Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Τα κενα μπορει να δημιουργηθηκαν προσφατα ρε μπρο, σχεδον ολους τους επιλαχοντες του ξανα καλεσαν, αυτην την συζητηση ειχα πριν λιγο καιρο, φιλος μου που ηταν στην θεση 2200 περιπου τον καλεσαν και μπηκε, εφυγε πολυς κοσμος απο τους εφ του 19, το ιδιο θα γινει σε ολες τις προκ. Γιαυτο ειτε με μορια ειτε χωρις θα πρεπει να κανετε ολοι σε ολες τις προκ. Παιδια
-
Lefteris 2αμαλ
- Αντιστράτηγος

- Posts in topic: 70
Ισχυει στο 100% αυτο, κοντα στις 200 θεσεις ειναι κενες απο Ε. Φ του 19.
Στον Γιωργάκη τον έξυπνο πες το.
διαβασε τι γραφω και ασε τις ειρωνιεςPlayer7 έγραψε:Στον Γιωργάκη τον έξυπνο πες το.
-
Βρε Γιούκα Μου
- Υποδεκανέας

- Posts in topic: 21
Ισχύει αυτό που λένε τα παιδιά, έμειναν κενές θέσεις και το έκαναν αβαβααα μετά... Οι συνδικαλιστές το χρησιμοποιούν πολύ συχνά ως επιχείρημα, δεν είναι κάτι κρυφό
- Maximos91
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος

- Posts in topic: 3
Στην α κατηγορια η στην β καλεσαν επιλαχοντες;
Αποκλείεται να μπήκε άνθρωπος από 2200 θέση... Εγώ είχα 2500 μόρια και ήμουν 1900+ θέση στην Α κατηγορία
δεν ξερω σε ποια κατηγορια ηταν, μπορω να τον ρωτησω. Αλλα αφου εχει τοσες κενες θεσεις και εφοσον καλεσαν επιτυχοντες εσενα γτ δεν σε καλεσαν;Player7 έγραψε:Αποκλείεται να μπήκε άνθρωπος από 2200 θέση... Εγώ είχα 2500 μόρια και ήμουν 1900+ θέση στην Α κατηγορία
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος george94 την Πέμ Μάιος 20, 2021 5:14 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Maximos91
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος

- Posts in topic: 3
Ακριβως φιλε player ειμαστε κοντα στα μορια κ εγω παρομοια σκεψη εκανα γιαυτο ρωτησα. Παντως δεν εχουν επιστρεψει σε ολο το κοσμο τους φακελους καταθεσης δικαιολογητικων υποψηφιων απ τα ΑΤ
- Xrounk
- Αντισυνταγματάρχης

- Posts in topic: 71
Αφήστε να λένε εγώ ήμουν επιλαχων και δεν Με κάλεσαν ποτέ παρόλο που είχα περάσει πκε
2550 μπήκε ο τελευταίος Α. Εγω ειχα 2540 δεν με πηρε κανένας τηλ αν με πάρουν θα σας πω
Μετά από τόσο καιρό σιγά μη καλέσουν, θα τα είχαν καλύψει τα κενά άμα ήθελαν!
Φίλε όπως είπα και πριν η δικογραφία είναι μεγάλο μανίκι για πολλούς. Ξέρεις πόσοι ανακριτικοί αστυφύλακες θα ήθελαν να είναι βητάδες; Άστο καλύτερα. Μη θεωρείς ότι το ανακριτιλίκι είναι και προνόμιο. Περισσότερο χώσιμο είναι.
Και περισσότερες ευθύνες, σωστός Σταύρο.
Τα λέω για εκείνους που νομίζουν ότι αν είσαι ανακριτικός είσαι σε ένα γραφειάκι και αράζεις. Πάιζει να είναι εν τω μεταξύ η θέση με τη μεγαλύτερη ευθύνη. Είσαι για τα πάντα υπέυθυνος. Από τους κρατούμενους που έχεις στο τμήμα μέχρι την χρέωση και αποχρέωση υλικών του προσωπικού σου.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες