Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Μόνο edcl δέχονται η και βεβαίωση γνώσης ηλ υπολογιστών από σχολη
Εγω εμαθα για 21 με 32 απο ατομο στο υπουργείο δημόσιας ταξης και ξενέρωσα τη ζωη μου...
Mike αδερφέ φτάνει ρε φιλε, εδώ και 3 μέρες μιλάς για εκλογές και άσχετα πράγματα... Τελείως φιλικά στο λέω δεν σου κανεί καλό όλο αυτό!Τώρα όσο αναφορά τα poll, μην δίνεται βάση... Σίγουρα υπάρχουν και κάποιοι καλοπροαίρετοι οι οποίοι βάζουνε ότι ναναι μόρια για να αποθαρρύνουνε παιδιά να κάνουνε τα χαρτιά τους. Καντε όλοι τα χαρτιά σας, δεν έχετε να χάσετε τίποτα απολύτως!
Εσύ δεν περνάς ούτε από έξω... Πολύ παραμύθι πούλας έλεος...
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΘΑ ΚΕΡΔΊΣΩ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΝ ΘΑ ΧΑΣΩ
Καλησπέρα. Με 3340 Μόρια έχω πιθανότητες να καταταχθώ ; (Δεν έχω αγγλικά Και ΙΕΚφύλαξης)
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
odysseasnik
- Υποδεκανέας

- Posts in topic: 9
Σχολιάζω βάση την παλιά των ειδικών φρουρών
-
Aston Martin
- Δεκανέας - Έφεδρος

- Posts in topic: 16
Καλησπέρα επιτέλους δίνει η κυβέρνηση μόρια σε προκήρυξη ΕΛΑΣ σε πτυχιούχους. Προσωπικά αν και σπούδασα κάτι άλλο πάντα ήθελα να γίνω αστυνομικός. Με βάση το ΦΕΚ έχω 3700 μόρια είναι καλά για μια τέτοια προκήρυξη;
-
Aston Martin
- Δεκανέας - Έφεδρος

- Posts in topic: 16
Θα ήθελα να ρωτήσω για τον θεσμό της ΟΠΠΙ αν θα μείνουμε για πάντα εκεί Η αν κάποια στιγμή βγούμε σε άλλη υπηρεσία. Προσωπικά θα ήθελα να μπω ΔΙΑΣ.
Elena99 έγραψε:Εγω εμαθα για 21 με 32 απο ατομο στο υπουργείο δημόσιας ταξης και ξενέρωσα τη ζωη μου...
Έμπιστη πηγή, με το δημοσίας τάξεως μίλησες με Παπαθεμελη ή Πολυδωρα;8 ετών ήσουν όταν καταργήθηκε. Προστασίας του πολίτη θες να πεις.
Πήγα να πω περίπου το ίδιο. Επίσης δε θα σου λέγανε πληροφορίες. Πρώτα θα το μάθει κάποιος δημοσιογράφος και μετά εσύ. Υπομονή για προκήρυξη και φτάνει με τις εικασίες.Rad. έγραψε:Elena99 έγραψε:Εγω εμαθα για 21 με 32 απο ατομο στο υπουργείο δημόσιας ταξης και ξενέρωσα τη ζωη μου...
Έμπιστη πηγή, με το δημοσίας τάξεως μίλησες με Παπαθεμελη ή Πολυδωρα;8 ετών ήσουν όταν καταργήθηκε. Προστασίας του πολίτη θες να πεις.
Κυριοι κ κυριες... Στο Google γραψτε τον αριθμο 7002/12/1-κστ. Ειναι η νεα τροποποιηση γου φεκ... Διαβαστε το. Τα νεα μόρια κλπ, ηλικία μεχρι 28... ΔΙΑΒΑΣΤΕ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Απρ 05, 2021 6:30 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Elena99 έγραψε:Εγω εμαθα για 21 με 32 απο ατομο στο υπουργείο δημόσιας ταξης και ξενέρωσα τη ζωη μου...
Και εγώ μίλησα με το ΥΠΕΧΩΔΕ... Τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μεσα 🤯
-Bildakoss-
Rad. έγραψε:Elena99 έγραψε:Εγω εμαθα για 21 με 32 απο ατομο στο υπουργείο δημόσιας ταξης και ξενέρωσα τη ζωη μου...
Δεν εννοω υπουργό. Με υπάλληλο μίλησα συγγνώμη για το λάθος μου σε σχεση με την ονομασια του υπουργείου. Εμενα δεν με συμφέρει ετσι κι αλλιως και ισως να μην τα κανω καν. Ηλπιζα εως 30... Εστω.
7002/12/1-Κστ. Γραφει τα οαντα η νεα απιφαση γθα μορια ηλικια κλπ
Rad. έγραψε:Elena99 έγραψε:Εγω εμαθα για 21 με 32 απο ατομο στο υπουργείο δημόσιας ταξης και ξενέρωσα τη ζωη μου...
🤣🤣🤣🤣
-Bildakoss-
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες