Υγειονομικές εξετάσεις για ΕΠΟΠ
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 1
Ναι την τεταρτη μερα ειναι η επιτροπη απαλλαγων κ ς λεει αν περασες για να πας κ στα αθληματα
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 2
Οι συνοδοι επιτρεπονται να μπουν μεσα στο νοσοκομειο;
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 12
e όχι βεβαια περιμένουν έξω απ την πύλη.anna.nikos έγραψε:Οι συνοδοι επιτρεπονται να μπουν μεσα στο νοσοκομειο;
-
- Ανθυπασπιστής
τι ειναι αυτα που λετε!roula24 έγραψε:ναι θυμαμαι οτι ετσι γινοταν και στη προηγουμενη προκυρηξη. Ομως δε καταλαβαινω το γιατι! Και τι γινετε αν ειναι η πρωτη μερα; Περιμενουμε να περασουν 6 μερες και μετα παμε να δωσουμε υγειονομικα; Μετα παει πολυ πισω το πραγμα!ΧΡΗΣΤΙΝΑ έγραψε:Παιδια γεια σας. Ήθελα να ενημερώσω τις κοπελες που δινουν πρώτα στα υγειονομικα οτι οσες ειναι αδιαθετες θα κανουν παλι επανεξεταση ούρων, οταν γινουν εντελώς καλα κ πανε πισω. Δηλαδη μπορει κ να μην τελειώσουν την ημερα που περιμεναν. Γιατι αν εισαι αδιαθετη δεν περνας επιτροπη απαλλαγών που σημαινει ότι δεν κανεις κ τα αθληματα!
κανονικα δινεις εξετασεις. Στην ομαδα μου ημασταν 5 Κοπελες αδιαθετες...
-
- Συνταγματάρχης
και εσύ ήσουν αδιάθετη;mila82 έγραψε:τι ειναι αυτα που λετε!roula24 έγραψε:ναι θυμαμαι οτι ετσι γινοταν και στη προηγουμενη προκυρηξη. Ομως δε καταλαβαινω το γιατι! Και τι γινετε αν ειναι η πρωτη μερα; Περιμενουμε να περασουν 6 μερες και μετα παμε να δωσουμε υγειονομικα; Μετα παει πολυ πισω το πραγμα!ΧΡΗΣΤΙΝΑ έγραψε:Παιδια γεια σας. Ήθελα να ενημερώσω τις κοπελες που δινουν πρώτα στα υγειονομικα οτι οσες ειναι αδιαθετες θα κανουν παλι επανεξεταση ούρων, οταν γινουν εντελώς καλα κ πανε πισω. Δηλαδη μπορει κ να μην τελειώσουν την ημερα που περιμεναν. Γιατι αν εισαι αδιαθετη δεν περνας επιτροπη απαλλαγών που σημαινει ότι δεν κανεις κ τα αθληματα!
-
- Ανθυπασπιστής
ratatoulis έγραψε:και εσύ ήσουν αδιάθετη;mila82 έγραψε:τι ειναι αυτα που λετε!roula24 έγραψε:ναι θυμαμαι οτι ετσι γινοταν και στη προηγουμενη προκυρηξη. Ομως δε καταλαβαινω το γιατι! Και τι γινετε αν ειναι η πρωτη μερα; Περιμενουμε να περασουν 6 μερες και μετα παμε να δωσουμε υγειονομικα; Μετα παει πολυ πισω το πραγμα!ΧΡΗΣΤΙΝΑ έγραψε:Παιδια γεια σας. Ήθελα να ενημερώσω τις κοπελες που δινουν πρώτα στα υγειονομικα οτι οσες ειναι αδιαθετες θα κανουν παλι επανεξεταση ούρων, οταν γινουν εντελώς καλα κ πανε πισω. Δηλαδη μπορει κ να μην τελειώσουν την ημερα που περιμεναν. Γιατι αν εισαι αδιαθετη δεν περνας επιτροπη απαλλαγών που σημαινει ότι δεν κανεις κ τα αθληματα!
ναι
-
- Συνταγματάρχης
και δεν πηγες για επανεξέταση;mila82 έγραψε:ratatoulis έγραψε:και εσύ ήσουν αδιάθετη;mila82 έγραψε:τι ειναι αυτα που λετε!roula24 έγραψε:ναι θυμαμαι οτι ετσι γινοταν και στη προηγουμενη προκυρηξη. Ομως δε καταλαβαινω το γιατι! Και τι γινετε αν ειναι η πρωτη μερα; Περιμενουμε να περασουν 6 μερες και μετα παμε να δωσουμε υγειονομικα; Μετα παει πολυ πισω το πραγμα!ΧΡΗΣΤΙΝΑ έγραψε:Παιδια γεια σας. Ήθελα να ενημερώσω τις κοπελες που δινουν πρώτα στα υγειονομικα οτι οσες ειναι αδιαθετες θα κανουν παλι επανεξεταση ούρων, οταν γινουν εντελώς καλα κ πανε πισω. Δηλαδη μπορει κ να μην τελειώσουν την ημερα που περιμεναν. Γιατι αν εισαι αδιαθετη δεν περνας επιτροπη απαλλαγών που σημαινει ότι δεν κανεις κ τα αθληματα!
ναι
-
- Ανθυπασπιστής
Κανονικα δινεις εξετασεις. Στην ομαδα μου ημασταν 5 Κοπελες αδιαθετες...
καμια μας δεν πηγε επανεξεταση λογω περιοδου! Ελεος πια, τι ειναι καμια αρρωστια ειναι και κανεις ετσι;και εσύ ήσουν αδιάθετη; Και δεν πηγες για επανεξέταση;
-
- Συνταγματάρχης
Όχι εντάξει απλά το είχα απορία γιαυτο.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 31
Μικαέλα μου ήταν πολύ εύλογη η ερώτηση του ρατα διότι όσες ήταν αδιάθετες, όλες τις είπαν για επανεξέταση! Παράξενο που δεν κάνατε επανεξέταση. Εδώ υπήρξαν κοπέλες που έδωσαν 3 φορές αίμα!mila82 έγραψε: Κανονικα δινεις εξετασεις. Στην ομαδα μου ημασταν 5 Κοπελες αδιαθετες...
και εσύ ήσουν αδιάθετη; Και δεν πηγες για επανεξέταση;
καμια μας δεν πηγε επανεξεταση λογω περιοδου! Ελεος πια, τι ειναι καμια αρρωστια ειναι και κανεις ετσι;

Dum spiro spero
Κορίτσια πηγαίνουν όλες μαζί για ούρα είτε είναι αδιάθετες είτε όχι. Το μόνο που θα κάνετε είναι να το πείτε στον ομαδάρχη σας για να ξέρει αν και θα σας ρωτήσει. Δεν ισχύει αυτό που λέτε για επανεξέταση λόγω περιόδου σε καμία περίπτωση. Έχω δώσει 4 φορές και τα ξέρω.
-
- Στρατηγός
Ρε συ Κατερινα, εκει ημουν και το ξερω! Χθες ολες οσες ειχαν περιοδο τις ειπαν για επανεξεταση επειδη ειχαν περιοδο! Ολες! Ασχετα αν το σημειωσαν οτι εχουν περιοδο
Dum spiro spero
Τι να σου πω κοριτσάκι μου μπορεί να τα έχουν αλλάξει τα πράγματα δε ξέρω. Πάντως όλες τις χρονιές που έχω δώσει όλες μαζί δίναμε ούρα
-
- Στρατηγός
Κατερινακι μου, δεν λεω οτι δεν δωσανε ουρα με τις αλλες κοπελες... Δωσανε κανονικα οπως ολες οι κοπελες αλλα την επομενη μερα που βγηκαν τα αποτελεσματα των εξετασεων τις ειπαν για επανεξεταση! Αυτο λεω

Dum spiro spero
ΑΑΑΑ οκ λέω κι εγώ γιατί αμα δε δώσεις ούρα δε πας και για ακτινογραφία θώρακος σωστά; Πρέπει να βγούν πρώτα τα αποτελέσματα από το τεστ κυήσεως.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες