Γιατι ρε φίλε θα είχε λογική αν ήταν προαπαιτούμενο το πτυχίο. Και μετά θα πήγαινε 22, Όχι απλά 21. Τώρα έχει δικαίωμα και ο 18αχρονος με απολυτήριο να κάνει αίτηση.EcoMike έγραψε:Μιλαω συγκεκριμενα για την ΟΠΠΙ να παει 30, οχι γενικα για ολες τις προκηρυξεις ειδικων φρουρων!Εφοσον εχει 'ειδικη' μοριοδοτηση, γιατι να μην εχει και αλλη ηλικια;
Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Έχει δίκιο στο ότι τα πρώτα 2 χρόνια έχουν κρατήσεις.XristosMP έγραψε:Τι δουλεια εχεις εσυ στην ΕΛ. ΑΣ εσυ βρε;Sefis23 έγραψε:Τα πρώτα 2 χρόνια οι αποδοχές των ΕΦ είναι μειωμένες λόγω κρατήσεων; Να ξέρουμε να μαζεύουμε κανα ψιλό για τότε, αν καταφέρουμε και μπούμε.
11 στα 10 μηνυματα σου εχουν να κανουν με τη μισθοδοσια. Αφου δεν το εχεις ρε αγορι μου, τι στην ευχη τα θες τα σωματα ασφαλειας και τον στρατο;
Κοτζαμ επιστημονας οπως λες, γιατι δεν ψαχνεις κατι σε αυτο που σπουδασες; Ε επιστημονα;
Κριμα τη θεση που θα φας ΑΝ περασεις.
-
Coyote
- Συνταγματάρχης

- Posts in topic: 44
- Ενδιαφέροντα: ΕΦ
Εαν και εφοσον ισχυει οτι η προκυρηξη θα εχει διορια εως και τις 14/5 τοτε κατα πασα πιθανοτητα ημερομηνια εκδοσης θα ειναι 19/4 (γνωμη μου). Οτι το οριο θα ειναι 28 επισης ειναι λογικοτατο διοτι αν ηταν να ανεβει, θα ειχε αναρτηθει στο τροποποιητικο ΦΕΚ που αναρτηθηκε πριν λιγες μερες!
Kostasdim έγραψε:kta3 έγραψε:Δε θα έμπαινα ποτέ στη διαδικασία για κάτι τόσο σημαντικό να γράψω για να παραπληροφορήσω κόσμο. Ενημέρωσα για να βοηθήσω, από εκεί και πέρα όποιος θέλει κρατάει πληροφορίες και όποιος θέλει τις απορρίπτει. Καλή επιτυχία σε όλους!
και για πες μας ρε μαγκα ποτε θα βγει η προκυρηξη τωρα αφου ξερεις και τις ημερομηνιες προθεσμιας... ;
Αρχικά απευθυνεσαι σε κοπέλα! Δεν είναι γνωστό ακόμα το ποτε βγαίνει εγω απλώς διαβασα το περιεχόμενο της. Επίσης δεν βρίσκω το λόγο για τον οποίο γίνεστε τόσο εριστικοί απο τη στιγμή που όλοι εδώ μοιραζόμαστε το ίδιο άγχος και προσπαθούμε να βοησουμε όσο μπορουμε με ότι μαθαίνουμε. Λογικά αυτή που διαβασα θα είναι η οριστική. Αν κάποιος θέλει να μάθει κάτι πιο συγκεκριμένο από τη προκ ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα!
XristosMP έγραψε:Τι δουλεια εχεις εσυ στην ΕΛ. ΑΣ εσυ βρε;Sefis23 έγραψε:Τα πρώτα 2 χρόνια οι αποδοχές των ΕΦ είναι μειωμένες λόγω κρατήσεων; Να ξέρουμε να μαζεύουμε κανα ψιλό για τότε, αν καταφέρουμε και μπούμε.
11 στα 10 μηνυματα σου εχουν να κανουν με τη μισθοδοσια. Αφου δεν το εχεις ρε αγορι μου, τι στην ευχη τα θες τα σωματα ασφαλειας και τον στρατο;
Κοτζαμ επιστημονας οπως λες, γιατι δεν ψαχνεις κατι σε αυτο που σπουδασες; Ε επιστημονα;
Έρωτα παίζει να έχεις εσύ μαζί μου.
Μόνο για τον μισθό θα μπω, για το σίγουρο.
Κρίμα δεν είναι, δεν κλέβω κανέναν... Πήγαινε στο νήμα των ΕΠΟΠ και πέτα εξυπνάδες.
Ελπίζω να μπεις, γιατί μετά ποιος σε ακούει!
Gpap95 έγραψε:Απάντησες μόνος σου. Ευρώπη 35, Ελλάδα 28. Καλησπέρα!Δοκιμος07 έγραψε:35 είναι στην Ευρώπη με νόμο εμείς είμαστε Ελλάδα.
Ο ένας θέλει να γράψει Ευρωπαϊκή ένωση, γραφει Ευρώπη.
Ο άλλος πάει να απαντησει με εξυπνάδα και απαντάει λες και η Ελλάδα δεν είναι στην Ευρώπη ή στην ΕΕ.
Και εσύ μάλλον δε κατάλαβες την ειρωνεία και στα 2 μηνύματα.Rad. έγραψε:Gpap95 έγραψε:Απάντησες μόνος σου. Ευρώπη 35, Ελλάδα 28. Καλησπέρα!Δοκιμος07 έγραψε:35 είναι στην Ευρώπη με νόμο εμείς είμαστε Ελλάδα.
Ο ένας θέλει να γράψει Ευρωπαϊκή ένωση, γραφει Ευρώπη.
Ο άλλος πάει να απαντησει με εξυπνάδα και απαντάει λες και η Ελλάδα δεν είναι στην Ευρώπη ή στην ΕΕ.
Εκτος απο τον σιγουρο μισθο ετοιμασου και για σιγουρο ξυλο!Sefis23 έγραψε:XristosMP έγραψε:Τι δουλεια εχεις εσυ στην ΕΛ. ΑΣ εσυ βρε;Sefis23 έγραψε:Τα πρώτα 2 χρόνια οι αποδοχές των ΕΦ είναι μειωμένες λόγω κρατήσεων; Να ξέρουμε να μαζεύουμε κανα ψιλό για τότε, αν καταφέρουμε και μπούμε.
Έρωτα παίζει να έχεις εσύ μαζί μου.
Μόνο για τον μισθό θα μπω, για το σίγουρο.
Κρίμα δεν είναι, δεν κλέβω κανέναν... Πήγαινε στο νήμα των ΕΠΟΠ και πέτα εξυπνάδες.
Ελπίζω να μπεις, γιατί μετά ποιος σε ακούει!
Εχω μεγαλο ερωτα μαζι σου!
Τετοιος λαμπρος επιστημονας οπως μας λες, δεχεσαι να τρως σφαλιαρες για 3 και 60;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος XristosMP την Τρί Απρ 13, 2021 9:47 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Χαχαχα μη τον ξεβρακωνεις ετσι τον πτυχιούχο!
Δωσε κάποιες πληροφορίες παραπάνω. Αφου το εχεις διαβάσει διαφωτισε μας σε παρακαλω. Εχουμε αρχισει να μασαμε τα σεντόνια μας απλο το άγχος. Γραφει τπτ ιδιαιτερο για τα δικαιωματα εξελιξη μισθολογικο που θα γινει η εκπαιδευση... Αν θ ειναι 3 ή 6 μηνες; Στα ποσα χρονια μονιμοποιηση; Επίσης αν μπηκε αυτη η παραγρφαος π ελεγε ενα παλικαρι πιο πανω οτι και καλα θα απαγορευθει η αξιωση ενος οππι να γινεις αστυνομικος μεσω του πτυχιου. Γραψε εδω οτι μπορεις ν το διαβασουν ολοι μια και καλη γτ στα προσωπικα μνμτ σε ποιον ν πρωτοαπαντησεις
XristosMP έγραψε:Εκτος απο τον σιγουρο μισθο ετοιμασου και για σιγουρο ξυλο!
Εχω μεγαλο ερωτα μαζι σου!
Τετοιος λαμπρος επιστημονας οπως μας λες, δεχεσαι να τρως σφαλιαρες για 3 και 60;
Δεν θα σου χαλάσω το όνειρο.
Εσυ ecomike ρε μπρο παντού πετάγεσαι.
Με 2000 μόρια που έχεις τι θες ακόμη και γράφεις στο φόρουμ αφού ούτε από έξω δεν περνάς.
Πάνε μάζεψε κανενα ακόμη πτυχίο από ΙΕΚ και έλα να μας ζαλισεις για την συνάφεια και για τις εκλογές!Ciao...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Τρί Απρ 13, 2021 10:13 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- papadopoulos1988
- Λοχαγός

- Posts in topic: 24
BilD έγραψε:
Εσύ βγει δεν βγει η προκήρυξη ανέβει δεν ανέβει το όριο... Κομμένος δεν είσαι;
Δεν είμαι του 1988...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Τρί Απρ 13, 2021 10:13 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- georgios03geor
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

- Posts in topic: 12
- georgios03geor
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

- Posts in topic: 12
Δεν είμαι ενδιαφερόμενος απλά το είδα κ είπα να το ανεβάσω αν σας βοηθάει. Κάτω κάτω στο άρθρο γράφει ότι σήμερα προκηρυχτηκε η πρόσληψη
Gg
-
Panellas93
- Υπολοχαγός

- Posts in topic: 172
Μέχρι αύριο βράδυ και κατά τη διάρκεια της ημέρας αύριο να πατάτε refresh Συνεχώς σε επίσημα site ... Έρχεται ... Τικ τακ τικ τακ ... Αύριο μεγάλη μέρα...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες