Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Χάχα sefis τους μισθούς που καθαρίζω εγώ δε θα τους δεις ποτέ σου κωλοτρουπη!
Tsatsaras έγραψε:Δωσε κάποιες πληροφορίες παραπάνω. Αφου το εχεις διαβάσει διαφωτισε μας σε παρακαλω. Εχουμε αρχισει να μασαμε τα σεντόνια μας απλο το άγχος. Γραφει τπτ ιδιαιτερο για τα δικαιωματα εξελιξη μισθολογικο που θα γινει η εκπαιδευση... Αν θ ειναι 3 ή 6 μηνες; Στα ποσα χρονια μονιμοποιηση; Επίσης αν μπηκε αυτη η παραγρφαος π ελεγε ενα παλικαρι πιο πανω οτι και καλα θα απαγορευθει η αξιωση ενος οππι να γινεις αστυνομικος μεσω του πτυχιου. Γραψε εδω οτι μπορεις ν το διαβασουν ολοι μια και καλη γτ στα προσωπικα μνμτ σε ποιον ν πρωτοαπαντησεις
1.3μηνη εκπαίδευση Αποδοχές δόκιμου αστυφύλακα κατα τη διαρκειά της και μετά παίρνεις μισθό της κλίμακας ειδικών φρουρών
2.5ετής θητεία και μετά υποβάλλεις αίτηση μονιμοποίησης
3. Τρια χρόνια πραγματικής θητείας και μετά εντασσεσαι στους αστυφύλακες και έχεις τα δικαιώματα τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις του βαθμού αυτού πλην εκείνων που αναφέρονται στην άσκηση προανακριτικών καθηκόντων.
Δεν αναφέρει κάτι άλλο για την εξέλιξη
Προκηρύχθηκε αλλά δεν υπάρχει πουθενά. Άλλο ένα λογικό άρθρο μόλις διαβάστηκε.georgios03geor έγραψε:Δεν είμαι ενδιαφερόμενος απλά το είδα κ είπα να το ανεβάσω αν σας βοηθάει. Κάτω κάτω στο άρθρο γράφει ότι σήμερα προκηρυχτηκε η πρόσληψη
Gpap95 έγραψε:Προκηρύχθηκε αλλά δεν υπάρχει πουθενά. Άλλο ένα λογικό άρθρο μόλις διαβάστηκε.georgios03geor έγραψε:Δεν είμαι ενδιαφερόμενος απλά το είδα κ είπα να το ανεβάσω αν σας βοηθάει. Κάτω κάτω στο άρθρο γράφει ότι σήμερα προκηρυχτηκε η πρόσληψη
Προκηρύχθηκε αλλά δεν δημοσιεύθηκε ακόμα... Αυτό εννοεί μπρο 😉
-Bildakoss-
- georgios03geor
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

- Posts in topic: 12
Άλλο ΦΕΚ άλλο προκηρύχτηκε. Το προκηρύχτηκε σημαίνει ότι από μερα σε μερα θα δημοσιευτει. Μπορεί κ αν αύριο. Ισως κ να έχει δικαιο η κοπέλα σα αυτό που έγραψα πιο πάνω. Εμπας περίπτωση καλή επιτυχία σε όλους σας
Gg
-
Pezonautis194
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

- Posts in topic: 166
είστε όλοι κομμένοι γιωτσδες απλά σας λυπάμαι!Gpap95 έγραψε:Προκηρύχθηκε αλλά δεν υπάρχει πουθενά. Άλλο ένα λογικό άρθρο μόλις διαβάστηκε.georgios03geor έγραψε:Δεν είμαι ενδιαφερόμενος απλά το είδα κ είπα να το ανεβάσω αν σας βοηθάει. Κάτω κάτω στο άρθρο γράφει ότι σήμερα προκηρυχτηκε η πρόσληψη
-
Panellas93
- Υπολοχαγός

- Posts in topic: 172
Η προκυρηξη θα έβγαινε τώρα το βράδυ αλλά αύριο να πατάτε refresh τα ξαναλέω ... Έφτασε η ώρα... Α και κάτι ακόμα το όριο 28 οριστικό
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης

- Posts in topic: 202
Μακάρι να μείνει 28. Ακόμα λιγότεροι ψήφοι για την νδουλα.
EcoMike έγραψε:Χάχα sefis τους μισθούς που καθαρίζω εγώ δε θα τους δεις ποτέ σου κωλοτρουπη!
Συνέχισε να καθαρίζεις, μπας και ξεχαστείς και σταματήσεις το κλάμα😆
-
papercut
- Αντισυνταγματάρχης

- Posts in topic: 104
Μερικοί εδω μεσα δν ξέρετε καν αν θα περάσετε και ρωτάτε για βαθμολογική εξέλιξη μισθους και στ πισω μέρος του μυαλου σας έχετε ότι μόλις μπείτε οππι μετά από 3-4 χρόνια θα πατε ΟΠΚΕ χαχαχα. Θα βγει κανας ΣΥΡΙΖΑ και θα πάτε οδοκαθαριστες στ δήμο και θα κλαίτε.
Χαχαχχαχα οδό καθαριστές με πτυχιο
Ρε μάγκες λοιπόν σήμερα βγαίνει άρθρο π λέει θα καθυστερήσει η προκ τον εφ για διαφορά προβλήματα κτλπ το πρωι αυτά και τώρα κάποιος ανέβασε άρθρο από το μπλόκο π λέει προκηρύχθηκε τ φάση ; Χαχαχαχχα ότι ναναι
Ευχαριστώ
Είδες καθόλου αν θα μεταφερθουμε στη Κομοτηνή και αν θα ειναι σχολειο εσωκλειστο κτλ κτλ
Σορρυ αλλα δεν ξερω πως πανε αυτα.
Επισης τι παιζει γενικως με εξοδους;
Είδες καθόλου αν θα μεταφερθουμε στη Κομοτηνή και αν θα ειναι σχολειο εσωκλειστο κτλ κτλ
Σορρυ αλλα δεν ξερω πως πανε αυτα.
Επισης τι παιζει γενικως με εξοδους;
Η έννοια της παραπληροφόρησης είστε ! Καλά εσυ που επιμένεις και θες Διακαώς να είναι 28 και καίγεσαι τόσο πολύ εύχομαι να κοπής στα απλά και ασήμαντα ! Στουμπαρι
100% Δευτερα-Παρασκευη μεσα χωρις εξοδο και ΣΚ εξω εαν δεν εχεις υπηρεσια. Ετσι ειναι ολες οι σχολες απο Οκτωβριο με εντολη Χρυσοχ.
Ερώτηση: Με 3340 μόρια έχω πιθανότητες ;
Ερώτηση: Με 3340 μόρια έχω πιθανότητες ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες