Τι πέταξες πάλι ρε τιτανομεγιστε! Πωωω με κουφανες αλήθεια. Τι σχέση έχει ρε ο στρατός με την αστυνομία; Το μόνο που περιμένω πλέον από εσένα είναι να δω με τι άλλο θα πιαστείς για πεις τη παπαρια σου !Δοκιμος07 έγραψε:Αν δεν βγουν αποτελέσματα για ΕΠΟΠ η προκήρυξη δεν βγαίνει.(Έκαναν αιτήσεις μηχανογραφημένα και αποτελέσματα ακόμα δεν έχουν βγάλει φαντάσου τι γινεται.)
Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
User212223 έγραψε:Μια ερώτηση έχω μόνο. Πόσο κομπλεξικο άτομο παίζει να είσαι ρε φίλε;
Σε ποιον αναφερεσαι;
Gpap95 σε έχω για τα έγραφα εσένα τεμπελοχανα και εκεί θα μενεις μια ζωή. Τυχοδιώκτη !
Limenikos έγραψε:Δεν έχει σχέση αυτο
Όλα έχουν σχέση
Έγινε παίχτη! Τρέχει μια προκήρυξη ΑΣΕΠ να ξέρεις. Σε περίπτωση που δεν έχεις τι να πεις, πες ότι θα βγουν πρώτα τα αποτελέσματα ΑΣΕΠ και μετά η προκήρυξη. Σου δίνω και ιδέες, ατιμούτσικο!Δοκιμος07 έγραψε:Gpap95 σε έχω για τα έγραφα εσένα τεμπελοχανα και εκεί θα μενεις μια ζωή. Τυχοδιώκτη !
Παμε απο την επομενη βδομαδα παλι τσακωμος που δεν Θα εχει βγει παλι να πουμε μια τα ιδια. Οτι δεν βγαινει η εκπαιδευση Κλπ. Εν τελη θα βγουν ολα και εκπαιδευσεις κλπ και τα μηνυματα με τις μπουρδες μας θα μείνουν στο φορουμ για να γελανε οι επομενοι
Fousekis έγραψε:Παμε απο την επομενη βδομαδα παλι τσακωμος που δεν Θα εχει βγει παλι να πουμε μια τα ιδια. Οτι δεν βγαινει η εκπαιδευση Κλπ. Εν τελη θα βγουν ολα και εκπαιδευσεις κλπ και τα μηνυματα με τις μπουρδες μας θα μείνουν στο φορουμ για να γελανε οι επομενοι
Από επόμενη σε επόμενη πάμε και θα βγει και Το 21' 🤣🤣
-Bildakoss-
Πριν ένα μήνα έλεγαν κάτι ψευτοσαιτ θέμα ωρών είναι η δημοσιευση της προκήρυξης 🤣🤡🤡🤡🤡
-Bildakoss-
- Sayeret Matkal
- Δεκανέας - Έφεδρος

- Posts in topic: 45
Είναι ξεκάθαρο νομίζω ότι κάπου κολλάει η όλη κατάσταση. Μη σας φανεί περίεργο αν πάρει 500 για οππι και 500 ΕΦ για τμήματα.
Who Dares Wins
Πολύ περίπλοκο αυτό π λες.
-
ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ
- Δεκανέας - Έφεδρος

- Posts in topic: 16
Ρε παιδια μην γεμιζετε με αερολογιες και ασυναρτισιες το νημα. καποια παιδια περιμενουν να δουν μια εγκυρη ειδηση και αντι αυτου βλεπουν σελιδες με τις αερολογιες σας.
Sayeret Matkal έγραψε:Είναι ξεκάθαρο νομίζω ότι κάπου κολλάει η όλη κατάσταση.Μη σας φανεί περίεργο αν πάρει 500 για οππι και 500 ΕΦ για τμήματα.
Απο που προκυπτει αυτο;
Από το ότι είναι τρολ προφίλ Νίκο
- Sayeret Matkal
- Δεκανέας - Έφεδρος

- Posts in topic: 45
Γιατί ακριβώς είμαι τρολ; Είπα εγώ ότι θα ακυρωθεί η προκηρυξη; Λέω ότι ίσως πάρουν και άτομα στα τμήματα διότι οι συνδικαλιστές λένε δε γίνεται τα τμήματα να είναι άδεια και να παίρνεις 1000 άτομα για 5 αεί.
Who Dares Wins
Οτι καπου εχει κολλησει ειναι δεδομενο τωρα που.. Παντως τρολ ξετρολ αυτο που λενε οι πιο πανω δεν Φαινεται απιθανο. Αμα πανε 500 και 500 τον καταπιαμε οι βασεις στον θεουλη. Το οτι αργει τοσο αποψη μου ειναι οτι δεν θα ειναι για καλο, κατι γινεται. Μπορει να δουμε και καμια αλλαγη, δυστυχως για εμενα. Μπορει και να λεω βλακειες ειδωμεν.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: NikosPatrinos και 6 επισκέπτες