Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Από πολιτικό γραφείο. Δε φέρω ευθύνη εγώ, απλά τα μεταφέρω.
Κυβερνητικό ή του ΣΥΡΙΖΑ ; Γτ ο ΣΥΡΙΖΑ προφανώς κ θα υποστηρίξει κάτι τέτοιο
Όχι ρε φίλε ποιο τσυριζα; ! Κυβερνητικό!
Χορτάσαμε λόγια από γραφεία και από θείους και δε το λέω προσωπικά σε κάποιον αλλά όλοι με κάποιο μαγικό τρόπο έχουν θείο μέσα στη κυβέρνηση. Για να λένε Σεπτέμβριο τους θέλουμε στα ΑΕΙ, σημαίνει ότι βάζουν ένα χρονοδιάγραμμα που προφανώς και θέλουν να τηρήσουν. Επίσης έχουν βγει όλα, ακόμα και η προκήρυξη έχει εκδοθεί αλλά δεν έχει δημοσιευθεί. Φτάνει η αρνητικότητα και η κακία. Ασχοληθείτε με κάτι άλλο, παιξτε τα μήλα, δε ξέρω τι θα κάνετε αλλά κάποιοι εδώ μπαίνουν για να ενημερωθούν. Προσωπικά από τότε που σχολιάζω και λέω κάτι, δείχνω και το αντίστοιχο άρθρο και αν ακούσω κάτι, δε το δίνω τόσο βάση γιατί είναι λόγια. Αν κάτι αλλάξει και αργήσει να βγει, θα υπάρξει κάποια ανακοίνωση. Η κυβέρνηση φυσικά και ήξερε ότι θα υπάρξουν εντάσεις και ότι δε θα τους δεχτούν, παρόλα αυτά όμως, επιμένουν σε Σεπτέμβριο. Υπομονή!
Είπα εγώ ότι δε θα βγει η προκηρυξη; Είπα ότι θα αργήσει!
-
Panellas93
- Υπολοχαγός

- Posts in topic: 172
Συνεχίστε τα δικά σας ... Θα βγει η προκήρυξη αλλά μετά το Πάσχα... Μην αγχώνεστε ...
Gpap95 έγραψε:Χορτάσαμε λόγια από γραφεία και από θείους και δε το λέω προσωπικά σε κάποιον αλλά όλοι με κάποιο μαγικό τρόπο έχουν θείο μέσα στη κυβέρνηση. Για να λένε Σεπτέμβριο τους θέλουμε στα ΑΕΙ, σημαίνει ότι βάζουν ένα χρονοδιάγραμμα που προφανώς και θέλουν να τηρήσουν. Επίσης έχουν βγει όλα, ακόμα και η προκήρυξη έχει εκδοθεί αλλά δεν έχει δημοσιευθεί. Φτάνει η αρνητικότητα και η κακία. Ασχοληθείτε με κάτι άλλο, παιξτε τα μήλα, δε ξέρω τι θα κάνετε αλλά κάποιοι εδώ μπαίνουν για να ενημερωθούν. Προσωπικά από τότε που σχολιάζω και λέω κάτι, δείχνω και το αντίστοιχο άρθρο και αν ακούσω κάτι, δε το δίνω τόσο βάση γιατί είναι λόγια. Αν κάτι αλλάξει και αργήσει να βγει, θα υπάρξει κάποια ανακοίνωση. Η κυβέρνηση φυσικά και ήξερε ότι θα υπάρξουν εντάσεις και ότι δε θα τους δεχτούν, παρόλα αυτά όμως, επιμένουν σε Σεπτέμβριο. Υπομονή!
Δες εδώ π θα συμφωνήσω μαζί σ ξανά 🤣🤣
Έχεις δίκαιο σε αυτά π λες πολλοί ξέραμε από γνωστούς αλλά στην εντελή βγήκαν αναληθείς. Παρόλα αυτά gpap τον κολο τους να χτυπάνε Σεπτέμβριο δεν θα είναι έτοιμη γιατί δεν βγαίνει αριθμητικά βαλτά κάτω και υπολόγισε.
Το αργότερο μέχρι τέλος τ μήνα. Άντε κ αρχές Μαΐου
Όντως δε βγαίνει. Βασικά βγαίνει οριακά με τις γνωστές διαδικασίες εξπρές. Πιστεύω ότι περιμένουν να τελειώσουν οι γιορτές και μετα να βγει. Θα δείξει παιδιά τι θα γίνει!
Gpap95 έγραψε:Όντως δε βγαίνει. Βασικά βγαίνει οριακά με τις γνωστές διαδικασίες εξπρές. Πιστεύω ότι περιμένουν να τελειώσουν οι γιορτές και μετα να βγει. Θα δείξει παιδιά τι θα γίνει!
Παίχτη ούτε με σούπερ εξπρές δεν βγαίνει. Όποτε μην πολυβασιζπμαστε στο χρονοδιάγραμμα τους. Γιατί οποίος τα βάλει κάτω με χαρτί και στείλω θα δει πως και τώρα να βγει δεν βγαίνει το χρονοδιάγραμμα τους. Τεσπα ότι θα βγει θα βγει μην σκάτε. Κουλαρετε και απολαύστε της γιορτές
Κάτι άσχετο και έχω απλά υποψίες που θα μοιραστώ. Δεν αποκλείω τη πιθανότητα να βγει όπως της τράπεζας της Ελλάδος. Δηλαδή με θέσεις στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη κτλπ, και να λέει, για Αθήνα 200 θέσεις Θεσσαλονίκη 200 κτλπ. Ά ομάδα τόσες θέσεις, Β ομάδα τόσες θέσεις. Βέβαια αν γίνει αυτο, σημαίνει ότι θα έχουν οργανική στη πόλη που θα περάσουν και όχι στην Αθήνα. Προσωπικά πάντως πιστεύω ότι θα βγει οπως το 19 και θα τους κατανέμει το κράτος οπως αυτό θέλει και σε όποια πολη θέλει με οργανική στην Αθήνα. Απο την άλλη αν κάποιος είναι Θεσσαλονίκη π. Χ 4 χρόνια στα ΑΕΙ, μετά να του πει το κράτος γυρνάς Αθήνα; Δε ξέρω απλά μοιράζομαι τις σκέψεις μου.
Ανάλογα με τη βαθμολογία των εξετάσεων στη σχολή θα μοιραστούν στις 3 πόλεις.
Player7 έγραψε:Ανάλογα με τη βαθμολογία των εξετάσεων στη σχολή θα μοιραστούν στις 3 πόλεις.
Έτσι πιστεύω ξαι εγώ με τον βαθμό έξοδο της σχολής θα παιχτεί το που θα πας. Λογικά θα διαλέξεις κιόλας αρκεί να τα πας καλά με τον βαθμό έξοδο.
Πάντως μπορεί να στέκει ότι μπορεί να βγει αύριο ή Παρασκευή
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες