Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Ναι ρε στοκε τρέξαμε στα πανεπιστήμια γιατί Ένα δομημένο κράτος με παιδεία χτίζεται από τα πανεπιστήμια και τις τέχνες, καθηγητές, φυσικοί, χημικοί, πολιτικές επιστήμες, νοσηλευτές, ιατροί κλπ κλπ. Όχι από ένστολους που τους έφτασαν στο 18-19.000 και έναν πχ μαθηματικό να εισέρχεται με 4.000 μόρια. Αλλά τι συζήτηση να κάνω με έναν που γράφει σε φόρουμ «θα δακρύσει το όπλο μου με αυτά που ακούω» 😛
Χάχα καιρό έχω να διαβάσω τόσες ασυναρτησίες μαζεμένες! Ελληνική σημαία στο μπαλκόνι είσαι χρυσαυγιτης Ε; Χάχα είσαι για δέσιμο!
-
Enoplos Frouros
- Λοχαγός

- Posts in topic: 84
Το ΙΕΚ Στελεχος Ασφαλείας Προσώπων και Υποδομων προσφέρει εκπαίδευση από καθηγητές που κάνουν μαθήματα στην Σχολή Αστυφυλακων. Κάναμε αρκετά ίδια μαθήματα με την Σχολή της Αστυνομίας. Προφανώς είναι το πιο σχετικό πτυχίο με την προκήρυξη. Όμως το κάθε άσχετο ΤΕΙ παίρνει 1000 μόρια.
Glock 19
Ecomike, εσυ που έχεις τα κονε στην ποαξια θα μας ενημερώσεις για την εξέλιξη
Φιλαράκο ΝΑΙ θα φυλάς σκοπετα για αρκετά χρόνια για να σου απαντήσω σε προηγούμενο μήνυμα σου και γενικότερα θα είσαι για την"λάντζα". ΕΦ μπαίνεις ούτε στρατηγός θα είσαι ούτε ταξίαρχος. Εξετασεις μπορείς να δώσεις αφού συμπληρώσεις 1 χρόνο στο βαθμό του αστ/κα δηλαδή στα 9 χρόνια που σημαίνει θες πολλά ψωμιά και αν πετύχεις αφού είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του χεριού όσοι είναι προερχόμενοι από ΕΦ. Εφοσον πετύχεις θα λάβεις το βαθμό του αρχ/κα και θα είσαι πλέον ανακριτικος υπάλληλος (υπαξιωματικός πάντα). Όταν συμπληρώσεις 5 έτη στο βαθμό του αρχ/κα θα προαχθεις στο βαθμό του ανθ/μου. Κατοπιν και παράλληλα ένα πλήρεις κάποιες άλλες προϋποθέσεις (όριο ηλικίας, πειθαρχικά παραπτώματα κ. Α.) μπορείς να ξανά δώσεις εξετάσεις και εφόσον πετύχεις να παρακολουθήσεις 6 μήνες σεμινάρια και να προαχθεις στον βαθμό του υπαστυνόμου/Β (πλέον αξιωματικός). Όπως καταλαβαίνεις υπάρχει πάρα πολύ μεγάλος δρόμος μέχρι τότε+ το ότι για να τα πετύχει όλα αυτά κάποιος πρέπει να προσληφθεί νέος στην ηλικία. Να είστε ταπεινοί και κάντε μια έρευνα πριν καταταχθειτε και αφήστε ορισμένοι τα τρελά όνειρα.Limenikos έγραψε: Με το ισχύον σύστημα, οι ειδικοί φρουροι δεν μπορούν να δώσουν εξετάσεις για αρχιφυλάκων. Δεν καταλαβαίνω που υπάρχει το πρόβλημα. Δεν βγαίνουν από το κεφάλι κάποιοι αυτά, σίγουρα ισχύουν κ είναι γνωστά. Δεν καταλαβαίνω Σωτήρη που κολλάς.
Καλα ΣΩΤΗΡΑΚΗ, το τι θα κάνω εγώ, είναι δικό μ θέμα, ότι είναι θα το βρω. ΜηνΑνησυχείς. Κάτσε να βγει με το καλό η προκήρυξη να δούμε αν είναι εξαρχής μόνιμοι, κ όλα τα υπόλοιπα έρχονται. Κ είναι ανακριτικοί εξ αρχής
Επίσης δεν ξέρεις πληροφορίες για την προκήρυξη, δεν ξέρεις ποτε θα γίνουν αστυφύλακες. Λες κάποια πράγματα που δεν ισχύουν. Οι πτυχιούχοι ΑΕΙ κάθονται 2 ετη στο βαθμό του ανθυπαστυνόμου. Κάτσε να τα δεις κ μην κανεις παραπληροφόρηση
Politi97, έχεις κ συ το ΙΕΚ ;
Σωτήρη αυτοί νομίζουν σε 2,3 χρόνια θα γίνουν ανθυπαστυνομοι. Μόλις καταλάβουν τι γίνεται, θα παραιτηθούν οι μισοί τουλάχιστον!
Καταρχήν παραμενανε για 3 έτη όχι 2 όπως δηλώνεις και πλέον έχει καταργηθεί αυτό. Επιπλεον εννοείτε και ότι είμαι παντελώς αδιάφορος ως προς το τι θα κάνεις για αυτό και δεν σου υπεδειξα το οτιδήποτε. Τελος είσαι πολύ άσχετος φίλε. Κατσε διάβαζε 2-3 μήνες το νήμα από ανθρώπους που γνωρίζουν και μετά ξεκινα να γράφεις. Ασχετε ε ασχετε!Limenikos έγραψε: Επίσης δεν ξέρεις πληροφορίες για την προκήρυξη, δεν ξέρεις ποτε θα γίνουν αστυφύλακες. Λες κάποια πράγματα που δεν ισχύουν. Οι πτυχιούχοι ΑΕΙ κάθονται 2 ετη στο βαθμό του ανθυπαστυνόμου. Κάτσε να τα δεις κ μην κανεις παραπληροφόρηση
Εύκολα πολύ αυτό που λες. Αντι να ψάχτουν λίγο να ανοίξουν τα μάτια τους γράφουνε ότι να ναι. Ο άλλος λέει πιο πάνω θα είναι ανακριτικος. Αυτις νομίζει ότι θα ασκεί ανακριτικά καθήκοντα και εκτός οποία. Οτι να ναι εντελώς. Κριμα για ορισμένους από εσάς που αγωνιουσατε τόσο καιρό πραγματικά.EcoMike έγραψε: Σωτήρη αυτοί νομίζουν σε 2,3 χρόνια θα γίνουν ανθυπαστυνομοι.Μόλις καταλάβουν τι γίνεται, θα παραιτηθούν οι μισοί τουλάχιστον!
http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=64&Itemid=55&lang=
Μάλλον εσυ είσαι ο άσχετος, αλλά όπως μ να χει φαίνεται από αυτά που γράφεις. Καλή επιτυχία
Μάλλον εσυ είσαι ο άσχετος, αλλά όπως μ να χει φαίνεται από αυτά που γράφεις. Καλή επιτυχία
έγραψα κάτι διαφορετικό εγώ από αυτά που αναφέρει το άρθρο που ανέβασες; ! Τεσπά οκ γύρνα τώρα καμία 60αρια σελίδες πίσω στο νήμα να πάρεις μια μυρωδιά για τον θεσμό των ΕΦ και από αστυνομία γενικότερα Καλή τύχη σε εσένα φίλε, εγώ δεν την χρειάζομαι.Limenikos έγραψε: http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=64&Itemid=55&lang=
Εσυ την έχεις σίγουρη μάλλον. Έχεις το ΙΕΚ
Χαχαχαχα, μπαααα ΙΕΚ δεν έχω δυστυχώς, έχω όμως 10 χρόνια υπηρεσίας.Limenikos έγραψε: Εσυ την έχεις σίγουρη μάλλον. Έχεις το ΙΕΚ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες