Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
-
Aston Martin
- Δεκανέας - Έφεδρος

- Posts in topic: 16
Έτσι άκουσα από συγγενεί μου. Πάντως θα βγει σίγουρα.
-
Coyote
- Συνταγματάρχης

- Posts in topic: 44
- Ενδιαφέροντα: ΕΦ
Μακαρι, ωραιο νεο! Αλλα δε θα ηταν ενημερα τα τμηματα;
Coyote έγραψε:Μακαρι, ωραιο νεο! Αλλα δε θα ηταν ενημερα τα τμηματα;
Μπα τι να ειναι ενημερωμενα σιγα. Εγω το 19 πηγαινα και μου λεγανε ελα την ταδε μερα την ταδε ωρα δεν με δεχοντουσαν καν ολες τις μερες και ωρες 😂 μακαρι να σκασει. Αν και χλομό το βλεπω με τοση ησυχια απο sites tv κλπ.
-
Kostantinos2017
- Ταγματάρχης

- Posts in topic: 219
Παιδια δεν καταλαβα πιο ειναι το νεο το καλο;
-
Coyote
- Συνταγματάρχης

- Posts in topic: 44
- Ενδιαφέροντα: ΕΦ
Μιλαμε για τετοια οργανωση😂 Οπως και ναχει εμεις ελπιζουμε! Το μονο που μας εμεινε... Γιατι πολλα ακουμε περισσοτερα διαβαζουμε και στο τελος τιποτα.
-
Τουfeugatou
- Στρατιώτης

- Posts in topic: 5
Ο ΣΥΡΙΖΑ πάντως τους κράζει μετά το έγκλημα στα γλυκά νερά ότι θα πάρει αστυνομία για Πανεπιστήμια και όχι για δρομο
Δικαίως τους κράζει.
Τουfeugatou έγραψε:Ο ΣΥΡΙΖΑ πάντως τους κράζει μετά το έγκλημα στα γλυκά νερά ότι θα πάρει αστυνομία για Πανεπιστήμια και όχι για δρομο
Φαντασου. Να λεει ο ΣΥΡΙΖΑ γιατι δεν παιρνουν Αστυνομια. Βλεπω να ριχνει 2 μετρα χιονι μεσα στο κατακαλοκαιρο

Εγώ λέω μπορεί να σκάσει και τώρα που μιλάμε σοβαρευτείτε μερικοί μερικοί! Θα το ήξερα!
Τουfeugatou έγραψε:Ο ΣΥΡΙΖΑ πάντως τους κράζει μετά το έγκλημα στα γλυκά νερά ότι θα πάρει αστυνομία για Πανεπιστήμια και όχι για δρομο
Ο ΣΥΡΙΖΑ φίλε μου λέει ότι λέει η ποασυ... Οποτε μόνο για να πάρουν ΕΦ δεν εννοεί...
-Bildakoss-
Ο ΣΥΡΙΖΑ από τη στιγμή που είναι 20 μονάδες πίσω και βλέπει τη πρωτιά με το μακαρόνι, λογικό είναι να πιαστεί από το οτιδήποτε. Είτε αυτό είναι αστυνομία, είτε είναι η διαχείριση του ιού είτε το παραμικρό με σκοπό να παρουσιάσει με κάποιο τρόπο ότι η κυβέρνηση δε ξέρει τι κάνει. Ποιος; Ο Τσίπρας. Που ενημερώθηκε 12 το βράδυ για τη φωτιά στο μάτι που κάηκαν 100 άνθρωποι και αυτός δεν ήξερε τι γινόταν. Αλλά ας μη πάμε αλλού. Δε φταίει η αστυνομία με το έγκλημα που συνέβη. Λες και ο κάθε αστυνομικός ξέρει ποιος θα κάνει φόνο στα επόμενα 5 λεπτά και θα πάει να τον πιάσει. Ότι να ναι πραγματικά!
Ο ΣΥΡΙΖΑ από τη στιγμή που είναι 20 μονάδες πίσω και βλέπει τη πρωτιά με το μακαρόνι, λογικό είναι να πιαστεί από το οτιδήποτε. Είτε αυτό είναι αστυνομία, είτε είναι η διαχείριση του ιού είτε το παραμικρό με σκοπό να παρουσιάσει με κάποιο τρόπο ότι η κυβέρνηση δε ξέρει τι κάνει. Ποιος; Ο Τσίπρας. Που ενημερώθηκε 12 το βράδυ για τη φωτιά στο μάτι που κάηκαν 100 άνθρωποι και αυτός δεν ήξερε τι γινόταν. Αλλά ας μη πάμε αλλού. Δε φταίει η αστυνομία με το έγκλημα που συνέβη. Λες και ο κάθε αστυνομικός ξέρει ποιος θα κάνει φόνο στα επόμενα 5 λεπτά και θα πάει να τον πιάσει. Ότι να ναι πραγματικά!
Συγγνώμη για τις 2 φορές που δημοσιεύθηκε*
-
El Chapo
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

- Posts in topic: 78
Όπως ήξερες και το ΦΕΚ;ΕΦ21 έγραψε:Εγώ λέω μπορεί να σκάσει και τώρα που μιλάμε σοβαρευτείτε μερικοί μερικοί! Θα το ήξερα!

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Garda και 2 επισκέπτες