν δεξιοί, δηλαδή φιλελεύθεροι υπέρ της ελεύθερης αγοράς, αλλά ονειρεύονται να γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι. Οι γνωστοί Γαλάζιοι πασοκοι
Επίσης τον όρο αναρχοαπλυτος, τον χρησιμοποιούν τα κλασσικά κομματοσκυλα της νδουλας, που το παίζουν δεξιοί, δηλαδή φιλελεύθεροι υπέρ της ελεύθερης αγοράς, αλλά ονειρεύονται να γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι. Οι γνωστοί Γαλάζιοι πασοκοι
Φίλε υπουργικά το λες; Ξέρεις κάτι παραπάνω κ λες ότι δεν θ βγει η προκήρυξη?
gionbill έγραψε:Φίλε υποθετικα το λες; Ξέρεις κάτι παραπάνω κ λες ότι δεν θ βγει η προκήρυξη;
-
tsanspyr887
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 1
Καλησπερα γνωριζει κανεις το οριο ηλικιας?
Πήρε τηλέφωνο έχει δυνατό τηλέφωνο 😂😂
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες