Sec_police έγραψε:Sefis23 μάγκες μια συμβουλή πιο σημαντική για μένα που Θα ήθελα να σας δωσω ειναι οτο όσοι το εχετε πως θα μπειτε στο Σώμα να έχετε κάνει καβατζα σε χρήματα από τώρα για να έχετε να περνάτε τους πρώτους 5 μήνες γιατί να ξέρετε ότι η μισθοδοσία θα είναι πολύ μικρή γύρω στα 320 ευρώ επίσης στον πρώτο ενάμιση χρόνο θα πρέπει να έχετε υπομονή γιατί ΘΑ υ έχει πολλες κρατήσεις όποτε υπολιστε έναν μισθό γύρω στα 750 στην αρχή επίσης όσοι είστε από επαρχία και έρθετε Αθήνα για φρουροί θα πρέπει να το σκεφτείτε καλά και να έχετε καβατζα γιατί όπως σας είπα πιο πάνω στους πρώτους μήνες με χρόνο μισθολογικά θα είναι δύσκολα
Υ. Γ: Δεν σας το λέω για να σας αποθάρρυνω αυτό και εύχομαι όσοι το έχετε όνειρο το Σώμα να μπειτε
Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες, νομίζω το νήμα πρέπει να γεμίσει από χρήσιμες πληροφορίες και όχι από αποθαρρυντικά και ειρωνικά σχόλια.
Ο μισθός σου τώρα, μετά από 2 παρά κάτι χρόνια ποσά είναι αν επιτρέπεται; Και γενικά ποια η αντιμετώπιση που έχουν οι ΕΦ από το σώμα;
Διασωστης31 έγραψε:Sefis είσαι άσχετος, απλά.Κοιτάξτε τα αποτελέσματα των ΛΦ γενικής και πηγαίνετε σε αυτόν στην θέση 800 και Υπολογίστε μόρια.
Διασώστη, με τη διαφορά όμως φίλε ότι δεν υπήρξε τέτοια μείωση σε ειδικές δυνάμεις και γενικότερα στα μόρια. Λφ έδινε 50 μόρια οι ειδικές δυνάμεις αν θυμάμαι καλά. Σκέψου να έδινε 20 όπως εδώ. Το ίδιο και για τα υπόλοιπα μόρια. Αν και εδώ ήταν όλα όπως ήταν πριν συν πτυχία, Ναι μπορεί η βάση να ήταν και 3400. Τώρα όμως έκοψαν εδ, έκοψαν φορτηγά, μηχανάκι αμάξι μετράνε μόνο 100 κτλπ. Για αυτό λέμε και βάση στα 3000.
Λιμενικό, τι συγκρίνεις λιμενικό με αστυνομία;
Σταματά να αποθαρρύνεις τα παιδιά.
Δεν σου αρέσει η μοριοδότηση, αλλά άραξε στη γωνία σου και άσε κάποιον ο οποίος ενδιαφέρεται πραγματικά να μπει.
Σχόλια του τύπου θα σας φάει το μετρο,3200 η βάση, περισσότερες αιτήσεις από το 2019 είναι άστοχα και αβάσιμα.
Και επίσης διασώστη το 19 σε λιμενικό αναγνωρίστηκαν όλα τα πτυχία. Αν δεν υπήρχαν πτυχία, οι αιτήσεις θα ήταν περισσότερες. Το ίδιο και εδώ. Ένας που δεν έχει πτυχίο, μπορεί και να μη τα κάνει. Οπότε μη μου λες ότι θα βρεθούνε περισσότεροι από 20.000 πτυχιούχοι. Γιατί το 19 οι αιτήσεις ήταν γύρω στα 20.000 και εσύ λες περισσότεροι θα είναι φέτος. Νομίζω είναι υπερβολή.
Gpap95 έγραψε:Και επίσης διασώστη το 19 σε λιμενικό αναγνωρίστηκαν όλα τα πτυχία. Αν δεν υπήρχαν πτυχία, οι αιτήσεις θα ήταν περισσότερες. Το ίδιο και εδώ. Ένας που δεν έχει πτυχίο, μπορεί και να μη τα κάνει. Οπότε μη μου λες ότι θα βρεθούνε περισσότεροι από 20.000 πτυχιούχοι. Γιατί το 19 οι αιτήσεις ήταν γύρω στα 20.000 και εσύ λες περισσότεροι θα είναι φέτος. Νομίζω είναι υπερβολή.
Άστον να λέει τα δικά του.
Πήγαινε κάποιες σελίδες πιο πίσω, και δες τι έγραφε όταν έμαθε για τα 1000αρια στα πτυχία.
Gpap95 έγραψε:Και επίσης διασώστη το 19 σε λιμενικό αναγνωρίστηκαν όλα τα πτυχία. Αν δεν υπήρχαν πτυχία, οι αιτήσεις θα ήταν περισσότερες. Το ίδιο και εδώ. Ένας που δεν έχει πτυχίο, μπορεί και να μη τα κάνει. Οπότε μη μου λες ότι θα βρεθούνε περισσότεροι από 20.000 πτυχιούχοι. Γιατί το 19 οι αιτήσεις ήταν γύρω στα 20.000 και εσύ λες περισσότεροι θα είναι φέτος. Νομίζω είναι υπερβολή.
Άστον να λέει τα δικά του.
Πήγαινε κάποιες σελίδες πιο πίσω, και δες τι έγραφε όταν έμαθε για τα 1000αρια στα πτυχία.
Θα καταλάβεις γιατί λέει αυτά που λέει.
Ντάξει εγώ δε κρατάω κακία. Και πριν είχα πιθανότητες να μπω χωρίς πτυχίο και τώρα το ίδιο. Δεν αλλάζει κάτι προσωπικά σε εμένα αλλά δε μπορώ το τόσο αρνητισμό χωρίς καν επιχειρήματα που έχουν βάση. Λογικό 6κ αιτήσεις στο λιμενικό Αφού ήταν όλα τα πτυχία. Αν δεν υπήρχαν πτυχία, θα ήταν παραπάνω και εκεί οι αιτήσεις. Το 19 μόνο απολυτήριο με 9 να είχες, είχες δικαίωμα αίτησης. Το θέμα είναι η ποιότητα και όχι η ποσότητα.
Ρε παιδιά οι πτυχιούχοι θα προτιμήσουν ΟΠΠΙ από εποπ. Οπότε θα υπάρχουν πολλες αιτήσεις τουλάχιστον 25.000.Σκεφτείτε για παράδειγμα ένας άνεργος τεφατζης ή δάσκαλος ή πληροφορικαριος είναι λογικό να προτιμήσουν οππι, παρά εποπ να τρέχουν με μεταθέσεις στα κατσαβραχα και σε νυχτερινές ασκήσεις!
Παντως ωραια τα κανανε. Γνωστος μου που δεν γουσταρει καθολου αστυνομια τους βριζει κιολας.
Εκανε για εποπ δν εχει ελπιδες και με πιανει και μου λεει ρε μ... Θα τα κανω για αστυνομια αφου μετραει το τει εχω και ecdl ειμαι σιγουρα μεσα. Στο σιγουρο θα παω ρε να εχω μισθο γιατι εξω που θα βρω δουλεια.
ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ Ή ΘΑ ΒΑΣΑΝΙΣΟΥΝ ΚΟΣΜΟ!
Θα τα πούμε όταν ανακοινωθούνε τα μόρια, ελπίζω να κρυφτείς τότε! Συνέχισε τώρα να λες για μετρο, βάσεις στα 4000 μόρια, υποβάθμισε και το θεσμό για να χαίρεσαι.
ΥΓ Αν νομίζεις ότι μιλάς με παιδί που έχει βγάλει ΤΕΙ κ έχει απολυτήριο 14 εισαι βαθιά νυχτωμένος!