Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Καλημέρα σε όλους και καλή Ανάσταση να έχουμε!Βλέπει κανείς να υπάρχει ενδεχόμενο να αλλάξουν τα κριτήρια μοριοδότησης ή ακόμη και το ηλικιακό κομμάτι; Εμένα με συμφέρει απόλυτα αυτό που ισχύει τώρα αλλά συζήτηση να γίνεται.
Ευχαριστώ πολύ!
Ευχαριστώ πολύ!
Το ηλικιακό θα αλλάξει. Η μοριοδότηση εφόσον Δόθηκε σε ΦΕΚ δεν θα αλλάξει.
Δοκιμος07 έγραψε:Το ηλικιακό θα αλλάξει. Η μοριοδότηση εφόσον Δόθηκε σε ΦΕΚ δεν θα αλλάξει.
Χωρίς να θέλω να φανώ έξυπνος η κάτι τέτοιο. Αλλά μην ξεχνάς και για ένοπλους είχε βγει ΦΕΚ από καλοκαίρι του 20' και όταν βγήκε η προκ είχε αλλαγές στο ΦΕΚ (b2,ecdl) , όπως και εποπ ενώ είχε βγει ΦΕΚ προστέθηκε μετά και οι 3τεκνια κτλπ ... Κατά την άποψη μ Ελλάδα είμαστε τίποτα δεν είναι σίγουρο
-
dimitris13
- Δεκανέας - Έφεδρος

- Posts in topic: 35
Παιδια για την προσληψη που ειπατε στις προηγουμενες σελιδες για την σχολη αστυφυλακων 30 ιουνιου με 29 ιουλιου ειναι για τα παιδια που ειναι ηδη μεσα και θα γινουν αστυφυλακες...
https://www.aftodioikisi.gr/proslipseis/proslipsi-didaktikoy-prosopikoy-sti-scholi-astyfylakon-prokiryxi/
Γιαυτο λεει και Γ εξαμηνο... Δεν ειναι για την ΟΠΠΙ μπερδεύεστε...
https://www.aftodioikisi.gr/proslipseis/proslipsi-didaktikoy-prosopikoy-sti-scholi-astyfylakon-prokiryxi/
Γιαυτο λεει και Γ εξαμηνο... Δεν ειναι για την ΟΠΠΙ μπερδεύεστε...
Δοκιμος07 έγραψε:Το ηλικιακό θα αλλάξει. Η μοριοδότηση εφόσον Δόθηκε σε ΦΕΚ δεν θα αλλάξει.
Πόσο να το πάμε το ηλικιακό όριο για να μπεις φίλε μου;
-Bildakoss-
Δύσκολο το βλέπω εγώ για αλλαγή στην αλλαγή. Η προκήρυξη η συγκεκριμένη του βιάζει πολύ όποτε δεν πιστεύω να υπάρχει ενδεχόμενο τέτοιο
Limenikos έγραψε:Δύσκολο το βλέπω εγώ για αλλαγή στην αλλαγή. Η προκήρυξη η συγκεκριμένη του βιάζει πολύ όποτε δεν πιστεύω να υπάρχει ενδεχόμενο τέτοιο
Έτσι και αλλιώς Όπως είχε πει η kta3 η προκήρυξη έχει βγει!
-Bildakoss-
BilD έγραψε:Limenikos έγραψε:Δύσκολο το βλέπω εγώ για αλλαγή στην αλλαγή. Η προκήρυξη η συγκεκριμένη του βιάζει πολύ όποτε δεν πιστεύω να υπάρχει ενδεχόμενο τέτοιο
Εγώ πιστεύω πως μπερδεύτηκε με την προκ που ζητάει εκπαιδευτές για της σχολές. Γιατί όπως βγήκε αυτό είναι σύμφωνα με αυτά π μας είπε η κτα3. Τεσπα
Βμκδ άρα λες κ συ για αλλαγή Μοριοδότησης;
Limenikos έγραψε:Βμκδ άρα λες κ συ για αλλαγή Μοριοδότησης;
Όχι φίλε δεν είπα κάτι τέτοιο. Απλά είπα Ελλάδα είμαστε ποτέ δεν ξες. Αυτό είπα
Οποιον και να ρωτησετε μεσα απο το Σωμα, θα σας πει οτι το κολλημα ειναι πως ακομα δε μπηκαν οι 200 εν ενεργεια στα αει για να δουν πως θα παει το πραγμα. Και οντως αυτο ειναι το κολλημα και δεν εχει βγει ακομα!
Βμκδ έγραψε:BilD έγραψε:Limenikos έγραψε:Δύσκολο το βλέπω εγώ για αλλαγή στην αλλαγή. Η προκήρυξη η συγκεκριμένη του βιάζει πολύ όποτε δεν πιστεύω να υπάρχει ενδεχόμενο τέτοιο
Εγώ πιστεύω πως μπερδεύτηκε με την προκ που ζητάει εκπαιδευτές για της σχολές. Γιατί όπως βγήκε αυτό είναι σύμφωνα με αυτά π μας είπε η κτα3. Τεσπα
Πρώτη σελίδα προκήρυξης
Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Έχοντας υπόψη το νομοθετικό πλαίσιο που αναγράφεται στο παράρτημα 1 της παρούσας Προκήρυξης:
Προκηρύσσουμε
Διαγωνισμό για την πρόσληψη ιδιωτών (ανδρών -γυναικών) στην Ελληνική Αστυνομία ως Ειδικών Φρουρών για τη συγκρότηση ομάδων Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων (Ο. Π. Π. Ι) ως ακολούθως: ...
Πόσο να μπερδεύτηκα;
Δεν είναι προαπαιτούμενο. Αυτοί θα μπαίνανε μεσα μέχρι να προσληφθούν και εκπαιδευτούν οι οππι Δεν επηρεάζει την προκήρυξη. Και τον Αύγουστο να μπουν μέσα οι 200 που λες δεν μας επηρεάζει εμάς. Εμας μας νοιάζει να βγει η προκήρυξη και ας μπούμε και Νοέμβριο μέσα ή μεταταχθούμε σε άλλες υπηρεσίες. Είναι λίγο ράδιο αρβυλα η φάση. Λογικά μέσα στον Μάιο βγαίνει, ελπίζουμε.EcoMike έγραψε:Οποιον και να ρωτησετε μεσα απο το Σωμα, θα σας πει οτι το κολλημα ειναι πως ακομα δε μπηκαν οι 200 εν ενεργεια στα αει για να δουν πως θα παει το πραγμα. Και οντως αυτο ειναι το κολλημα και δεν εχει βγει ακομα!
kta3 έγραψε:Βμκδ έγραψε:BilD έγραψε:Limenikos έγραψε:Δύσκολο το βλέπω εγώ για αλλαγή στην αλλαγή. Η προκήρυξη η συγκεκριμένη του βιάζει πολύ όποτε δεν πιστεύω να υπάρχει ενδεχόμενο τέτοιο
Πρώτη σελίδα προκήρυξης
Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Έχοντας υπόψη το νομοθετικό πλαίσιο που αναγράφεται στο παράρτημα 1 της παρούσας Προκήρυξης:
Προκηρύσσουμε
Διαγωνισμό για την πρόσληψη ιδιωτών (ανδρών -γυναικών) στην Ελληνική Αστυνομία ως Ειδικών Φρουρών για τη συγκρότηση ομάδων Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων (Ο. Π. Π. Ι) ως ακολούθως: ...
Πόσο να μπερδεύτηκα;
Δεν ήθελα να στην πω. Απλά αυτό π είπες έγινε με τους εκπαιδευτές ούτε λεω ότι λες σάλια απλά είπα ίσως να μπερδεύτηκες. Τσιλ
Δε βαρέθηκες ε; Έχεις σπάσει μπάλες. Το έχεις πάνω από 20 φορές. Κάντε τον Μπαν να ησυχάσουμε επιτέλους από άσχετους!Δοκιμος07 έγραψε:Το ηλικιακό θα αλλάξει. Η μοριοδότηση εφόσον Δόθηκε σε ΦΕΚ δεν θα αλλάξει.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες