Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Αυτό με την τροποποίηση του ΦΕΚ απο που προκύπτει ρε παιδιά. Δηλαδή σοβαρά τώρα έχει κάνεις μπάρμπα το Μιχάλη; Ή επειδή δε μας βολεύει η μοριοδότηση λέμε ότι να ναι... Μπαίνω μια στο τόσο πλέον και βλέπω τα ίδια και τα ίδια... Εννοείται πως θα με βόλευε αν άλλαζε αλλά ποιος το είπε αυτό;
-
Enoplos Frouros
- Λοχαγός

- Posts in topic: 84
Τόσες μέρες πρέπει να δώσανε το 2019.Efedros2015 έγραψε:Και δώσανε 21 μέρες νομίζω διορία για αιτήσεις
Glock 19
-
Enoplos Frouros
- Λοχαγός

Στην προκήρυξη τον ΕΠΟΠ έγινε Τροποποίηση οπότε ίσως μπορεί να γίνει και εδώ.Στέλιος44 έγραψε:Αυτό με την τροποποίηση του ΦΕΚ απο που προκύπτει ρε παιδιά. Δηλαδή σοβαρά τώρα έχει κάνεις μπάρμπα το Μιχάλη; Ή επειδή δε μας βολεύει η μοριοδότηση λέμε ότι να ναι... Μπαίνω μια στο τόσο πλέον και βλέπω τα ίδια και τα ίδια... Εννοείται πως θα με βόλευε αν άλλαζε αλλά ποιος το είπε αυτό;
Glock 19
Το ότι έγινε στους εποπ δε σημαίνει κάτι... Καλύτερα να μη τρέφουμε ψεύτικες ελπίδες για να μην φάμε πάλι τα μούτρα μας λέω εγώ!
-
Coyote
- Συνταγματάρχης

- Posts in topic: 44
- Ενδιαφέροντα: ΕΦ
Καλησπέρα! Παρακολουθω και εγω καιρο το νημα και ειπα να γραψω την αποψη μου. Οσον αφορά την τροποποιηση, ηδη εγινε μια φορα θεωρω δυσκολο εως ακατορθοτο να γινει τροποποιηση πανω στην τροποποιηση, δημιουργειται εικονα αβεβαιοτητας προς τα εξω του υπουργειου. Θα συμφωνησω στο οτι καλως εχοντων των πραγματων αυτη τη βδομαδα θα δημοσιευθει η προκυρηξη λογω πασχα. Μιλοντας με τον ξαδερφο μου που υπηρετει στην ΥΑΤ μη γνωριζοντας πολλες λεπτομερειες μου ειπε οτι θα υπαρχει τεραστιος αριθμος συμμετοχων καθως και βυσμα συννεφο δυστηχως! Καλη επιτυχια σε ολους οσους το γουσταρουν και μακαρι να μπουν οι ικανοτεροι και αυτοι που το αγαπουν πραγματικα!
Τι τροποποίηση έγινε στους ΕΠΟΠ;Προσθέσανε απλά τα μόρια στους τρίτεκνους.
Ότι ήταν να γίνει έγινε, και εγώ τότε με τους ΕΠΟΠ πίστευα θα συμπεριλάβουν κ εμάς του 93 και τελικά ΔΕΝ... Το πήρα το μάθημα μου.
Θεωρώ μέχρι τέλος Απριλίου θα βγει,20-25 μέρες για δικαιολογητικά.
Τα περιθώρια είναι στενα, αν θέλουνε να εχουνε εκπαιδευμένο προσωπικό στις αρχές Οκτώβρη που ξεκινάει το εξάμηνο.
Ότι ήταν να γίνει έγινε, και εγώ τότε με τους ΕΠΟΠ πίστευα θα συμπεριλάβουν κ εμάς του 93 και τελικά ΔΕΝ... Το πήρα το μάθημα μου.
Θεωρώ μέχρι τέλος Απριλίου θα βγει,20-25 μέρες για δικαιολογητικά.
Τα περιθώρια είναι στενα, αν θέλουνε να εχουνε εκπαιδευμένο προσωπικό στις αρχές Οκτώβρη που ξεκινάει το εξάμηνο.
-
Sec_police
- Λοχίας - Έφεδρος

- Posts in topic: 6
Μάγκες επειδή είμαι στο ΣΩΜΑ της ΕΛ. ΑΣ Μέσα και Καλώς ή κακώς έχω μια γνώμη παραπάνω να την πω παρακολουθώ καιρό το νήμα εδω μέσα και έχω να σας πω ότι οι περισσότεροι εδω μέσα με τα μυαλά που έχετε αν μπείτε θα φάτε σκ@το από προϊσταμένους αν δεν αλλάξατε μυαλά αυτό καλύτερα μην μπείτε καν τεσπα αυτό ήθελα να πω . ΥΓ : ΕΝΝΟΙΤΕ ΟΤΙ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΆΤΟΜΑ ΕΔΩ ΜΈΣΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΞΙΑ...
-
Kostasdim
- Αντισυνταγματάρχης

- Posts in topic: 178
Πάντως παίδες υπάρχουν πολλές κινητοποιήσεις φοιτητών ενάντια στην οππι... Λέτε να γίνει κάμοια ακύρωση στο τέλος?
Kostasdim έγραψε:Πάντως παίδες υπάρχουν πολλές κινητοποιήσεις φοιτητών ενάντια στην οππι... Λέτε να γίνει κάμοια ακύρωση στο τέλος;
Ακύρωση της προκήρυξης δεν παίζει... Ακυρωση της οππι ίσως ναι !
-Bildakoss-
-
Enoplos Frouros
- Λοχαγός

Να βγει μία προκήρυξη όπως οι παλιές με την κανονική μοριοδότηση.BilD έγραψε:Kostasdim έγραψε:Πάντως παίδες υπάρχουν πολλές κινητοποιήσεις φοιτητών ενάντια στην οππι... Λέτε να γίνει κάμοια ακύρωση στο τέλος;
Ακύρωση της προκήρυξης δεν παίζει... Ακυρωση της οππι ίσως ναι !
Glock 19
-
Enoplos Frouros
- Λοχαγός

Να πέσει άκυρο στην ΟΠΠΙ να βγάλει μία καθαρή προκήρυξη Ειδικών Φρουρών χωρίς μόρια σε ΑΕΙ ΤΕΙ.
Glock 19
-
Coyote
- Συνταγματάρχης

- Posts in topic: 44
- Ενδιαφέροντα: ΕΦ
Το να ακυρωσουν την προκυρηξη νομιζω δεν υπαρχει ουτε 1% ενδεχομενο. Πανω στο χρονο εως δηλαδη το καλοκαιρι του 2022 θα φανει για το αν και ποσο θα μεινουν. Η λογικη λεει να επανδρωσουν τμηματα και ομαδες αμεσης δρασης κλπ. Στην Πατρα παντως σκουζουν μετα απο αρθρο που αναρτηθηκε χθες https://www.google.de/amp/mobile.pelop.gr/amp.php%3fdocid=624509 Λεγοντας οτι οι ηδη υπηρετουντες δεν επαρκουν ουτως ωστε να γινει ο "Δανεισμος" για την εκκινηση περιπολιων στο πανεπιστημιο και γενικα αποτι εχω ακουσει τους "ψαχνουν" ακομα τους εθελοντες που θα επανδρωσουν προσωρινα την ΟΠΠΙ. Οποτε ενας λογος παραπανω η γενικη ελλειψη προσωπικου να λειτουργει και σαν αφορμη και στο μετεπειτα να απορροφησει τους νεοπροσληφθεντες ΟΠΠΙ
-
Kostasdim
- Αντισυνταγματάρχης

- Posts in topic: 178
Ξέρει κανένας εάν το ΙΕΚ στέλεχος ασφαλείας προσώπων και υποδομών από δημόσιο ΙΕΚ Για να πάρεις τα μόρια στο τέλος αν επαρκεί η φοίτηση της σχολής ή απαιτείται και πιστοποίηση από ΕΟΠΠΕΠ;
Οχι. Το 2019 μετρησαν βεκ. Και στο νεο φεκ τα ιδια αναφερει βεβαιωση τίτλου σπουδών. Βεκ των ιεκ δλδ. Το 2019 περςσαν μονο με βεκ το ΙΕΚ 1000000000%Kostasdim έγραψε:Ξέρει κανένας εάν το ΙΕΚ στέλεχος ασφαλείας προσώπων και υποδομών από δημόσιο ΙΕΚ Για να πάρεις τα μόρια στο τέλος αν επαρκεί η φοίτηση της σχολής ή απαιτείται και πιστοποίηση από ΕΟΠΠΕΠ;
Ξέρουμε αν βγει η προκυρηξη ως τέλος Απριλίου
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες