Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Sefis23
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από Sefis23 »

Διασωστης31 έγραψε:Sefis είσαι άσχετος, απλά.Κοιτάξτε τα αποτελέσματα των ΛΦ γενικής και πηγαίνετε σε αυτόν στην θέση 800 και Υπολογίστε μόρια.

Λιμενικό, τι συγκρίνεις λιμενικό με αστυνομία;

Σταματά να αποθαρρύνεις τα παιδιά.

Δεν σου αρέσει η μοριοδότηση, αλλά άραξε στη γωνία σου και άσε κάποιον ο οποίος ενδιαφέρεται πραγματικά να μπει.

Σχόλια του τύπου θα σας φάει το μετρο,3200 η βάση, περισσότερες αιτήσεις από το 2019 είναι άστοχα και αβάσιμα.

Sefis23
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Sefis23 »

Sec_police έγραψε:Sefis23 μάγκες μια συμβουλή πιο σημαντική για μένα που Θα ήθελα να σας δωσω ειναι οτο όσοι το εχετε πως θα μπειτε στο Σώμα να έχετε κάνει καβατζα σε χρήματα από τώρα για να έχετε να περνάτε τους πρώτους 5 μήνες γιατί να ξέρετε ότι η μισθοδοσία θα είναι πολύ μικρή γύρω στα 320 ευρώ επίσης στον πρώτο ενάμιση χρόνο θα πρέπει να έχετε υπομονή γιατί ΘΑ υ έχει πολλες κρατήσεις όποτε υπολιστε έναν μισθό γύρω στα 750 στην αρχή επίσης όσοι είστε από επαρχία και έρθετε Αθήνα για φρουροί θα πρέπει να το σκεφτείτε καλά και να έχετε καβατζα γιατί όπως σας είπα πιο πάνω στους πρώτους μήνες με χρόνο μισθολογικά θα είναι δύσκολα

Υ. Γ: Δεν σας το λέω για να σας αποθάρρυνω αυτό και εύχομαι όσοι το έχετε όνειρο το Σώμα να μπειτε

Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες, νομίζω το νήμα πρέπει να γεμίσει από χρήσιμες πληροφορίες και όχι από αποθαρρυντικά και ειρωνικά σχόλια.

Ο μισθός σου τώρα, μετά από 2 παρά κάτι χρόνια ποσά είναι αν επιτρέπεται; Και γενικά ποια η αντιμετώπιση που έχουν οι ΕΦ από το σώμα;

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 202

Δημοσίευση από Diasostis31 »

6.000 Αιτήσεις οι λφ 19.500 οι ΕΦ το 2019

Ζήσε στο συννεφάκι σου, θα τα πούμε στα αποτέλεσματα.

Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 922

Δημοσίευση από Gpap95 »

Sefis23 έγραψε:
Διασωστης31 έγραψε:Sefis είσαι άσχετος, απλά.Κοιτάξτε τα αποτελέσματα των ΛΦ γενικής και πηγαίνετε σε αυτόν στην θέση 800 και Υπολογίστε μόρια.

Διασώστη, με τη διαφορά όμως φίλε ότι δεν υπήρξε τέτοια μείωση σε ειδικές δυνάμεις και γενικότερα στα μόρια. Λφ έδινε 50 μόρια οι ειδικές δυνάμεις αν θυμάμαι καλά. Σκέψου να έδινε 20 όπως εδώ. Το ίδιο και για τα υπόλοιπα μόρια. Αν και εδώ ήταν όλα όπως ήταν πριν συν πτυχία, Ναι μπορεί η βάση να ήταν και 3400. Τώρα όμως έκοψαν εδ, έκοψαν φορτηγά, μηχανάκι αμάξι μετράνε μόνο 100 κτλπ. Για αυτό λέμε και βάση στα 3000.

Λιμενικό, τι συγκρίνεις λιμενικό με αστυνομία;

Σταματά να αποθαρρύνεις τα παιδιά.

Δεν σου αρέσει η μοριοδότηση, αλλά άραξε στη γωνία σου και άσε κάποιον ο οποίος ενδιαφέρεται πραγματικά να μπει.

Σχόλια του τύπου θα σας φάει το μετρο,3200 η βάση, περισσότερες αιτήσεις από το 2019 είναι άστοχα και αβάσιμα.

Sefis23
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Sefis23 »

Διασωστης31 έγραψε:6.000 Αιτήσεις οι λφ 19.500 οι ΕΦ το 2019

Ζήσε στο συννεφάκι σου, θα τα πούμε στα αποτέλεσματα.

Βαλε τις θέσεις αναλογικά με τις αιτήσεις.

Ίσως πατήσεις στη γη, κάποια στιγμή.

Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

Και επίσης διασώστη το 19 σε λιμενικό αναγνωρίστηκαν όλα τα πτυχία. Αν δεν υπήρχαν πτυχία, οι αιτήσεις θα ήταν περισσότερες. Το ίδιο και εδώ. Ένας που δεν έχει πτυχίο, μπορεί και να μη τα κάνει. Οπότε μη μου λες ότι θα βρεθούνε περισσότεροι από 20.000 πτυχιούχοι. Γιατί το 19 οι αιτήσεις ήταν γύρω στα 20.000 και εσύ λες περισσότεροι θα είναι φέτος. Νομίζω είναι υπερβολή.
Sefis23
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Sefis23 »

Gpap95 έγραψε:Και επίσης διασώστη το 19 σε λιμενικό αναγνωρίστηκαν όλα τα πτυχία. Αν δεν υπήρχαν πτυχία, οι αιτήσεις θα ήταν περισσότερες. Το ίδιο και εδώ. Ένας που δεν έχει πτυχίο, μπορεί και να μη τα κάνει. Οπότε μη μου λες ότι θα βρεθούνε περισσότεροι από 20.000 πτυχιούχοι. Γιατί το 19 οι αιτήσεις ήταν γύρω στα 20.000 και εσύ λες περισσότεροι θα είναι φέτος. Νομίζω είναι υπερβολή.

Άστον να λέει τα δικά του.

Πήγαινε κάποιες σελίδες πιο πίσω, και δες τι έγραφε όταν έμαθε για τα 1000αρια στα πτυχία.

Θα καταλάβεις γιατί λέει αυτά που λέει.

Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

Sefis23 έγραψε:
Gpap95 έγραψε:Και επίσης διασώστη το 19 σε λιμενικό αναγνωρίστηκαν όλα τα πτυχία. Αν δεν υπήρχαν πτυχία, οι αιτήσεις θα ήταν περισσότερες. Το ίδιο και εδώ. Ένας που δεν έχει πτυχίο, μπορεί και να μη τα κάνει. Οπότε μη μου λες ότι θα βρεθούνε περισσότεροι από 20.000 πτυχιούχοι. Γιατί το 19 οι αιτήσεις ήταν γύρω στα 20.000 και εσύ λες περισσότεροι θα είναι φέτος. Νομίζω είναι υπερβολή.

Άστον να λέει τα δικά του.

Πήγαινε κάποιες σελίδες πιο πίσω, και δες τι έγραφε όταν έμαθε για τα 1000αρια στα πτυχία.

Θα καταλάβεις γιατί λέει αυτά που λέει.

Ντάξει εγώ δε κρατάω κακία. Και πριν είχα πιθανότητες να μπω χωρίς πτυχίο και τώρα το ίδιο. Δεν αλλάζει κάτι προσωπικά σε εμένα αλλά δε μπορώ το τόσο αρνητισμό χωρίς καν επιχειρήματα που έχουν βάση. Λογικό 6κ αιτήσεις στο λιμενικό Αφού ήταν όλα τα πτυχία. Αν δεν υπήρχαν πτυχία, θα ήταν παραπάνω και εκεί οι αιτήσεις. Το 19 μόνο απολυτήριο με 9 να είχες, είχες δικαίωμα αίτησης. Το θέμα είναι η ποιότητα και όχι η ποσότητα.

Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 157

Δημοσίευση από Player7 »

Ρε παιδιά οι πτυχιούχοι θα προτιμήσουν ΟΠΠΙ από εποπ. Οπότε θα υπάρχουν πολλες αιτήσεις τουλάχιστον 25.000.Σκεφτείτε για παράδειγμα ένας άνεργος τεφατζης ή δάσκαλος ή πληροφορικαριος είναι λογικό να προτιμήσουν οππι, παρά εποπ να τρέχουν με μεταθέσεις στα κατσαβραχα και σε νυχτερινές ασκήσεις!

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης

Άσχετοι και επικίνδυνοι. Στους ΛΦ ήταν γενική σειρά που δεν μετρούσε ο στρατός, και κατηγορία ΕΔ.

Επίσης η 3τεκνια πολυτεκνια δεν έδινε μόρια αλλά ποσοστό θέσεων.

Ο 800ος στους ΛΦ γενικής είχε 17-17,5 απολυτηριο συν πτυχίο.

Με τα 400 που τα έχουν όλοι (δίπλωμα,ecdl,B2) στην ΟΠΠΙ βγάζει 3100.

Ξαναλέω στην γενική που δεν έδινε μόρια ο στρατός και η 3τεκνια.

Το λιμενικο είναι χειρότερο απ την ελας γιατι θα πανε όλοι σε ξερονησια, οι ΟΠΠΙ θα πανε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα.

Συνεχίστε να ζείτε στον κόσμο σας.

Όταν βγει η βάση και είναι γύρω στα 3200 μην εξαφανιστείτε.

ΕΦ202? (2)
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από ΕΦ202? (2) »

Παντως ωραια τα κανανε. Γνωστος μου που δεν γουσταρει καθολου αστυνομια τους βριζει κιολας.

Εκανε για εποπ δν εχει ελπιδες και με πιανει και μου λεει ρε μ... Θα τα κανω για αστυνομια αφου μετραει το τει εχω και ecdl ειμαι σιγουρα μεσα. Στο σιγουρο θα παω ρε να εχω μισθο γιατι εξω που θα βρω δουλεια.

ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ Ή ΘΑ ΒΑΣΑΝΙΣΟΥΝ ΚΟΣΜΟ!

Sefis23
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Sefis23 »

Διασωστης31 έγραψε:Άσχετοι και επικίνδυνοι.Στους ΛΦ ήταν γενική σειρά που δεν μετρούσε ο στρατός, και κατηγορία ΕΔ.

Επίσης η 3τεκνια πολυτεκνια δεν έδινε μόρια αλλά ποσοστό θέσεων.

Ο 800ος στους ΛΦ γενικής είχε 17-17,5 απολυτηριο συν πτυχίο.

Με τα 400 που τα έχουν όλοι (δίπλωμα,ecdl,B2) στην ΟΠΠΙ βγάζει 3100.

Ξαναλέω στην γενική που δεν έδινε μόρια ο στρατός και η 3τεκνια.

Το λιμενικο είναι χειρότερο απ την ελας γιατι θα πανε όλοι σε ξερονησια, οι ΟΠΠΙ θα πανε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα.

Συνεχίστε να ζείτε στον κόσμο σας.

Όταν βγει η βάση και είναι γύρω στα 3200 μην εξαφανιστείτε.

Βρε επικίνδυνε άνθρωπε δες πόσους λιμενοφύλακες πήρε.

Στην γενική κατηγορία ήταν και απολυτήρια από ΕΠΑΛ, μαθε να ξεχωρίζεις λίγο!

Τα έχεις κάνει στο μυαλό σου ένα κουβάρι, σταματά να ασχολείσαι με την προκήρυξη ΟΠΠΙ αφού δεν θα δηλώσεις.

Τρομοκρατείς και αποθαρρύνεις παιδιά, εισαι το λιγότερο επικίνδυνος

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης

Ναι βρε ΑΜ, σε προκήρυξη 155 ατόμων ο 800ος είχε αυτά τα μόρια. Σε προκήρυξη 1030 είναι δυνατόν να έχει λιγότερα;

Και εδώ τα απολυτηρια ΕΠΑΛ κάνουν στην Α αν θέλουν, στην Β είναι μόνο τα πτυχία άσχετε.

Νομίζεις με ένα απολυτηριο 14 και ένα τει θα μπεις, και λέτε κουταμάρες για βάση 2700.

Ανίδεοι

Sefis23
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Sefis23 »

Θα τα πούμε όταν ανακοινωθούνε τα μόρια, ελπίζω να κρυφτείς τότε! Συνέχισε τώρα να λες για μετρο, βάσεις στα 4000 μόρια, υποβάθμισε και το θεσμό για να χαίρεσαι.

ΥΓ Αν νομίζεις ότι μιλάς με παιδί που έχει βγάλει ΤΕΙ κ έχει απολυτήριο 14 εισαι βαθιά νυχτωμένος!

Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

Διασωστης31 έγραψε:Ναι βρε ΑΜ, σε προκήρυξη 155 ατόμων ο 800ος είχε αυτά τα μόρια.Σε προκήρυξη 1030 είναι δυνατόν να έχει λιγότερα;

Και εδώ τα απολυτηρια ΕΠΑΛ κάνουν στην Α αν θέλουν, στην Β είναι μόνο τα πτυχία άσχετε.

Νομίζεις με ένα απολυτηριο 14 και ένα τει θα μπεις, και λέτε κουταμάρες για βάση 2700.

Ανίδεοι

Ναι στη Β μπορεί κάποιος να συμμετάσχει με πτυχίο επαλ + πτυχίο ΤΕΙ. Αν αυτό εννοείς.

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες