Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
-
Efedros2015
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 194
Θερμή παράκληση μην αρχίζετε με τη νέα η τη παλιά μοριοδοτηση, να βγει μάγκες θέλουμε όλοι και ας βγουν και 2 περισσότερες πιθανότητες για όλους και ας βγει με ότι κριτήρια να ναι
Ούτε τρωγωμαστε αλλά ουτε και βριζομαστε αδερφέ προς θεού απλά απόψεις ανταλαζουμε. Αναμένουμε !
Η οππι θα βγει κανονικα με τα μορια που εχουν ανακοινωθει στο φεκ.αλλο λεμε τωρα, μηπως κουμπωσουν αλλα 500 ατομα για τα τμηματα με τη παλια μοριοδοτηση!
Αυτό έγραψα και εγώ αδελφέ. Δεν έχουν νόημα οι συζητήσεις αυτές. Ολοι είμαστε με τεντωμένα νευρα αλλα δεν βοηθάει. Ελπίζω μέσα στον Ιούνιο να βγει να ξεμπερδευουμε. Λέτε να βγει μέχρι Παρασκευή ή χλωμό; Επειδή έλεγαν για τέλη Μαΐου και καλά.Efedros2015 έγραψε:Θερμή παράκληση μην αρχίζετε με τη νέα η τη παλιά μοριοδοτηση, να βγει μάγκες θέλουμε όλοι και ας βγουν και 2 περισσότερες πιθανότητες για όλους και ας βγει με ότι κριτήρια να ναι
Μακαρι EcoMike. Να μπούμε όλοι πτυχιούχοι και μη στην αστυνομία.
EcoMike έγραψε:Η οππι θα βγει κανονικα με τα μορια που εχουν ανακοινωθει στο φεκ.αλλο λεμε τωρα, μηπως κουμπωσουν αλλα 500 ατομα για τα τμηματα με τη παλια μοριοδοτηση!
Πανεπιστήμια 1000 άτομα δεν παίζει... Πιο πιθανό το 1000 άτομα τμήματα... Αλλιως το λογικό είναι 500+500
-Bildakoss-
Κοιτα εγω αυτο εχω ακουσει απο μεσα. Οτι με το κραξιμο που εχει πεσει απο τους συνδικαλιστες για αδεια τμηματα, δε προκειται με τιποτα να παρει και τους 1000 στα αει. Και γω για 500+500 εχω ακουσει!Γενικα γινονται συζητησεις μεσα, διοτι λενε δε μπορεις να εχεις αδεια τμηματα και να βαζεις 1000 εφ σε 5 αει.
Εκει κολλαει και δεν εχει βγει ακομα η προκηρυξη. Αν παρατηρησατε το τελευταιο μηνα βγαινουν καθημερινα αρθρα και ανακοινωσεις για αδεια τμηματα ξαφνικα. Ακομα και η ποασυ προτιμαει να πανε εφ στα τμηματα παρα στα αει!
Εκει κολλαει και δεν εχει βγει ακομα η προκηρυξη. Αν παρατηρησατε το τελευταιο μηνα βγαινουν καθημερινα αρθρα και ανακοινωσεις για αδεια τμηματα ξαφνικα. Ακομα και η ποασυ προτιμαει να πανε εφ στα τμηματα παρα στα αει!
Τον νόμο τον έχεις διαβάσει;1.000 ατομα γραφει αποκλειστικά για οππι. Αλλο το να βγει ξεχωριστή προκήρυξη για τα ΑΤ.BilD έγραψε:EcoMike έγραψε:Η οππι θα βγει κανονικα με τα μορια που εχουν ανακοινωθει στο φεκ.αλλο λεμε τωρα, μηπως κουμπωσουν αλλα 500 ατομα για τα τμηματα με τη παλια μοριοδοτηση!
Πανεπιστήμια 1000 άτομα δεν παίζει... Πιο πιθανό το 1000 άτομα τμήματα... Αλλιως το λογικό είναι 500+500
Γιατί να μην βγαλει και για τα δυο ρε παιδιά; Να είναι όλοι ευχαριστημένοι;
Averof μακάρι αδερφέ!
Και μακροπροθεσμα να το δείτε. Εφόσον διαλυθεί η οππι που θα πάνε μετά αυτοί όλοι; Γτ να μην πάνε στα τμήματα;
Γιατι ειναι δυσκολο να βγουν 2 διαφορετικες προκηρυξεις.Μεσα στην ιδια οτι ειναι θα το κανουν.
Εκτος και αν παρει 1000 οππι κανονικα και στειλει τους 500 κατευθειαν στα τμηματα.
Εκτος και αν παρει 1000 οππι κανονικα και στειλει τους 500 κατευθειαν στα τμηματα.
Averoff13 έγραψε:Τον νόμο τον έχεις διαβάσει;1.000 ατομα γραφει αποκλειστικά για οππι. Αλλο το να βγει ξεχωριστή προκήρυξη για τα ΑΤ.BilD έγραψε:EcoMike έγραψε:Η οππι θα βγει κανονικα με τα μορια που εχουν ανακοινωθει στο φεκ.αλλο λεμε τωρα, μηπως κουμπωσουν αλλα 500 ατομα για τα τμηματα με τη παλια μοριοδοτηση!
Όλα τα έχω διαβάσει φίλε μου... Αλλα ότι θέλουν να κάνουν σε μια νύχτα μπορούν να το κάνουν! Δεν θα κολλήσουν επειδή λέει το ΦΕΚ 1000 άτομα για οππι 😉
-Bildakoss-
Μακάρι.EcoMike ποτε εκτιμάς ότι θα εκδοθεί η προκήρυξη;
Δε ξερω γιατι οπως ειπαμε υπαρχουν αντιδρασεις λογω αδειων τμηματων, οποτε καπου εκει κολλαει!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες