Μοριοδότηση επαγγελματιών οπλιτών (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
mila82
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από mila82 »

=anna nikos
Μαλλον δικιο εχεις, γιατι τωρα προσεξα οτι καποιες ειδικοτητες γραφει τουλαχιστον τεε β κυκλου ή λυκειο. Αν στειλεις απολυτηριο λυκειου και βεβαιωση σπουδων ομως πιανονται και απο τα 2 τα μορια;

ισως η αεροπορια να τα εχει αλλιως απ'οτι ο στρατος ξηρας, μη σε παρω στο λαιμο μου...
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Και εγω για το στρατο ξηρας λεω

thrakiotis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από thrakiotis »

Στον στρατο ξηρας μονο το ανωτερο πτυχιο σου πιανει τα μορια πχ αν εχεις απολυτηριο λυκειου και βεβαιωση σπουδων τα μορια θα τα παρεις απο την βεβαιωση σπουδων αλλα να ξεκαθαρισουμε κατι αλλο τα μορια και αλλο τα απαιτουμενα προσωντα στις ειδικοτητες εκει βαζεις οτι σου ζηταει ή και το παραπανω που εχεις απο αυτο που ζηταει
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από anna.nikos »

thrakiotis έγραψε: Στον στρατο ξηρας μονο το ανωτερο πτυχιο σου πιανει τα μορια πχ αν εχεις απολυτηριο λυκειου και βεβαιωση σπουδων τα μορια θα τα παρεις απο την βεβαιωση σπουδων αλλα να ξεκαθαρισουμε κατι αλλο τα μορια και αλλο τα απαιτουμενα προσωντα στις ειδικοτητες εκει βαζεις οτι σου ζηταει ή και το παραπανω που εχεις απο αυτο που ζηταει

ναι ναι καταλαβα. Ευχαριστω
Anonymous

Καλησπερα σας! ειδα μια προκυρηξη και πολλα απο τα μηνυματα σας και εχω πολλες αποριεσ... Εικόνα σας παρακαλω βοηθηστε με.1) σε περιπτωση που καποιος εχει τελειωσει επαλ ηλεκτρολογιας, πως γινετι η μοριοδοτηση;2) αναφερεται -κατοχη πτυχιου προγραμματιστη η/υ- αν καπιος παρει το ι σι ντι ελ μονο;3) αν καποιος εχει περασει στιβο μαχης αλλα δεν υπηρετησε στις ειδικες δυναμεις λογω 6μηνου (πολυτεκνειασ) παιρνει καποια μορια;4) σε περιπτωση που καποιος ειναι αποφοιτος α' ταξης λυκειου σε επαλ και κανει τα χαρτια του με αυτον τον τιτλο σπουδων και ενω προσληφθει ως εποπ συνεχισει το λυκειο και παρει απολυτηριο, εχει περισσοτερα πλεονεκτηματα (μισθο, προαγωγη κτλ) η επειδη ειναι καταγεγραμενος ως αποφοιτος α'λυκειου δεν θα μετραει;5) αν καποιος κατα την υπηρετηση του στον στρατο ειχε στρατοδικειο λογω οδηγησης ενω ηταν μεθυσμενος αλλα εχει ληξει η καθε συσχετιση με το συμβαν αυτο εδω και ενα χρονο, υπαρχει περιπτωση αποκλεισμου?
w3rsend
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από w3rsend »

Πολλοι φιλοι μου π ειχαν κανει χαρτια μαλιστα και ενας π ηδη ειναι μεσα στην αμυνης αεροδρομιων μ ειπε να τα βαλω ολα μεσα και θα μ α πιασουν σε περιπτωση ισοψηφιας ισχυει;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από D.Y.K »

w3rsend έγραψε:Πολλοι φιλοι μου π ειχαν κανει χαρτια μαλιστα και ενας π ηδη ειναι μεσα στην αμυνης αεροδρομιων μ ειπε να τα βαλω ολα μεσα και θα μ α πιασουν σε περιπτωση ισοψηφιας ισχυει;

Σε περίπτωση ισοψηφίας φίλε μου λαμβάνουν υπόψην (λέμε τώρα) τον βαθμό του απολυτηρίου σου (λύκειο) και όχι την βεβαίωση σπουδών.

Όλα αυτά που σου λέω είναι τεκμηριωμένα.
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Με αφορμη την δικη σας συζητηση εχω μια απορια για στρατο ξηρας. Οταν εκανα τα χαρτια μου για ξηρας μου ελεγαν να βαλω οτι εχω κ δεν εχω, πχ ecdl, διπλωμα αυτοκινητου. Εγω δεν εβαλα αυτα γιατι φοβηθηκα μην με κοψουν απο τα χαρτια. Να ρωτησω να ξερω για την αλλα φορα, να βαζουμε οτι εχουμε κ δεν εχουμε, θα θεωρηθουν προσοντα?
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Rafale »

Νομιζω αννα οτι πρεπει να προσκομισεις οτι αναφερει μεσα η προκυρηξη γιατι καμια φορα τα λογια του αερα ειναι παγιδα οτι χαρτια ζηταει προκηρυξη για σιγουρια αλλωστε οσα περισσοτερα βαζεις τοσο μπελας ειναι
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Όχι anna.nikos δεν θεωρούνται επιπλέον προσόντα.

ΜΟΝΟ αυτά που ορίζει η προκύρηξη μέσα και τα οποία μοριοδοτούνται κανονικά.

Μην συγχέουμε όμως τα πράγματα γιατί πιο πάνω αναφερόμουν στην Πολεμική Αεροπορία και στα προσόντα που ζητάει (τα όποια διαφέρουν απο αυτά του Στρατού Ξηράς).
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

D.Y.K έγραψε: Όχι anna.nikos δεν θεωρούνται επιπλέον προσόντα.

ΜΟΝΟ αυτά που ορίζει η προκύρηξη μέσα και τα οποία μοριοδοτούνται κανονικά.

Μην συγχέουμε όμως τα πράγματα γιατί πιο πάνω αναφερόμουν στην Πολεμική Αεροπορία και στα προσόντα που ζητάει (τα όποια διαφέρουν απο αυτά του Στρατού Ξηράς).

αν πχ εχουμε τα ιδια μορια με ενα ατομο αν εγω εβαλα ecdl θα διαλεξουν εμενα; Για στρατο ξηρας μιλαω
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Όχι.

Άν έχετε τα ίδια μόρια τότε κανονικά (άλλο τι γίνεται με τα βύσματα) περνάει αυτός που έχει το μεγαλύτερο βαθμό απολυτηρίου.(απο το λύκειο).
w3rsend
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από w3rsend »

Α οραια τοτε αυτο με συμφερει ακομα ποιο πολυ.!:P

Anonymous

Η ειδικοτητα που δηλωσα ζηταγε μονο απολυτηριο λυκειου. Τελικα το πτυχιο πανεπιστημιου θα μου το πιασουν; Θα παρω καθολου μορια απο εκει;
Nansy_L
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 8
Ενδιαφέροντα: Αθλητισμός
Επάγγελμα: φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ

Δημοσίευση από Nansy_L »

Κοιτα να δεις. Μερικοι λενε ναι και μερικοι λενε οχι! Τωρα θα δειξει... Αλλα λογικα πρεπει να πιανει!

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης