Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Βμκδ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 359

Δημοσίευση από Βμκδ »

Ασσος έγραψε:
george94 έγραψε:
Antonio's έγραψε:Μήπως το προσωπικό στη σχολή αστυφυλακων είναι για τους Σφ που θα πάρει στα νησιά;(υπόθεση κανω)
θα παρουν παλι ΣΦ;

για εκπαιδευτικη σειρα αστυφυλακων ετους 2020 2022 Γραφει.

Νομίζω πως πήρε το Μάτι μ για 30/6 έως 30/7 για 1 μήνα δλδ. Αλλά δρν είμαι σιγουρος.

Antonio's
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από Antonio's »

Και εγω για τόσο διάστημα μου φαίνεται περίπου το είδα... Αλλά δεν νομίζω να παρει σφ πάλι αν δεν ξεκαθαρίσει το θέμα της οππι
Anna Maria
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Anna Maria »

Εγώ στα περισσότερα άρθρα που διάβαζα έλεγε ότι αναμένεται να βγει το 2 δεκαπενθυμερο του Απριλίου... Τι να πω
Βμκδ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Βμκδ »

*****Για πρόσληψη εκπαιδευτικού προσωπικού στην σχολή αστυφυλάκων από 30 Ιουνίου ως 29 Ιουλίου **** (αυτη η προκ βγήκε)

Λοιπόν παίδες θα το πω για τελευταία φορά όπως και να γίνει δεν βγαίνει στο να προλάβουν να μπουν σχολή της ημερομηνίες π ζητάνε.

Από την πρώτη μέρα της υποβολής αιτήσεων έως την πρώτη μέρα σχολής η διάρκεια είναι 3ΜΗΝΕΣ (+-1 βδομάδα) (προσωρινά, ένστασης, τελικοί πίνακες, καρτέλα υγείας, αθλήματα) έτσι έγινε σφ έτσι έγινε και εφ2019. Όποτε παιδιά δεν ξέρω τ σκατα θέλει να πει ο ποιητής με αυτήν την προκ για τους εκπαιδευτικούς που ζητάει για της σχολές. Αλήθεια δεν ξέρω και δεν βγαίνει λογική κάπου ! Αυτά

Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 922

Δημοσίευση από Gpap95 »

Για το δεύτερο δεκαπενθήμερο έλεγε ότι θα αναλάβουν καθήκοντα 200 υπάρχων αστυνομικοί ως ότου αντικατασταθούν από την οππι. Επίσης νομίζω ότι κάτι έλεγε και για τη προκήρυξη αλλά δε μπορώ να θυμηθώ αν ελεγε για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Απριλίου.
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

Βμκδ έγραψε:*****Για πρόσληψη εκπαιδευτικού προσωπικού στην σχολή αστυφυλάκων από 30 Ιουνίου ως 29 Ιουλίου **** (αυτη η προκ βγήκε)

Λοιπόν παίδες θα το πω για τελευταία φορά όπως και να γίνει δεν βγαίνει στο να προλάβουν να μπουν σχολή της ημερομηνίες π ζητάνε.

Από την πρώτη μέρα της υποβολής αιτήσεων έως την πρώτη μέρα σχολής η διάρκεια είναι 3ΜΗΝΕΣ (+-1 βδομάδα) (προσωρινά, ένστασης, τελικοί πίνακες, καρτέλα υγείας, αθλήματα) έτσι έγινε σφ έτσι έγινε και εφ2019. Όποτε παιδιά δεν ξέρω τ σκατα θέλει να πει ο ποιητής με αυτήν την προκ για τους εκπαιδευτικούς που ζητάει για της σχολές. Αλήθεια δεν ξέρω και δεν βγαίνει λογική κάπου ! Αυτά

Άσχετη ητσν η προκήρυξη για τους εκπαιδευτές. Δε σημαίνει ότι έχει σχέση με σφ και οππι.

Βμκδ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Βμκδ »

Gpap95 έγραψε:Για το δεύτερο δεκαπενθήμερο έλεγε ότι θα αναλάβουν καθήκοντα 200 υπάρχων αστυνομικοί ως ότου αντικατασταθούν από την οππι. Επίσης νομίζω ότι κάτι έλεγε και για τη προκήρυξη αλλά δε μπορώ να θυμηθώ αν ελεγε για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Απριλίου.

Έλεγε και για τους 200 και για την έναρξη της προκ για τους οππι. Σωστά τα λες. Αλλά μετά έβγαλαν άλλο άρθρο που λέει θα καθυστερήσουν να μπουν Διώτι έχουν μείνει κάποια πράγματα π πρέπει να ξεκαθαρίσουν και μετά.

Βμκδ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Βμκδ »

Gpap95 έγραψε:
Βμκδ έγραψε:*****Για πρόσληψη εκπαιδευτικού προσωπικού στην σχολή αστυφυλάκων από 30 Ιουνίου ως 29 Ιουλίου **** (αυτη η προκ βγήκε)

Άσχετη ητσν η προκήρυξη για τους εκπαιδευτές. Δε σημαίνει ότι έχει σχέση με σφ και οππι.

Τ άσχετη ρε φίλε εδώ μέσα όλοι λένε άντε ήρθε η ώρα αλά δεν βάζουν κάτω να σκεφτούν ότι δεν βγαίνουν οι ημερομηνίες. Και από την άλλη για ποιον λόγο τους παίρνει ; 🤷🏻♂ Ελλάδα είμαστε μάγκες στην χώρα του ποτέ

Fousekis
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 193

Δημοσίευση από Fousekis »

Βγαινει δεν βγαινει +-8 +-32 . Η προκηρυξη μεσα μαιου το αργοτερο θα βγει. Τελος. Ωστε απο οκτωβρη εστω να μπει σιγα σιγα η οππι. μπορει να κανουν ενα μηνα στην σχολη απανω ποιος ξερει τι μπορει να κανουν ; Ενα ειναι το κρατουμενο η προκηρυξη βγαινει μεσα στις επομενες 10-15 μερες maximum.
Anna Maria
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Anna Maria »

Παιδιά ξέρει κάποιος με τα τατουάζ τι ακριβώς γίνεται αν επιτρέπονται γιατί ακούω διαφορά κ δεν ξέρω τι ισχύει;
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

Βμκδ έγραψε:
Gpap95 έγραψε:

Τ άσχετη ρε φίλε εδώ μέσα όλοι λένε άντε ήρθε η ώρα αλά δεν βάζουν κάτω να σκεφτούν ότι δεν βγαίνουν οι ημερομηνίες. Και από την άλλη για ποιον λόγο τους παίρνει ; 🤷🏻♂ Ελλάδα είμαστε μάγκες στην χώρα του ποτέ

Σου λέω απλα η προκήρυξη που βγήκε, δεν έχει να κάνει με εμάς αλλά με άτομα που είναι εν αποστρατεία αν διάβασα σωστά ή άτομα που ήδη υπηρετούν. Δεν επηρεάζει την οππι αυτό.

papercut
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 104

Δημοσίευση από papercut »

Βρε μποτάκια ίσως τους παιρνει για οσους αστυφύλακες κόπηκαν στα μαθήματα και ξανακάνουν τη σχολή. Δν πιστευω να περιμένετε οππι μέσα στο καλοκαίρι Ε;
Βμκδ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Βμκδ »

Fousekis έγραψε:Βγαινει δεν βγαινει +-8 +-32. Η προκηρυξη μεσα μαιου το αργοτερο θα βγει. Τελος. Ωστε απο οκτωβρη εστω να μπει σιγα σιγα η οππι. μπορει να κανουν ενα μηνα στην σχολη απανω ποιος ξερει τι μπορει να κανουν ; Ενα ειναι το κρατουμενο η προκηρυξη βγαινει μεσα στις επομενες 10-15 μερες maximum.

Πάλι λες για σίγουρα... Τεσπα π καθένας μας έχει διαφορετικές απόψεις παρόλα αυτά δεκτό. Απλώς υπάρχουν παιδιά που πιστεύουν αυτά π διαβάζουν και ίσως κανουμ βιαστικές κινήσεις που δεν χρειάζεται. Και αδερφέ και μέσα Μαΐου να βγει οκτωμβριο δεν είναι έτοιμη να μπρο στα πανεπιστήμια. Γιατί πολύ απλά ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ... Οι απλοί εφ έκαναν εκπαίδευση σχολή και πρακτική συνολικά 40 μέρες σχολή και 2 μήνες πρακτική περίπου και εδώ λένε θα πάρουν προανακριτικά καθήκοντα (όποτε σίγουρα παραπάνω σχολή) και εδώ κενέ για εκπαίδευση 4-6 μήνες ... Γιαυτο μην κολλάς στο χρονοδιάγραμμα τους γιατί ΠΑΝΤΑ Πέφτουν έξω ! Φιλικα στα λεω γιατί συνέχεια λες σίγουρα και σίγουρα... Κατά την ταπεινή μ άποψη το φορούν και το κάθε νήμα πάντα έπεφτε έξω σε πολλά που έλεγαν σίγουρα γιαυτο και λεω στα παιδιά π παρακολουθούν και δεν σχολιάζουν να μην δέσουν κόμπο κανένα σίγουρα κανενός. Γιατί και εγώ έλεγα σίγουρα για πολλά και δεν βγήκε τίποτα. Τεσπα φιλικά στα είπα φίλε. Και αν νομίζεις πως κάτι από αυτά π λεω δρν ισχύουν μπες και ψάξε

Βμκδ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Βμκδ »

papercut έγραψε:Βρε μποτάκια ίσως τους παιρνει για οσους αστυφύλακες κόπηκαν στα μαθήματα και ξανακάνουν τη σχολή. Δν πιστευω να περιμένετε οππι μέσα στο καλοκαίρι Ε;

Ηρέμησε λίγο

Δοκιμος07
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από Δοκιμος07 »

Πρώτα θα βγουν τα πρώτα αποτελέσματα των ΕΠΟΠ και μετά θα βγει
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες