Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Παιδιά καλησπέρα σε όλους δεν ξέρω πότε θα εκδοθεί η προκ αλλά την είδα και σας ενημερώνω για τα βασικά:1. Η ηλικία μέχρι το 93
2. Η μοριοδότητση όπως τη ξερετε (πτυχίο 10 μόρια)
3. Υποβολή αιτήσεων μέχρι 14/05
-
Kostasdim
- Αντισυνταγματάρχης

- Posts in topic: 178
kta3 έγραψε:Παιδιά καλησπέρα σε όλους δεν ξέρω πότε θα εκδοθεί η προκ αλλά την είδα και σας ενημερώνω για τα βασικά:1. Η ηλικία μέχρι το 93
Χαχα που τα είδες αυτά;
Δε θα έμπαινα ποτέ στη διαδικασία για κάτι τόσο σημαντικό να γράψω για να παραπληροφορήσω κόσμο. Ενημέρωσα για να βοηθήσω, από εκεί και πέρα όποιος θέλει κρατάει πληροφορίες και όποιος θέλει τις απορρίπτει. Καλή επιτυχία σε όλους!
kta3 έγραψε:Παιδιά καλησπέρα σε όλους δεν ξέρω πότε θα εκδοθεί η προκ αλλά την είδα και σας ενημερώνω για τα βασικά:1. Η ηλικία μέχρι το 93
Εδώ ξέρει και ημερομηνίες το ξεφτέρι.
οσο άσχετοι και ανίδεοι ήσασταν πριν βγει κ το ΦΕΚ και λέγατε ασυναρτησίες τόσο είστε παραμένετε ακόμα. Κατά φαντασίαν αστυνόμοι, υπουργοί και βουλευτές ...
Εγω που ειμαι τελος του 92 δεν ειναι αδικια εαν το οριο ηλικιας ειναι το 93; Θα επρεπε να πιανετε η ημερομηνια γεννησης και οχι το ετος γεννησης. Για παραδειγμα, στον Οαεδ ετσι υπολογιζεται και αλλαζει η ηλικια με το περας των γενεθλίων.
ετσι καλα κανεις δωσε την πληροφορια...kta3 έγραψε:Δε θα έμπαινα ποτέ στη διαδικασία για κάτι τόσο σημαντικό να γράψω για να παραπληροφορήσω κόσμο. Ενημέρωσα για να βοηθήσω, από εκεί και πέρα όποιος θέλει κρατάει πληροφορίες και όποιος θέλει τις απορρίπτει. Καλή επιτυχία σε όλους!
-
Kostasdim
- Αντισυνταγματάρχης

- Posts in topic: 178
kta3 έγραψε:Δε θα έμπαινα ποτέ στη διαδικασία για κάτι τόσο σημαντικό να γράψω για να παραπληροφορήσω κόσμο. Ενημέρωσα για να βοηθήσω, από εκεί και πέρα όποιος θέλει κρατάει πληροφορίες και όποιος θέλει τις απορρίπτει. Καλή επιτυχία σε όλους!
και για πες μας ρε μαγκα ποτε θα βγει η προκυρηξη τωρα αφου ξερεις και τις ημερομηνιες προθεσμιας... ;
επίκειταιKostasdim έγραψε:kta3 έγραψε:Δε θα έμπαινα ποτέ στη διαδικασία για κάτι τόσο σημαντικό να γράψω για να παραπληροφορήσω κόσμο. Ενημέρωσα για να βοηθήσω, από εκεί και πέρα όποιος θέλει κρατάει πληροφορίες και όποιος θέλει τις απορρίπτει. Καλή επιτυχία σε όλους!
και για πες μας ρε μαγκα ποτε θα βγει η προκυρηξη τωρα αφου ξερεις και τις ημερομηνιες προθεσμιας... ;
Απάντησες μόνος σου. Ευρώπη 35, Ελλάδα 28. Καλησπέρα!Δοκιμος07 έγραψε:35 είναι στην Ευρώπη με νόμο εμείς είμαστε Ελλάδα.
Τα πρώτα 2 χρόνια οι αποδοχές των ΕΦ είναι μειωμένες λόγω κρατήσεων; Να ξέρουμε να μαζεύουμε κανα ψιλό για τότε, αν καταφέρουμε και μπούμε.
grap95Αν γινει καμια στραβη και παει 30 η ηλικια θα γελασω πολυ, διοτι με πολυ σιγουρια μιλας για την ηλικια!
Ουτε πτυχια ειχαν μπει ποτε στην Αστυνομια, αλλα μπηκαν! Για ολα υπαρχει πρωτη φορα!
Ουτε πτυχια ειχαν μπει ποτε στην Αστυνομια, αλλα μπηκαν! Για ολα υπαρχει πρωτη φορα!
Ας παει ρε φιλαράκι. Εγώ πάντως στον νόμο, δεν ειδα τροποποίηση και παραμένει 28. Αν τώρα αλλάξουν κάτι τελευταία στιγμή, αυτό δε μπορώ να το ξέρω! Στο κάτω κάτω δε πιστεύω να είναι τραγική η διαφορά!EcoMike έγραψε:grap95Αν γινει καμια στραβη και παει 30 η ηλικια θα γελασω πολυ, διοτι με πολυ σιγουρια μιλας για την ηλικια!
Μιλαω συγκεκριμενα για την ΟΠΠΙ να παει 30, οχι γενικα για ολες τις προκηρυξεις ειδικων φρουρων!Εφοσον εχει 'ειδικη' μοριοδοτηση, γιατι να μην εχει και αλλη ηλικια; !
Καλησπερα αλανια αν αληθευει αυτο που λεει ο αλλος εως 14 μαιου τοτε την επομενη βδομαδα θα βγει .
Τι δουλεια εχεις εσυ στην ΕΛ. ΑΣ εσυ βρε;Sefis23 έγραψε:Τα πρώτα 2 χρόνια οι αποδοχές των ΕΦ είναι μειωμένες λόγω κρατήσεων; Να ξέρουμε να μαζεύουμε κανα ψιλό για τότε, αν καταφέρουμε και μπούμε.
11 στα 10 μηνυματα σου εχουν να κανουν με τη μισθοδοσια. Αφου δεν το εχεις ρε αγορι μου, τι στην ευχη τα θες τα σωματα ασφαλειας και τον στρατο;
Κοτζαμ επιστημονας οπως λες, γιατι δεν ψαχνεις κατι σε αυτο που σπουδασες; Ε επιστημονα;
Κριμα τη θεση που θα φας ΑΝ περασεις.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες