Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Καλημέρα σε όλους! Γνωρίζει κανείς αν το ECDL χρειάζεται κάποιου είδους μετάφραση ή σφραγίδα; Αν και είναι ήδη με Αγγλικούς και Ελληνικούς χαρακτήρες ταυτόχρονα.
Ευχαριστώ πολύ!
Ευχαριστώ πολύ!
-
GUNS ROSES
- Υπολοχαγός

- Posts in topic: 145
65 ενα χρονο και μετά συνταξη χθες βγηκε απο μεσα
Σημερα πηγα στο τμημα της περιοχης μου για να ανανεωσω την αδεια μου και τους ρωτησα για τη προκηρυξη. Μου ειπαν ακομα δε τους εχουν πει κατι και οτι αυτη τη βδομαδα δε θα βγει σιγουρα, αλλιως θα τους ειχαν ενημερωσει!
Εσυ δεν έλεγες ότι θα βγει 22/4;
Ναι ετσι μου ειχαν πει και τους το ειπα στο τμημα και μου λενε αν ηταν να βγει 22/4 θα μας ειχαν ενημερωσει!
Εντάξει τότε. Νόμιζα ότι το σωματείο δεν λέει αναξιόπιστα πράγματα
-
Efedros2015
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 194
Δεν υπάρχει ενημέρωση σ αυτά φίλε μου, αλλιώς θα το μάθαιναν όλοι, παίχτες με τη παραπληροφόρηση ! Όταν είναι να βγει θα βγει ! Και γιατί είσαι ακόμα εδώ δεν βαρέθηκες να βγάζεις χολή ;
Limenikos έγραψε:Εντάξει τότε. Νόμιζα ότι το σωματείο δεν λέει αναξιόπιστα πράγματα
Το σωματείο δεν ξέρει π του παν τα 4 φίλε. Δυστυχώς αποδεδειγμένα.
Πιστεύω μέσα στην Μ. Εβδομάδα θα βγει η προκήρυξη. Με αρχές Μαΐου το πολύ.
Ποια χολη ρε μεγαλε εγω απλα ενημερωσα τι ειπαν στο τμημα χαζος εισαι; Ειπα εγω οτι δε θα βγει η προκηρυξη; Απλα δε θα βγει αυτη τη βδομαδα απο τι λενε αυτοι!
EcoMike έγραψε:Ποια χολη ρε μεγαλε εγω απλα ενημερωσα τι ειπαν στο τμημα χαζος εισαι; Ειπα εγω οτι δε θα βγει η προκηρυξη; Απλα δε θα βγει αυτη τη βδομαδα απο τι λενε αυτοι!
Ρε πως κανετε ετσι ολοι. Ηρεμα ρεεε ! Εγω πιστευω δεν ξερουν τι τους γινεται. Μεσα στην μεγαλη βδομαδα δεν προκειται να την βγαλουν Ωστοσο εαν δεν βγει αυτην μετα παει μεσα μαιου. Τι να πω περιεργο για μεσα μαιου διοτι μετα προθεσμια ληξης αιτησεων - πινακες - ενστάσεις. Καλο Ιούνιο... Γιατροι αθληματα. Δηλαδη μιλαμε για μεσα ιουλιου στις σχολες. Παλι βλεπω με 1 μιση μηνα εκπαιδευση οπως το 19 και βουρ στην δουλεια.
-
Efedros2015
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 194
Χολή βγάζεις, έτσι το εκλαμβάνω εγώ ! Αυτή τη βδομάδα αναμένουμε και μετά βλέπουμε.
Η λογική λέει αυτή τη βδομάδα, τώρα αν δεν βγει αυτή πάει μετά τις 3/5
Παντως παιδια, μας εκανε μεγαλο δωρο ο Χρυσοχοιδης με τη μοριοδοτηση των πτυχιων.Με ενα ψωρο τει που εχω βγαλει και ενα απολυτηριο 14.2 συν αυτοκινητο,lower,ecdl και πολυτεκνια εχω ελπιδες να γινω Αστυνομικος απο το πουθενα. Ουτε που μου περναγε ποτε απο το μυαλο, οπως και αλλων παιδιων που γνωριζω και θα κανουν αιτηση.
Μας γελασε η τυχη πραγματικα, καλη επιτυχια σε ολους!
Μας γελασε η τυχη πραγματικα, καλη επιτυχια σε ολους!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Theodore92 και 5 επισκέπτες