Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Μία απάντηση στον κύριο που μιλάει για τσουτσεκια... Συγχαρητήρια που υπηρέτησες στις ειδικές Δυνάμεις και 'γω το ίδιο έκανα και μάλιστα στην ακριτική Χίο... Όσο για τα διπλώματα και πάλι συγχαρητήρια αλλά και 'γω για να σπουδάσω δαπάνησα πάνω από 30000 σε μια τετραετία και δεν πήρα Φράγκο από τους γονείς μου... Οπότε φιλικά μην μας βάζεις όλους στο ίδιο τσουβάλι... Και κάτι τελευταίο στα 18 καλεισαι να κάνεις μια επιλογή και δυστυχώς δεν είναι πάντα η σωστή. Εγώ σπούδασα διοίκηση επιχειρήσεων και έπειτα ολοκλήρωσα τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις, εκεί συνειδητοποίησα τι θέλω να κάνω στη ζωή μου. Που είναι το κακό λοιπόν κάποιος που σπούδασε να θέλει να γίνει ειδικός φρουρός; Θερμή παράκληση προς όλους στο φόρουμ ας πάψουμε να κρίνουμε οι μεν τους δε και ας συμπεριφερθούμε με ωριμότητα, ψυχραιμία και ευγένεια.
Θέμα ωρών λενε
Limenikos έγραψε:Το είπαν κ στο οπεν το πρωί
Τι είπαν ;
-Bildakoss-
-
Panellas93
- Υπολοχαγός

- Posts in topic: 172
Ρε ότι και να λέτε η προκυρηξη θα βγει είναι έτοιμη ... Όσο χολή και να βγάζουν κάποιοι και να ονειρεύονται προκυρηξη ίδια με του 2019 ας αλλάξουν πλευρό ... Θα προσγειωθείτε απότομα... Γιατί βλέπουμε γεμίσαμε κακίες ήμαρτον λες και έχουμε κάτι να χωρίσουμε ντροπή σε κάποιους να μειώνουν παιδιά
Ότι προκήρυχθηκαν οι θέσεις ...
Pk9 αλλαξε η μοριοδοτηση τωρα με πληροφορησαν. Θα μοριοδοτηθει λενε και η βλακεια, οποτε εισαι σιγουρα πρωτη 5δα, χαχα Υ. Γ ουτε εγω εχω πτυχιο αλλα δεν κανω και ετσι, μονο αρθρα της Κνε δεν εχετε αναδημοσιευσει μερικοι.
-
Panellas93
- Υπολοχαγός

- Posts in topic: 172
Τικ τακ τικ τακ κάντε υπομονή ονειροπόλοι και πικρόχολοι ...
-
Efedros2015
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 194
Η προκήρυξη θα βγει, αν δε φτιάξουν την ΟΠΠΙ, μια στις τόσες, θα πάρουν ΕΦ.
Θα δείτε που στην τελική όλο αυτό το χαζό εγχείρημα θα πάει κάπως έτσι, η ΟΠΠΙ να προσέχει το πανεπιστήμιο και η ΔΙΑΣ την ΟΠΠΙ στο τετράγωνο του πανεπιστημίου.
Θα δείτε που στην τελική όλο αυτό το χαζό εγχείρημα θα πάει κάπως έτσι, η ΟΠΠΙ να προσέχει το πανεπιστήμιο και η ΔΙΑΣ την ΟΠΠΙ στο τετράγωνο του πανεπιστημίου.
Αν δε πάρει οππι, θα πάρει ΕΦ αλλά με τι κριτήρια; Με πτυχία πάλι και 200 ειδικές δυνάμεις;
Η προκήρυξη είναι έτοιμη μόρια όπως τα ξέρετε πτυχιο 10 μόρια εδ δεα 2 μόρια μενει η υπογραφή και βγαίνει τις επόμενες μερες πλην απροόπτου καλή επιτυχία σε όλους... !
ΦΕΚ έτοιμο, προκήρυξη έτοιμη, και μερικοί λενε μήπως δε βγει. Φτάνουν στα όρια της παράνοιας μερικοί. Τέλος πάντων, Καλή επιτυχία και πάλι
Eco, τα κριτήρια βγήκαν
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες