Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Πιο λογικό θα μου φαινόταν να ήθελε πτυχιούχους σε προκήρυξη για στελέχωση των Τμημάτων, παρά στα ΑΕΙ. Το ότι θέλει οι ΕΦ που θα μπουν, να έχουν ήδη περάσει ως φοιτητές από τις σχολές και ότι και καλά θα ξέρουν πως να φερθούν, είναι μια διαστημική μπούρδα!
Μαρία και πάλι δε τους φτάνουμε. Ας υποθέσουμε οτι ένας έχει 17 απολυτήριο, ειδικές δυνάμεις, β2,ecdl, δίπλωμα. Αυτά μας κάνουν σύνολο 2300.
Δε πάει πουθενά με αυτά.
Αν ήθελαν ανταγωνισμό ας άφηναν τις ειδικές δυνάμεις 500, τωρα δεν υπάρχει ανταγωνισμός. Αν μπορέσουν να περάσουν τα αθλήματα και οι 1000 επιτυχόντες θα είναι πτυχιούχοι!
Δε πάει πουθενά με αυτά.
Αν ήθελαν ανταγωνισμό ας άφηναν τις ειδικές δυνάμεις 500, τωρα δεν υπάρχει ανταγωνισμός. Αν μπορέσουν να περάσουν τα αθλήματα και οι 1000 επιτυχόντες θα είναι πτυχιούχοι!
Player7 έγραψε:Πιο λογικό θα μου φαινόταν να ήθελε πτυχιούχους σε προκήρυξη για στελέχωση των Τμημάτων, παρά στα ΑΕΙ.Το ότι θέλει οι ΕΦ που θα μπουν, να έχουν ήδη περάσει ως φοιτητές από τις σχολές και ότι και καλά θα ξέρουν πως να φερθούν, είναι μια διαστημική μπούρδα!
Αυτός είναι ο μετέπειτα στόχος.
Καταρτισμενα άτομα να αφομοιωθούν σε άλλες υπηρεσίες, καποιοι άμεση δράση, κτλ ανάλογα προσόντων.
Δεν ήρθε για να μείνει αυτή η προκ.
Μια φούσκα είναι... Και για πελατειακούς σκοπούς.
Μην τα εκλαμβάνεις όπως θες ... Σου λέω σαν μια νέα ομάδα εκεί ειδικά θα υπάρξουν αντιδράσεις και μακάρι να μην δούμε τα αναρχοαπλυτα του ΣΥΡΙΖΑ πουθενά σου λέω ότι θα είναι επικίνδυνα και δύσκολα και ότι με βάση το κριτήριο ΑΕΙ δεν θα καλοοπερασουν μυαλό έχεις και καταλαβενεις ... Να το κοιτάς σφαιρικά και όχι ατομικά το θέμα... Δεν θέλω να το συνεχίσω άλλο γιατί το θέμα μας έχει τελειώσει καλή επιτυχία σε όλους και προσοχή
Χαίρομαι που αντιλήφθηκες το τι λέω. Α! Και η άσχετη πληροφορία της ημέρας για να σου δείξω πως δεν έχεις ιδέα τι γίνεται στις σχολές. Δεν υπάρχουν άπλυτα του ΣΥΡΙΖΑ εκεί, οι παρατάξεις που τα δημιουργούν είναι τα ΕΑΑΚ, ΠΚΣ-ΜΑς, ΚΝΕ. Ουδεμία σχέση με ΣΥΡΙΖΑ, ίσα ίσα όταν πήγε να μπει η νεολαία του Συριζα τους έδιωχναν οι ''δημοκράτες'' που σου προανέφερα. Το πρόβλημα δεν είναι όμως κανένας φοιτητής ανεξαρτήτως πεποιθήσεων, είναι η καταστροφή δημόσιου χώρου και η καταπάτηση ελευθερίας του λόγου/ασύλου που καπηλεύεται από παρακρατικούς εντός Σχολών (ναρκωτικά, γιάφκες, γκράφιτι, σπάσιμο, καταλήψεις, τραμπουκισμοί) .{εξού και οι ΟΠΠΙ}
Good luck

Στην ουσία προσλαμβάνει μόνο ειδικούς φρουρούς σαν όνομα, για συντομία των διαδικασιών. Καμία σχέση με τις παλιές προκηρύξεις. Το λένε άλλωστε τα λεγόμενα του Χρυσοχοΐδη !
Το πιο εύκολο μετρο να μειώσεις την συχνότητα περιστατικών βίας σε πανεπιστήμια είναι η κατάργηση των παρατάξεων.Είχε αναγγελθεί απο τον Μητσοτάκη ότι θα το έκανε προεκλογικά, εν τελει δεν το έκανε...
Αν γινόταν αυτό που δεν πιστεύω ότι πια είναι πολύ μακριά, τα φαινόμενα αυτά θα μειωθούν σε μεγάλο ποσοστό και δεν θα υπάρχει και λόγω ύπαρξης των οππι. Θα αφομοιωθούν αλλου.
Θα υπογράψουν εκεί μια συμφωνία μέσω διαγωνισμού από μια εταιρίας φύλαξης όπως έχει γίνει και παλιότερα αλλά δεν πραγματοποιήθηκε στη πράξη ποτε και τέλος.
Αν γινόταν αυτό που δεν πιστεύω ότι πια είναι πολύ μακριά, τα φαινόμενα αυτά θα μειωθούν σε μεγάλο ποσοστό και δεν θα υπάρχει και λόγω ύπαρξης των οππι. Θα αφομοιωθούν αλλου.
Θα υπογράψουν εκεί μια συμφωνία μέσω διαγωνισμού από μια εταιρίας φύλαξης όπως έχει γίνει και παλιότερα αλλά δεν πραγματοποιήθηκε στη πράξη ποτε και τέλος.
-
Enoplos Frouros
- Λοχαγός

- Posts in topic: 84
Έτσι είναι τα πράγματα.Limenikos έγραψε:Στην ουσία προσλαμβάνει μόνο ειδικούς φρουρούς σαν όνομα, για συντομία των διαδικασιών. Καμία σχέση με τις παλιές προκηρύξεις. Το λένε άλλωστε τα λεγόμενα του Χρυσοχοΐδη !
Glock 19
-
Enoplos Frouros
- Λοχαγός

Καλήμερα πραγματικά δεν μπορώ να χωνέψω την μοριοδότηση στο Δημοσίο ΙΕΚ Στελεχος Ασφαλείας Προσώπων και Υποδομων. Είναι τεράστια αδικία το μόνο συναφές πτυχίο να παίρνει 2 μόρια και το κάθε άσχετο ΤΕΙ 1000.
Glock 19
-
Enoplos Frouros
- Λοχαγός

Επίσης η τεράστια αδικία με τους τρίτεκνους πολύτεκνους που παίρνουν μόρια. Εγώ που έχω πάει ειδικές δυνάμεις και ματωσα για τον πράσινο μπερε να παίρνω 2 μόρια ενώ ο πολύτεκνος να παίρνει 3 μόρια και τα αδέλφια του να είναι 50 χρόνων.
Glock 19
Player7 έγραψε:Για να δείτε πόσο απαγορευτικό είναι αυτό το 1000αρι για τα πτυχια, για όσους δεν έχουν πτυχίο, θα σας δώσω ένα παράδειγμα!Ξαδεφος μου έχει 19.2 απολυτήριο, προφισενσι, ειδικές δυνάμεις,ecdl δηλαδή έχει 2620 με τη νέα μοριοδοτηση. Δε περνάει ούτε απέξω δηλαδή ενώ ο άνθρωπος έχει φοβερό απολυτήριο ξέρει αγγλικά πήγε τις ειδικές δυνάμεις του επειδή γούσταρε και τον πετάνε έξω.
Εξαλειψαν τον ανταγωνισμό, αν δεν έχεις πτυχίο δε μπορείς να μπεις δυστυχώς!
Μαθητής του 19,2 ο ξάδερφος και δεν πέρασε σε κάποια σχολή; Επαλιτης μήπως; 😎
Όταν έπρεπε να ιδρώσετε ορισμένοι είχατε το μυαλό σας στη βόλτα, και τρέξετε στα 19 και στα 20 να βγάλετε κανα δίπλωμα και να πάτε ΕΔ για να μπείτε από το παράθυρο σε μια δουλειά και τώρα που σας χάλασε τα σχέδια γκρινιάζετε,sad 😎
Εχει 1ο έτος Πληροφορική αεί, πήγε πρώτα στρατό για να τελειώνει. Μη το ψάχνεις άδικη είναι η μοριοδοτηση.
Σοβαρευτείτε λίγο, θα πάει ο πτυχιούχος που έχει φάει 5-6 χρόνια στα. Θρανια, και θα γίνει αστυνομικός για να τρώει ξύλο; Σας έχω πεειε πάνω από 200 δεν θα είναι με πτυχία.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΘΑ ΚΕΡΔΊΣΩ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΝ ΘΑ ΧΑΣΩ
Τι εννοείς από τη πίσω πόρτα; Και συ από τη πίσω θα μπεις, η μπροστινή πόρτα ειναι οι πανελλήνιες. Εσύ που το παίζεις διαβάστερος και έξυπνος γιατί δε μπήκες Αστυφυλακων;
Player7 έγραψε:Τι εννοείς από τη πίσω πόρτα; Και συ από τη πίσω θα μπεις, η μπροστινή πόρτα ειναι οι πανελλήνιες.Εσύ που το παίζεις διαβάστερος και έξυπνος γιατί δε μπήκες Αστυφυλακων;
Έπιανα αστυφυλάκων και ήμουν και 1500+ μόρια πάνω, αλλά είχα αλλά όνειρα τότε... Αλλάζουν οι εποχές!
Στα 27 μου θα κοιτάξω να πάρω ένα σίγουρο μισθό, για να μπορέσω να σχεδιάσω τη ζωή μου καλύτερα κ με μεγαλύτερη σιγουριά!
-
Kostasdim
- Αντισυνταγματάρχης

- Posts in topic: 178
Sefis23 έγραψε:Player7 έγραψε:Τι εννοείς από τη πίσω πόρτα; Και συ από τη πίσω θα μπεις, η μπροστινή πόρτα ειναι οι πανελλήνιες.Εσύ που το παίζεις διαβάστερος και έξυπνος γιατί δε μπήκες Αστυφυλακων;
Έπιανα αστυφυλάκων και ήμουν και 1500+ μόρια πάνω, αλλά είχα αλλά όνειρα τότε... Αλλάζουν οι εποχές!
Στα 27 μου θα κοιτάξω να πάρω ένα σίγουρο μισθό, για να μπορέσω να σχεδιάσω τη ζωή μου καλύτερα κ με μεγαλύτερη σιγουριά!
Πόσα μόρια έχεις φίλε αν επιτρέπεται;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες