Άλλο ένα χαστούκι ετοιμάζεται προς τον Πασοκο. Οι αναρχικοί θα δείξουν άμεσα τις διαθέσεις τους (θα έχουμε και άρση λοκ νταουν εκείνες τις μέρες) . Βλέπω να μένει στο συρτάρι η προκήρυξη
Σοβαρευτεί παίδες, βγήκε ένα ΦΕΚ πριν 5 μέρες με κάποιες αλλαγές σε σχέση με άλλες προκηρύξεις ΕΦ... Δεν πρόκειται να γίνει αλλαγή στην αλλαγή! Στους ΕΠΟΠ που ανέβασε το όριο μόνο για ΟΒΑ, στείλαμε παρά πολλοί σε βουλευτές και γραφεία και δεν έγινε τίποτα! Ενδεικτική ήταν η απάντηση της ελληνικής λύσης που μου είπε να τους στήριξη στις επόμενες εκλογές για να ακούγονται περισσότερο οι φωνές και οι απόψεις μας!
Δε βαρεθήκατε ε; Το φεκ βγήκε. Τελείωσε το θέμα. Άκουσα λέει ο άλλος ότι θα αλλάξει η μοριοδότηση. Πολλά ακούγονται αλλά το θέμα είναι τι γίνεται. Χωρίς να θέλω να αποθαρρύνω κανέναν. Ξεκαθαρίζει κιόλας ότι η μοριοδότηση θα μετράει μόνο για τη συγκεκριμένη προκήρυξη. Δηλαδή τι άλλο να πει; Φτάνει επιτέλους!
Ptyxiouxos94 έγραψε:Παιδιά είναι σίγουρο με πήραν σήμερα τηλέφωνο απο το γραφείο του υπουργού (ο τρίτος ξάδερφος απο το σόι της μάνας μου) Θα μοριοδοτηθούν και τα μεταπτυχιακά.Η βάση θα είναι κοντά στις 9000.
Μηπως σου ειπε αν θα μοριοδοτησει τα διδακτορικα; 😄
Διασωστης31 έγραψε:3 φορές πηγε ΣτΕ και άλλαξε το φεκ των εποπ, όλα γίνονται.Και στο συρτάρι μπορεί να μείνει αν τις αρπαξουν οι 200 παλιοί που θα πάνε τώρα στην ΟΠΠΙ.
Μα προφανώς και θα γίνουν επεισόδια. Λες να μη το ήξερε η ίδια η κυβέρνηση; Τέλος πάντων νομίζω ότι πολύ αναλωθηκα εδώ μέσα οπότε το σταματάω εδώ. Κρατήστε εσείς τις απόψεις σας και αφήστε εμένα να πιστεύω τα γεγονότα που μέχρι στιγμής με βγάλανε σωστό.
Ας δωσει καποιος το βραβειο στον grap95 που βγηκε σωστος!τοσο καιρο ομως δες μας ειχες πει οτι εχεις πτυχιο μωρη κουφαλιτσα, το κραταγες για εκπληξη για να μας την λες ε; Κακο παιδι!