Ρε παιδιά μην χάνουμε τις ελπίδες μας. Αυτούς που θα πάρει τώρα τους παίρνει για συγκεκριμένο λόγο. Για τα πανεπιστήμια.
Δεν τους συμφέρει σαν κυβέρνηση να τους βάλει και στα πρώτα επεισόδια να τους βγάλει και να τους πάει αλλού. Εξάλλου είχε πει. Τουλάχιστον 4 χρόνια στα πανεπιστήμια.
Οι ανάγκες σε άλλες υπηρεσίες υπάρχουν.
Εγώ πιστεύω ότι θα πάρει κ άλλους ειδικούς φρουρούς για Δίας, άμεση δράση και φύλαξη.
Άλλο το ένα άλλο το άλλο!
Έστω μια 500ρα πιστεύω. Δεν ξέρω πότε αλλά σίγουρα αν συνεχίσει ο Μιχάλης να είναι εκεί που είναι, θα πάρει!
Άρε Μιχάλη Χρυσοχοΐδη δεν παίζεσαι για αυτό δεν σε γουστάρουν κάποιοι κάποιοι επειδή δίνεις πόνο και παράγεις έργο που όλοι για σένα μιλάνε ... Αιώνια υπουργός και μακράν από τους καλύτερους αν οχι ο καλύτερος στο υπουργείο προστασίας του πολίτη ... Μην σταματάς ... Όσο για αλλαγή ΦΕΚ και λοιπά φτάνει κούρασε ... Δεν αλλάζει τίποτα και όριο 28 ...
Κάποιοι λέγανε ότι δεν έχει λεφτά το υπουργείο για 1000 θέσεις και ότι θα κόψει άτομα για να τα δώσει σε σωφρονιστικούς και εδώ ο άλλος ιδρύει νέο σώμα και ετοιμάζεται να πάρει και άλλους. Κλαίω με αυτά που λέγατε και σας έλεγα ότι υπάρχουν τα λεφτά και ότι βγήκε σε έκθεση του υπουργείου Οικονομικών. Τελικά όλοι ενημερωμένοι είστε εδώ μέσα! Ξέρουν ποιοί είναι αυτοί που τα λέγανε και η συμβουλή μου είναι να μην ακούτε κανέναν.