Άνθρωπε μου κουράζεσαι τσάμπα και έχω βαρεθεί να κουνάω τα δάχτυλα για να σου απαντάω συνεχώς. Δε μας ενοχλεί αν πάει και 40. Πλέον 30 και πάνω με πτυχίο, πολύ πιθανόν να έχουν τη δουλειά τους ή την οικογένεια τους οπότε δε θα τους νοιάζει καν να κάνουν τα χαρτιά τους. Πέρα από αυτό, ποτέ στους εφ δε πήραν πάνω από 28. Ό νόμος του 1999 που ισχύει ακόμα και σήμερα δεν έχει τροποποιηθεί ώστε να ανέβει το όριο ηλικίας. Επίσης το πτυχίο απλα παίρνει μόρια, δεν είναι προαπαιτούμενο για να έχει λογική το 23-32. Και ένας που τελείωσε χθες το λύκειο, έχει δικαίωμα να κάνει τα χαρτιά του. Οπότε σου λέει 18-28. Τέλος. Γιατί δε θες να το καταλάβεις ενώ στο εξηγώ τόσο όμορφα;Δοκιμος07 έγραψε:Οσοι είστε (από 28 και κάτω) ΔΥΝΑΤΟΙ σε μόρια η πιθανή αύξηση της ηλικίας στα 32 δεν έπρεπε ούτε να σας ενοχλεί ούτε να σας φοβίζει.
Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Enoplos Frouros έγραψε:Τα έκανα όμως μας αδικεί καθώς όπως έχω εξηγήσει έχουμε το πιο σχετικό πτυχιο. Οι καθηγητές μας έκαναν μαθήματα παράλληλα με το Δημόσιο ΙΕΚ στην Αστυφυλακων. Τα μαθήματα μας είναι παρόμοια με την Αστυφυλακων.Limenikos έγραψε:ENOPLE FROURE, σ έβγαλε προκήρυξη στην τράπεζα που σ έδωσε 500 μόρια, κανε εκεί ρε φίλε. Και πολύ Καλα έκανε κ έδωσε τόσα εκεί
Enople μας ζάλισες φίλε μας ζάλισες πάνε στον δικηγόρο σ και στείλε αναφορές ! Αυτά είναι τα μόρια χώνεψε το φίλε δυστυχώς ή ευτυχώς αυτά είναι ... Μην μας ζαλίζετε στείλετε επιστολές οποίος θέλει αρκετά ! Παίζει να είναι το χειρότερο νήμα π έχει γίνει ποτέ αυτό ! Και πολύ λυπάμαι π κάποιοι από εσάς θα φοράτε το εθνόσημο ! Και στα ριπαπα μ αν με κάνουν μπλοκ !
Glock, αυτό π λες μπορεί να γίνει κ στην άλλη προκήρυξη. Αυτοί των πανεπιστημιων που θα βγει τώρα θα ανήκουν κανονικά στην αστυνομια, όποτε θα γίνονται μεταθέσεις, στο μέλλον μπορεί να σταματήσει για τις επόμενες. Πάντως στην τωρινή δεν θα είναι έτσι, ανήκουν κανονικά στην ελας
Enople, ούτε με την παλιά μοριοδότηση ήσουν μέσα, αν ήσουν θα είχες γίνει αστυνομικός, όποτε μην μας Λες ότι να ναι.
-
Enoplos Frouros
- Λοχαγός

- Posts in topic: 84
Πραγματικά δεν ξέρετε ποσά σημαντικά πράγματα έχω διδαχθεί στο ΙΕΚ. Σας το ξαναλέω είχαμε καθηγητές οι οποίοι κάνανε μαθήματα και στην Αστυφυλακων. Αρκετά μαθήματα ήταν ίδια με την Αστυφυλακων. Είναι κρίμα που πήγαμε και φάγαμε τόσο καιρό τσάμπα για να μας έμπαιζει το κράτος δίνοντας μας λιγότερα μόρια από τους πολύτεκνους.
Glock 19
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης

- Posts in topic: 202
Enoplos Frouros έγραψε:Πραγματικά δεν ξέρετε ποσά σημαντικά πράγματα έχω διδαχθεί στο ΙΕΚ. Σας το ξαναλέω είχαμε καθηγητές οι οποίοι κάνανε μαθήματα και στην Αστυφυλακων. Αρκετά μαθήματα ήταν ίδια με την Αστυφυλακων. Είναι κρίμα που πήγαμε και φάγαμε τόσο καιρό τσάμπα για να μας έμπαιζει το κράτος δίνοντας μας λιγότερα μόρια από τους πολύτεκνους.
Αυτα που γράφεις, να τα θυμηθείς σε λίγους μήνες στην κάλπη πριν ρίξεις την ψήφο σου.
-
Enoplos Frouros
- Λοχαγός

Αυτό ακριβώς θα κάνω Διασωστη από μένα δεν πρόκειται να δουν ψήφο.
Glock 19
Αυτό που λες ένοπλε, είναι άλλο θέμα. Συγκρίνεις μορφωτικό επίπεδο με ένα κοινωνικό Κριτήριο, ούτε εγώ ΕΓω έχω κάποιο Κοινωνικό κριτήριο, αλλά τα δυο θέματα που θίγεις είναι άσχετα μεταξύ τους
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης

- Posts in topic: 202
glock έγραψε:Το σχέδιο του υπουργού είναι να απεμπλακεί η αστυνομία από πάρεργα... Όπως φύλαξη στόχων,(ατόμων και κτιρίων) και σε λίγο καιρό θα πάρει Φρουρούς για δικαστήρια... Αν κ υπάρχει σκεπτικό να το αναλάβουν οι εξ φρουροί των φυλακών...
Αυτός ήταν ο σχεδιασμός της προηγούμενης κυβέρνησης με την δικαστική αστυνομία.
Τώρα που πηγε η ΥΕΦΚΚ στο προπο, το θεωρώ απίθανο. Χρειάζεται προκήρυξη μόνο εξωτερικών 500 άτομα.
Η ΕΛΑΣ θα παραμείνει στα δικαστήρια ή θα πάρει απλούς φρουρούς οπως στην τράπεζα.
-
Enoplos Frouros
- Λοχαγός

Είναι το πιο σχετικό πτυχίο για την προκήρυξη και του δίνουν μόλις 2 μόρια και στο κάθε άσχετο ΤΕΙ δίνουν 10 μόρια.
Glock 19
Είναι ανώτερο το ΑΕΙ από το ΙΕΚ. Όπως το ΙΕΚ είναι ανώτερο από το Λύκειο και το μεταπτυχιακό ανώτερο από ΑΕΙ κτλπ. Συμφωνώ ότι έχει απόλυτη σχέση το ΙΕΚ με την αστυνομία αλλά το κρίνουν με βάση το τι είναι ανώτερο. Στους φυλακές τραπεζών για παράδειγμα είναι κύριο προσόν το ΙΕΚ.Enoplos Frouros έγραψε:Είναι το πιο σχετικό πτυχίο για την προκήρυξη και του δίνουν μόλις 2 μόρια και στο κάθε άσχετο ΤΕΙ δίνουν 10 μόρια.
Ναι σίγουρα, αλλά όπως κ να χεις αυτή είναι η μοριοδότηση. Σε καταλαβαίνω. Μπορούσε να σ έδινε λίγο περισσότερα αλλά όχι περισσότερα από τα ΑΕΙ, μην το ξεφτιλίζεις
-
Eftapsuxos
- Στρατιώτης

- Posts in topic: 7
- Ενδιαφέροντα: Astunomia
Εγώ από αυτά που διαβάζω θα έλεγα ψυχοτεχνικα τεστ και όσοι περάσουν μετά στα αθλήματα οι 1000 πρώτοι χρόνοι δικαιοτατο ούτε γκρίνιες ούτε τίποτα
Gpap95 έγραψε:Άνθρωπε μου κουράζεσαι τσάμπα και έχω βαρεθεί να κουνάω τα δάχτυλα για να σου απαντάω συνεχώς. Δε μας ενοχλεί αν πάει και 40. Πλέον 30 και πάνω με πτυχίο, πολύ πιθανόν να έχουν τη δουλειά τους ή την οικογένεια τους οπότε δε θα τους νοιάζει καν να κάνουν τα χαρτιά τους. Πέρα από αυτό, ποτέ στους εφ δε πήραν πάνω από 28. Ό νόμος του 1999 που ισχύει ακόμα και σήμερα δεν έχει τροποποιηθεί ώστε να ανέβει το όριο ηλικίας. Επίσης το πτυχίο απλα παίρνει μόρια, δεν είναι προαπαιτούμενο για να έχει λογική το 23-32. Και ένας που τελείωσε χθες το λύκειο, έχει δικαίωμα να κάνει τα χαρτιά του. Οπότε σου λέει 18-28. Τέλος. Γιατί δε θες να το καταλάβεις ενώ στο εξηγώ τόσο όμορφα;Δοκιμος07 έγραψε:Οσοι είστε (από 28 και κάτω) ΔΥΝΑΤΟΙ σε μόρια η πιθανή αύξηση της ηλικίας στα 32 δεν έπρεπε ούτε να σας ενοχλεί ούτε να σας φοβίζει.
18 χρόνων εχει δικαίωμα ; Κάπου κανεις λαθος.18 ετών για άνδρες η ακόμα δεν έχουν πάει στρατό ή υπηρετούν τώρα και δεν είναι ούτε στα μισά. Άκυρο το επιχείρημα.
Καποιοι μπαινουν νωριτερα απο τα 18 γινεται εαν το επιλέξεις. Ωστοσο ναι μπορεις να βγεις απο το στρατο και να Εισαι 18. Αρα ακυρο αυτο που λες εσυ.Δοκιμος07 έγραψε:18 χρόνων εχει δικαίωμα ; Κάπου κανεις λαθος.18 ετών για άνδρες η ακόμα δεν έχουν πάει στρατό ή υπηρετούν τώρα και δεν είναι ούτε στα μισά. Άκυρο το επιχείρημα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Απρ 09, 2021 7:52 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 15 επισκέπτες