Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος

- Posts in topic: 475
Fousekis εχεις την πιστοποιηση Profile στης 3 βασικες ενοτητες;
Ναι ECDL Εχω. Πηρα Το χαρτι προπερσι. Ειχα περασει τις ενοτητες μικρος. Οι ενοτητες που ειχα περασει ηταν word excel powerpoint Και εχω το χαρτι αυτο κανονικα Το ειχα παρει απο κεντρο με υπολογιστες.
Fousekis έγραψε:Ναι ECDL Εχω. Πηρα Το χαρτι προπερσι. Ειχα περασει τις ενοτητες μικρος. Οι ενοτητες που ειχα περασει ηταν word excel powerpoint Και εχω το χαρτι αυτο κανονικα Το ειχα παρει απο κεντρο με υπολογιστες.
ΕΟΠΠΕΠ γραφει πανω δεξια και αριστερα πανω ECDL. Αλλα σε αλλες ενοτητες.
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος

- Posts in topic: 475
Στους ενοπλους φρουρους ζηταει Η Γνώση Χειρισμού Η/Υ Στα Αντικείμενα: Α) Επεξεργασίας Κειμένων, Β) Υπολογιστικών Φύλλων Και γ) Υπηρεσιών Διαδικτύου Για υπηρεσιες διαδικτυου δεν γραφει κατι στην πιστοποιηση σου;
Fouseki κορνίζαρε το στο τοίχο μαζί με το πτυχίο. Έχετε πολύ πλάκα εδώ μέσα.
Fousekis έγραψε:Fousekis έγραψε:Ναι ECDL Εχω. Πηρα Το χαρτι προπερσι. Ειχα περασει τις ενοτητες μικρος. Οι ενοτητες που ειχα περασει ηταν word excel powerpoint Και εχω το χαρτι αυτο κανονικα Το ειχα παρει απο κεντρο με υπολογιστες.
Ρε φουσεκη τις 3 βασικές ενότητες θα ζητήσουν Όπως λέει το φεκ που λογικά αυτές έχεις και εσύ!
-Bildakoss-
Brabus έγραψε:
Δηλαδή λεβέντες μου αυτή πήραν τα μόρια από το ΙΕΚ ιδιωτικό ;
Ακριβώς.
Κανονικά ζητάει μόνο δημόσιο, ωστόσο ο γνωστός μου κατέθεσε ιδιωτικό με πιστοποίηση, δεν του μέτρησαν τα μόρια όταν βγήκαν οι πίνακες, έκανε ένσταση και του μέτρησαν τα μόρια κανονικά.
Ούτε δικαστήρια, ούτε τίποτα. Με μία απλή ένσταση.
Και βγάζω το εξής συμπέρασμα: Ότι κανονικά η προκήρυξη θα έπρεπε να ξεκαθάριζε ότι θα λαμβάνουν 200 μόρια και οι εκ των ιδιωτικών ΙΕΚ, αρκεί να έχουν πιστοποίηση από κρατικό φορέα, δηλαδή τον ΕΟΠΠΕΠ απαραιτήτως, αλλιώς δεν.
Επικοινώνησε με κάποιον δικηγόρο που να ασχολείται εάν ενδιαφέρεσαι.
BilD έγραψε:Fousekis έγραψε:Fousekis έγραψε:Ναι ECDL Εχω. Πηρα Το χαρτι προπερσι. Ειχα περασει τις ενοτητες μικρος. Οι ενοτητες που ειχα περασει ηταν word excel powerpoint Και εχω το χαρτι αυτο κανονικα Το ειχα παρει απο κεντρο με υπολογιστες.
Ρε φουσεκη τις 3 βασικές ενότητες θα ζητήσουν Όπως λέει το φεκ που λογικά αυτές έχεις και εσύ!
Φιλε biild οπως ξαναεγραψα. Εχω 3 βασικες ενοτητες που χρειαζοντουσαν ωστε να βγει το πτυχιο. Αυτες ειναι α) επεξεργασια κειμενου aka word
B) Υπολογιστικα Φυλλα ακα excel γ) Παρουσιασεις ακα powerpoint. Ωστοσο φανταστικα οτι δεν θα παιρνω τα μορια καθως εχω μια διαφορετικη ενοτητα. Ρωταω μηπως στεκει αυτο που ειπε ο red πιο πισω και εφοσον εχεις πιστοποίηση απο εοππεπ ecdl τα παιρνεις τα μορια.
Λοιπόν. Λένε ότι Οποιος ψάχνει, βρίσκει. Στο ΦΕΚ με τη μοριοδότηση ξεκαθαρίζει και αν γίνει μέσω ΑΣΕΠ και το όριο ηλικίας. Δε χρειάζεται να πω τίποτα άλλο. Ήταν πολύ απλό για να λυθούν αυτές οι απορίες. Ψαχτειτε λίγο μόνοι σας να δείτε τι γράφει και θα καταλάβετε.
Καλησπερα η γυναικα μου μαζευει 3570 μορια δεν εχει το υψος λετε να αλαξει κατι στην προκυρηξη αυτην; Να παει δικαστικα να κανει καποια ενσταση ξερει καποιος κατι παραπανω που μπορει να γινει;
Ευχαριστούμε grap που λύνεις όλες τις απορίες εδώ μέσα. Ελπίζω να παρακολουθούν το νήμα από το Υπουργείο, θα γελάει το παρδαλό κατσίκι.
Να γελάει γιατί; Πολύ ασχολούμαι κιόλας με άτομο που σε όλα έπεσε έξω.Player7 έγραψε:Ευχαριστούμε grap που λύνεις όλες τις απορίες εδώ μέσα.Ελπίζω να παρακολουθούν το νήμα από το Υπουργείο, θα γελάει το παρδαλό κατσίκι.
Κάτσε πάμε να σου φέρουμε το βραβείο που έπεσες μέσα, αι από δω ι4!
Βεβαίωση από ΑΕΙ και ΤΕΙ υπολογιστών αν έχεις τελείωσε. Τα υπόλοιπα είναι κερδοφόρα φροντιστήρια προσέξτε που θα πατε να το βγάλετε τελευταία στιγμή
Gpap τι εννοεις το ξεκαθαρίζει στο φεκ το οριο ηλικίας; Σε ποιο σημειο ακριβώς αναφέρει οτι το οριο θα ειναι 28; Μακαριιι βεβαια να είναι ετσι
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες