Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
-
Efedros2015
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 194
-
Efedros2015
- Ανθυπασπιστής

Προσοχή ποιους ακούτε ο ίδιος άνθρωπος σ άλλη καρτέλα για άλλο θέμα έγραψε ακριβώς γ Ιούνιο ! Μπαγασα μήπως θ έχουμε και εκλογές Ιούνιο ; Καλό βράδυ από εμένα υπομονή, απλά βρήκα το ποστ του κυρίου και το έβαλα να δείτε τι άτομα πιστεύετε
- Sayeret Matkal
- Δεκανέας - Έφεδρος

- Posts in topic: 45
Πάγος; Συρτάρι; Τικ τακ τικ τακ. Άνθρακας ο θυσαυρος; !
Who Dares Wins
Το θέμα είναι ότι αργεί και αυτό δείχνει ότι κάπου κολλάει και δεν είναι το υπουργείο μάλλον αλλά τα ΑΕΙ. Εκτος και αν δεν ολοκληρώθηκε η προκυρηξη ακόμη και έχουμε ως Μικροτροποποιησεις
Η προκηρυξη θα βγει 100%. Το ποτε . δεν γνωριζουμε. Καποιοι εδω μεσα εχουν μαθει για Αρχες ιουνιο. Για τροποποιήσεις προσωπικα δεν πιστευω οτι θα γινουν αλλα ουτε εχει ακουστει κατι.
Fousekis έγραψε:Η προκηρυξη θα βγει 100%. Το ποτε . δεν γνωριζουμε. Καποιοι εδω μεσα εχουν μαθει για Αρχες ιουνιο. Για τροποποιήσεις προσωπικα δεν πιστευω οτι θα γινουν αλλα ουτε εχει ακουστει κατι.
Υπάρχουν διαμαρτυρίες για ελλείψεις στα ΑΤ... Λες να προκύψει κάτι άλλο ;
-Bildakoss-
Ρώτησα στο workenter kai μου είπαν πάει για Σεπτέμβρη η προκήρυξη. Βλέπω τους οππι να μπαίνουν Γενάρη στα πανεπιστήμια αν ισχύει αυτή η πληροφορία. Θα αργήσει παραπάνω από όσα πιστεύαμε. Οπότε όταν Λένε αυτοί θα μπουνε οι πρώτοι τον Σεπτέμβριο ίσως μππυνε υπηρετούντες εν ενεργεια αστυνομικοί. Μεγάλη ξενερα αν ισχύει η πληροφορία αυτή.
Averoff13 έγραψε:Ρώτησα στο workenter kai μου είπαν πάει για Σεπτέμβρη η προκήρυξη. Βλέπω τους οππι να μπαίνουν Γενάρη στα πανεπιστήμια αν ισχύει αυτή η πληροφορία. Θα αργήσει παραπάνω από όσα πιστεύαμε. Οπότε όταν Λένε αυτοί θα μπουνε οι πρώτοι τον Σεπτέμβριο ίσως μππυνε υπηρετούντες εν ενεργεια αστυνομικοί. Μεγάλη ξενερα αν ισχύει η πληροφορία αυτή.
Μεγαλη ξενερα γιατι ρε φιλε; Προτιμας να μπουμε τερμα απροετοιμαστοι δηλαδη;
Ας μπουνε αυτη που ειναι ηδη αστυνομικοι να δουν πως θα κυλησουν τα πραγματα και να ειμαστε πιο "ετοιμοι" μετα εμεις αν μπουμε. Εγω δεν θελω με τιποτα να κανω με το ζορι 3 μηνες εκπαιδευση και να με βγαλουν στα πανεπιστημια ανεκπαιδευτο
Nick222 έγραψε:Averoff13 έγραψε:Ρώτησα στο workenter kai μου είπαν πάει για Σεπτέμβρη η προκήρυξη. Βλέπω τους οππι να μπαίνουν Γενάρη στα πανεπιστήμια αν ισχύει αυτή η πληροφορία. Θα αργήσει παραπάνω από όσα πιστεύαμε. Οπότε όταν Λένε αυτοί θα μπουνε οι πρώτοι τον Σεπτέμβριο ίσως μππυνε υπηρετούντες εν ενεργεια αστυνομικοί. Μεγάλη ξενερα αν ισχύει η πληροφορία αυτή.
Ας μπουνε αυτη που ειναι ηδη αστυνομικοι να δουν πως θα κυλησουν τα πραγματα και να ειμαστε πιο "ετοιμοι" μετα εμεις αν μπουμε. Εγω δεν θελω με τιποτα να κανω με το ζορι 3 μηνες εκπαιδευση και να με βγαλουν στα πανεπιστημια ανεκπαιδευτο
Αυτοι****
- Sayeret Matkal
- Δεκανέας - Έφεδρος

- Posts in topic: 45
Αν ισχυει αυτο τοτε σημαινει οτι κραταει τη προκηρυξη ως προεκλογικο οπλο.Καθως θα γινουν εκλογες τελη σεπτεμβριου αρχες οκτωβριου!
Who Dares Wins
Nick222 έγραψε:Ξενερα γτ αλλιως τα περιμέναμε αλλιώς θα γίνουν. Μακαρι να είναι για καλό αυτή η καθυστέρηση. Σημασια έχει να μπούμε οπότε μπούμε.Nick222 έγραψε:Averoff13 έγραψε:Ρώτησα στο workenter kai μου είπαν πάει για Σεπτέμβρη η προκήρυξη. Βλέπω τους οππι να μπαίνουν Γενάρη στα πανεπιστήμια αν ισχύει αυτή η πληροφορία. Θα αργήσει παραπάνω από όσα πιστεύαμε. Οπότε όταν Λένε αυτοί θα μπουνε οι πρώτοι τον Σεπτέμβριο ίσως μππυνε υπηρετούντες εν ενεργεια αστυνομικοί. Μεγάλη ξενερα αν ισχύει η πληροφορία αυτή.
Αυτοι****
Nick222 έγραψε:Averoff13 έγραψε:Ρώτησα στο workenter kai μου είπαν πάει για Σεπτέμβρη η προκήρυξη. Βλέπω τους οππι να μπαίνουν Γενάρη στα πανεπιστήμια αν ισχύει αυτή η πληροφορία. Θα αργήσει παραπάνω από όσα πιστεύαμε. Οπότε όταν Λένε αυτοί θα μπουνε οι πρώτοι τον Σεπτέμβριο ίσως μππυνε υπηρετούντες εν ενεργεια αστυνομικοί. Μεγάλη ξενερα αν ισχύει η πληροφορία αυτή.
Ναι ενώ αν μπουν εν ενεργεία και δεν πάει καλά το πράγμα και στο τέλος δεν βγει η προκ είναι καλύτερα ε; 🤣🤣
-Bildakoss-
BilD έγραψε:Nick222 έγραψε:Averoff13 έγραψε:Ρώτησα στο workenter kai μου είπαν πάει για Σεπτέμβρη η προκήρυξη. Βλέπω τους οππι να μπαίνουν Γενάρη στα πανεπιστήμια αν ισχύει αυτή η πληροφορία. Θα αργήσει παραπάνω από όσα πιστεύαμε. Οπότε όταν Λένε αυτοί θα μπουνε οι πρώτοι τον Σεπτέμβριο ίσως μππυνε υπηρετούντες εν ενεργεια αστυνομικοί. Μεγάλη ξενερα αν ισχύει η πληροφορία αυτή.
Ναι ενώ αν μπουν εν ενεργεία και δεν πάει καλά το πράγμα και στο τέλος δεν βγει η προκ είναι καλύτερα ε; 🤣🤣
Θα βγει προκυρηξη μπορει απλα να την αλλαξουν... Δεν ξερω τι να σε πω...
-
Efedros2015
- Ανθυπασπιστής

Λοιπον χθες είχε συνέντευξη η υπουργός Παιδείας στην ΕΡΤ στη τελευταία ερώτηση πριν κλείσει ερωτήθηκε από τη δημοσιογράφο για τη πανεπιστήμ και η απάντηση ήταν από Σεπτεμβρίο που θ είναι η ομάδα αυτή μέσα θα μιλήσουμε αναλυτικά για το σχεδιασμό και όλα!
-
Coyote
- Συνταγματάρχης

- Posts in topic: 44
- Ενδιαφέροντα: ΕΦ
Ισως και να ισχυει αλλα καλο θα ηταν να μη παιρναμε στα σοβαρα ενα σαιτ που σε προηγουμενη αναρτηση ειχε γραψει "θεμα ωρων η προκυρηξη" Δε λεω μπορει να βγει και το Σεπτεμβρη αλλα κρατησε μικρο καλαθι, στα μεσα του Μαιου ειμαστε ακομα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Eispraktwr και 4 επισκέπτες