Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Το συγκεκριμένο νήμα είναι για τους ΟΠΠΙ αλλά μιας που ρωτάς υπάρχουν 93δες που έχουν κάνει τα χαρτιά τους αλλά θα αποκλειστούν... Η προκήρυξη το αναφέρει ξεκάθαρα: Πρέπει να έχεις γεννηθεί από 1/1/94 και μετά!
Το γνωρίζω φυσικά ότι είναι για την Ο. Π. Π. Ι. νομίζω ήταν σαφές αυτό που έγραψα (δε νόμιζα ότι μιλάω για την προκήρυξη των ΕΠ. ΟΠ. που μάλιστα "έληξε").
Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!
Πρόκειται για διαφορετικά υπουργεία. Το ΥΕΘΑ επιθυμεί οι υποψήφιοι ΕΠΟΠ να μην έχουν υπερβεί το 28ο έτος της ηλικίας τους. Με λίγα λόγια να είναι το πολύ 27+ όλοι (πλην των ΟΒΑ που το όριο εκεί πήγε στα 31 για όσους υπηρετούν ήδη).
Αυτό καθορίζεται από την χρονολογία γέννησης των υποψηφίων και όχι από τα γενέθλια του καθενός.
Συνεπώς, δικαίωμα συμμετοχής για φέτος στις προκηρύξεις για ΕΠΟΠ έχουν όσοι έχουν γεννηθεί από την 01/01/1994 και μεταγενέστερα.
Στο ΠΡΟ. ΠΟ δεν ισχύει το παραπάνω. Αρκεί κάποιος να μην είναι πάνω από 28 ετών.
Άρα για την ΕΛ. ΑΣ για φέτος δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν όσοι έχουν γεννηθεί από 01/01/1993 και μεταγενέστερα, εκτός και αν υπάρξει κάποια τροποποίηση στα όρια ηλικίας.
Αυτό καθορίζεται από την χρονολογία γέννησης των υποψηφίων και όχι από τα γενέθλια του καθενός.
Συνεπώς, δικαίωμα συμμετοχής για φέτος στις προκηρύξεις για ΕΠΟΠ έχουν όσοι έχουν γεννηθεί από την 01/01/1994 και μεταγενέστερα.
Στο ΠΡΟ. ΠΟ δεν ισχύει το παραπάνω. Αρκεί κάποιος να μην είναι πάνω από 28 ετών.
Άρα για την ΕΛ. ΑΣ για φέτος δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν όσοι έχουν γεννηθεί από 01/01/1993 και μεταγενέστερα, εκτός και αν υπάρξει κάποια τροποποίηση στα όρια ηλικίας.
spyros94 έγραψε:Το γνωρίζω φυσικά ότι είναι για την Ο. Π. Π. Ι. Νομίζω ήταν σαφές αυτό που έγραψα (δε νόμιζα ότι μιλάω για την προκήρυξη των ΕΠ. ΟΠ. Που μάλιστα "έληξε").
Στους οππι θα είναι μέχρι 31/12/93 (λογικά)
-Bildakoss-
BilD έγραψε:
Στους οππι θα είναι μέχρι 31/12/93 (λογικά)
Πιάνει και τους 93' εννοώ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Σάβ Απρ 24, 2021 11:58 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξεκάθαρο!
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.
Μια ακόμη ερώτηση, σχετικά με το ECDL, όσοι το έχουν μπορούν να δουν ότι αναγράφει και στα ελληνικά και στα αγγλικά το ονοματεπώνυμο κτλπ, γνωρίζει κάποιος αν θέλει κάποια επιπλέον επικύρωση. Ρωτάω για να είμαστε έτοιμοι και να μην τρέχουμε τελευταία στιγμή.
Μια ακόμη ερώτηση, σχετικά με το ECDL, όσοι το έχουν μπορούν να δουν ότι αναγράφει και στα ελληνικά και στα αγγλικά το ονοματεπώνυμο κτλπ, γνωρίζει κάποιος αν θέλει κάποια επιπλέον επικύρωση. Ρωτάω για να είμαστε έτοιμοι και να μην τρέχουμε τελευταία στιγμή.
-
Kostantinos2017
- Ταγματάρχης

- Posts in topic: 219
spyros94 έγραψε:Ξεκάθαρο!
Ρωτα το κεντρο που πηρες το ecdl Θα σου πουν
Επικοινώνησα και μου είπαν ότι ανάλογα με το τι αναγράφει η κάθε προκήρυξη. Πίας'το αβγό και κούρευ'το δηλαδή...
Καλές γιορτές σε όλους!
Καλές γιορτές σε όλους!
Τοσο δυσκολο ειναι να καταλαβεις τι γραφει στην προκυρηξη;spyros94 έγραψε:Επικοινώνησα και μου είπαν ότι ανάλογα με το τι αναγράφει η κάθε προκήρυξη. Πίας'το αβγό και κούρευ'το δηλαδή...
Καλές γιορτές σε όλους!
-
ΕΦ202? (2)
- Λοχίας

- Posts in topic: 59
Το ecdl παντως εγω σε οσες προκ το χρειαστηκα δεν ηθελε μεταφραση γιατι ηταν ηδη στα Ελληνικα
Nick222 έγραψε:Τοσο δυσκολο ειναι να καταλαβεις τι γραφει στην προκυρηξη;
Ίσως να είμαι χαμηλότερης νοημοσύνης εγώ γιαυτό να μην καταλαβαίνω.
Καλό Πάσχα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Απρ 24, 2021 6:06 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ευχαριστούμε για την βοήθεια φίλε!
spyros94 έγραψε:Ευχαριστούμε για την βοήθεια φίλε!
Με 3800 μορια Ο σπυρος 94 δεν περναει ουτε απεξω 😂 πολυτεχνειο και βαθμος απολυτηριου 17.5 περιμενετε εσεις χαμηλση βαση στο 2800. 😂😂😂😂😂😂😂
-
Eftapsuxos
- Στρατιώτης

- Posts in topic: 7
- Ενδιαφέροντα: Astunomia
Παιδιά εγώ έχω 3640 έχω ελπίδες... Όταν μπούμε θα έχουμε και βοήθεια από την ΔΙΑΣ έτσι δεν είναι ειδικά τον πρώτο καιρό?
-
SGT Folley
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

- Posts in topic: 117
Πάμε για μετά τις γιορτές η λέτε να έχουμε ευχάριστα μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες