Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Εγώ θα πω κάτι σαν ένα παιδί που το βλέπει από έξω, σταματήστε να τρώγεστε μεταξύ σας ρε παιδιά! Τα έχετε βάλει με λάθος άτομα (πτυχιούχους) και έχετε χάσει το δάσος. Κανένας πτυχιούχος δεν σας φταίει, ανέκαθεν θα υπάρχουνε αδικίες... Η ζωή συνεχίζεται! Ας κάνουμε το νήμα πάλι χρήσιμο και όχι να καταντήσει καφενείο και να λέει ο καθένας το μακρύ του κ το κοντό του. Υπάρχουνε και τα προσωπικά μνματα, ευχαριστώ!
-
ΕΦ202? (2)
- Λοχίας

- Posts in topic: 59
Ρε φιλε θα με τρελανεις. Δινεις υπερμοριοδοτηση για τα ΑΕΙ και Ειναι σαν να το βαζεις προαπαιτουμενο. Με εναν γατο δικηγορο τους αλλαζεις τα φωτα ως αντισυνταγματικη αποφαση. Ας δωσει 500 στο ρημαδι ΑΕΙ Και στα συναφη ΑΕΙ ΔΙΕΚ ΤΕΙ ΙΕΚ 1000. Αν θες τοσο πολυ να αναβαθμισεις τον θεσμο. Αλλα δωσε 1000 σε συναφη ΑΕΙ οχι στο επιστημων τροφιμων και διατροφης ή Δασοπονιας!
Δεν με νοιαζει που απο 2870 επεσα στα 2270 με νοιαζει το δικαιο και η λογικη γι αυτο και η δημοσια κατακραυγη μου! Ας μην μπω δεν το κανω για να σωσω τον κωλο μου αλλα εστω με αυτη την κινηση που εκανα να ακολουθησουν και αλλοι! Αν αλλαξει κατι εστω να μπουνε καποια ατομα. Που θα προσφερουν και οχι καμακι στις γκομενες με την στολη και μοστρα το γκανι.
Φθανει ποια με τον καθε wanna be αστυνομικο.
Για την λογικη παλευουμε
Δεν με νοιαζει που απο 2870 επεσα στα 2270 με νοιαζει το δικαιο και η λογικη γι αυτο και η δημοσια κατακραυγη μου! Ας μην μπω δεν το κανω για να σωσω τον κωλο μου αλλα εστω με αυτη την κινηση που εκανα να ακολουθησουν και αλλοι! Αν αλλαξει κατι εστω να μπουνε καποια ατομα. Που θα προσφερουν και οχι καμακι στις γκομενες με την στολη και μοστρα το γκανι.
Για την λογικη παλευουμε
Μη λες πράγματα που δε στέκουν. Τι εννοείς αντισυνταγματικό; Δε σου περιορίζει κάποιος την ελεύθερα να περπατάς 12 το βράδυ ή να μη λες δημόσια τη γνώμη σου. Αυτό είναι προκήρυξη. Και όπως έχω πει πιο παλιά, αν θέλανε μπορούσαν να βάλουν και μεταπτυχιακά και δε δίνουν λογαριασμό σε κανέναν γιατί τα κριτήρια τα ορίζουν αυτοί. Δεν έχουν λόγο να δώσουν αναφορα σε κανέναν! Σου λέει θελω διδακτορικό, το χεις; Καλώς. Δε το έχεις εσύ; Το έχει κάποιος άλλος. Τελείωσε το θέμα. Μη λες πράγματα που δε στέκουν!ΕΦ202;(2) έγραψε:Ρε φιλε θα με τρελανεις. Δινεις υπερμοριοδοτηση για τα ΑΕΙ και Ειναι σαν να το βαζεις προαπαιτουμενο.Με εναν γατο δικηγορο τους αλλαζεις τα φωτα ως αντισυνταγματικη αποφαση. Ας δωσει 500 στο ρημαδι ΑΕΙ Και στα συναφη ΑΕΙ ΔΙΕΚ ΤΕΙ ΙΕΚ 1000. Αν θες τοσο πολυ να αναβαθμισεις τον θεσμο. Αλλα δωσε 1000 σε συναφη ΑΕΙ οχι στο επιστημων τροφιμων και διατροφης ή Δασοπονιας!
Για την λογικη παλευουμε
-
Kostasdim
- Αντισυνταγματάρχης

- Posts in topic: 178
Παντως ουτε στην προκηρυξη των εποπ τοσο πολυ θορυβος!
εγω ενα πραγμα δεν μπορω να καταλαβω... Για ποιο λογο λοιπον στις προηγουμενες προκυρηξεις των ειδικων φρουρων δινοταν μοριοδοτηση 500 μορια στις ειδικες δυναμεις Και καποια ατομα μενανε εκτος επειδη π. Χ υπηρετησαν στην πολεμικη αεροπορια κλπ. Και ρωταω εγω, αυτος που ηταν ειδικες δυναμεις ηταν πιο Ικανος απο τους αλλους; ΟΧΙ.
Νομιζω οτι εχετε μπερδεψει τα πραγματα και ο καθενας λεει οτι του συμφερει! Αμα νομιζετε οτι οι ειδικες δυναμεις θα επρεπε να παιρνουν τα 500 μορια που δινανε στους ε. Φ το 19 τοτε και στην παρουρα των οππι επιβαλλεται να δοθουν μορια στους πτυχιουχους.
εγω ενα πραγμα δεν μπορω να καταλαβω... Για ποιο λογο λοιπον στις προηγουμενες προκυρηξεις των ειδικων φρουρων δινοταν μοριοδοτηση 500 μορια στις ειδικες δυναμεις Και καποια ατομα μενανε εκτος επειδη π. Χ υπηρετησαν στην πολεμικη αεροπορια κλπ. Και ρωταω εγω, αυτος που ηταν ειδικες δυναμεις ηταν πιο Ικανος απο τους αλλους; ΟΧΙ.Νομιζω οτι εχετε μπερδεψει τα πραγματα και ο καθενας λεει οτι του συμφερει! Αμα νομιζετε οτι οι ειδικες δυναμεις θα επρεπε να παιρνουν τα 500 μορια που δινανε στους ε. Φ το 19 τοτε και στην παρουρα των οππι επιβαλλεται να δοθουν μορια στους πτυχιουχους.
Λογική δεν υπήρχε ούτε στην προκήρυξη ΕΦ του 19. Πχ εγώ για να μπω που δεν είχα πάει ούτε ΔΕΑ ούτε ΕΔ ούτε είχα ΙΕΚ ούτε ήμουν πολύτεκνος η τρίτεκνος υπολόγισε τι απολυτήριο θα έπρεπε να είχα για να μπω. Να σημειώσω ότι έχω αγγλικά προφ, δίπλωμα αμαξι και μηχανής.Για να καταλήξω δεν φταίει κανένας πτυχιούχος, ούτε χρειάζεται να τρωγόμαστε. Ακούω διάφορους χαρακτηρισμούς, και υποβάθμιση του θεσμού από άτομα που έγραφαν 30 μνματα κάθε μέρα. Φιλικά τα λέω όλα αυτά.
Ε ναι κανονικα επρεπε να παρει τα ιδια μορια ο αλεξιπτωτιστης και ο καταδρομεας με τον σμηνιτη που ισως δεν εριξε ουτε 1 σφαιρα στη 12μηνη θητεια του. Εχεις απολυτο δικιο φιλε.Kostasdim έγραψε:Παντως ουτε στην προκηρυξη των εποπ τοσο πολυ θορυβος!εγω ενα πραγμα δεν μπορω να καταλαβω... Για ποιο λογο λοιπον στις προηγουμενες προκυρηξεις των ειδικων φρουρων δινοταν μοριοδοτηση 500 μορια στις ειδικες δυναμεις Και καποια ατομα μενανε εκτος επειδη π. Χ υπηρετησαν στην πολεμικη αεροπορια κλπ. Και ρωταω εγω, αυτος που ηταν ειδικες δυναμεις ηταν πιο Ικανος απο τους αλλους; ΟΧΙ.
Νομιζω οτι εχετε μπερδεψει τα πραγματα και ο καθενας λεει οτι του συμφερει! Αμα νομιζετε οτι οι ειδικες δυναμεις θα επρεπε να παιρνουν τα 500 μορια που δινανε στους ε. Φ το 19 τοτε και στην παρουρα των οππι επιβαλλεται να δοθουν μορια στους πτυχιουχους.
Σοβαρεψου ομως τωρα.
Μα δε φωνάζουμε επειδή μοριοδοτει τους πτυχιούχους, φωνάζουμε επειδή τους δίνει 1000. Ειναι πολλά! Εγώ που έχω πτυχίο ιεκ με συνάφεια γιατί παίρνω μόνο 200; Λίγα δεν είναι αντικειμενικά μιλώντας;
-
ΕΦ202? (2)
- Λοχίας

- Posts in topic: 59
Κοιταξε εγω θεωρω σωστο το να μπει το ΑΕι μαζι τους. Αλλα σε συναφη ΑΕΙ βλεπε νομικη. Και οσον αφορα το αντισυνταγματικο ναι δεν σου περιοριζει την ελευθερια αλλα δεν στο αναφαιρει και ως προαπαιτουμενο για να του δωσει τετοια υπερμοριοδοτηση και να πεταξει εξω ενα 30-45% των αιτησεων εκτος με πλαγιο τροπο. Ισως στον ορο αντισυνταγματικο να ειμαι τραβηγμενος ο δικηγορος μου τα ξερει καλυτερα.
Κοιταξτε μια βολτα σε δικηγορουε θα σας λυσει ολες τιε αποριες και το ποσο ευκολα Αυτη η αποφαση βγαινει λαθος.
Το μονο κακο ειναι οτι θα σου πουν ενα σωρο δικαιολογιες ως απαντηση που εν μερει στεκουν
Κοιταξτε μια βολτα σε δικηγορουε θα σας λυσει ολες τιε αποριες και το ποσο ευκολα Αυτη η αποφαση βγαινει λαθος.
Το μονο κακο ειναι οτι θα σου πουν ενα σωρο δικαιολογιες ως απαντηση που εν μερει στεκουν
EcoMike έγραψε:Μα δε φωνάζουμε επειδή μοριοδοτει τους πτυχιούχους, φωνάζουμε επειδή τους δίνει 1000. Ειναι πολλά!Εγώ που έχω πτυχίο ιεκ με συνάφεια γιατί παίρνω μόνο 200; Λίγα δεν είναι αντικειμενικά μιλώντας;
200 δεν είχε ανέκαθεν το ΙΕΚ; Παράλογο είναι τα μόρια που δίνει σε τρίτεκνους κ πολύτεκνους. Και κάτι ακόμη να πω εγώ, χωρίς ίχνος ειρωνείας. Εγώ πχ πήγα αεροπορία γιατί ήθελα να τρέχω παράλληλα και το μεταπτυχιακό μου, γιατί κάποιος που έχει πάει ΕΔ να έχει τόσο μεγάλο μπόνους, μιλάω για τα 500 μόρια... Ας του έδινε 200 όπως δίνει και το ΙΕΚ. Μην την ψάχνεις, αδικίες θα υπάρχουνε παντού κ πάντα.
-
Kostasdim
- Αντισυνταγματάρχης

XristosMP έγραψε:Ε ναι κανονικα επρεπε να παρει τα ιδια μορια ο αλεξιπτωτιστης και ο καταδρομεας με τον σμηνιτη που ισως δεν εριξε ουτε 1 σφαιρα στη 12μηνη θητεια του. Εχεις απολυτο δικιο φιλε.Kostasdim έγραψε:Παντως ουτε στην προκηρυξη των εποπ τοσο πολυ θορυβος!εγω ενα πραγμα δεν μπορω να καταλαβω... Για ποιο λογο λοιπον στις προηγουμενες προκυρηξεις των ειδικων φρουρων δινοταν μοριοδοτηση 500 μορια στις ειδικες δυναμεις Και καποια ατομα μενανε εκτος επειδη π. Χ υπηρετησαν στην πολεμικη αεροπορια κλπ. Και ρωταω εγω, αυτος που ηταν ειδικες δυναμεις ηταν πιο Ικανος απο τους αλλους; ΟΧΙ.
Σοβαρεψου ομως τωρα.
η προκυρηξη των οππι δεν αναφερετε σε ενοπλους παιδες... Μαλλον δεν εχετε καταλαβει τι ακριβως θα κανει η συγκεκριμενη ομαδα!
Κάποια στιγμή θα γίνουν ένοπλοι όμως ρε μεγάλε, αστυνομικοί είναι που κάποια στιγμή θα πάνε σε κανονική υπηρεσία της ΕΛΑς, με όπλο! Η οππι ούτε ένα χρόνο δε θα κρατήσει! Στα τμήματα θα πάνε όλοι.
Έχει συνάφεια και η νομική και η ψυχολογία και μερικά αλλα. Και σε ρωτάω, ξέρεις κάποιον δικηγόρο που ίδρωσε ο κωλος του στο διάβασμα για να πάρει πτυχίο και μετά να πάει να βαράει σκοπετο στα ΑΕΙ; Η απάντηση είναι όχι! Αν ήθελαν θα περνούσα αξιωματικών αστυνομίας με τόσα μόρια που γράψανε. Για αυτό το λόγο λοιπόν, επειδή τέτοια άτομα όπως νομική ψυχολογία δε θα έκαναν με τίποτα τα χαρτιά τους, σου λέει θα πάρω όλα τα πτυχία για να συμπληρώσω άτομα.ΕΦ202;(2) έγραψε:Κοιταξε εγω θεωρω σωστο το να μπει το ΑΕι μαζι τους. Αλλα σε συναφη ΑΕΙ βλεπε νομικη.Και οσον αφορα το αντισυνταγματικο ναι δεν σου περιοριζει την ελευθερια αλλα δεν στο αναφαιρει και ως προαπαιτουμενο για να του δωσει τετοια υπερμοριοδοτηση και να πεταξει εξω ενα 30-45% των αιτησεων εκτος με πλαγιο τροπο. Ισως στον ορο αντισυνταγματικο να ειμαι τραβηγμενος ο δικηγορος μου τα ξερει καλυτερα.
Μάλλον εσύ δε τα ξέρεις καλά. Μέχρι 4 χρόνια θα είναι στα ΑΕΙ και μετά πανε σε τμήματα. Το 4 χρόνια κάντο βαριά κάνα χρόνο. Θα έχουν κανονικά χρεωμενο όπλο αλλά θα το αφήνουν στο τμήμα. Θα περάσουν κανονικά εκπαίδευση συν ανακρητικων.Kostasdim έγραψε:XristosMP έγραψε:Ε ναι κανονικα επρεπε να παρει τα ιδια μορια ο αλεξιπτωτιστης και ο καταδρομεας με τον σμηνιτη που ισως δεν εριξε ουτε 1 σφαιρα στη 12μηνη θητεια του. Εχεις απολυτο δικιο φιλε.Kostasdim έγραψε:Παντως ουτε στην προκηρυξη των εποπ τοσο πολυ θορυβος!εγω ενα πραγμα δεν μπορω να καταλαβω... Για ποιο λογο λοιπον στις προηγουμενες προκυρηξεις των ειδικων φρουρων δινοταν μοριοδοτηση 500 μορια στις ειδικες δυναμεις Και καποια ατομα μενανε εκτος επειδη π. Χ υπηρετησαν στην πολεμικη αεροπορια κλπ. Και ρωταω εγω, αυτος που ηταν ειδικες δυναμεις ηταν πιο Ικανος απο τους αλλους; ΟΧΙ.
Σοβαρεψου ομως τωρα.
η προκυρηξη των οππι δεν αναφερετε σε ενοπλους παιδες... Μαλλον δεν εχετε καταλαβει τι ακριβως θα κανει η συγκεκριμενη ομαδα!
Καλησπέρα. Για το οριο ηλικιας τι παιζει; Εως 1993; Ειχα κι εγω ελπιδες με 2800 β κατηγορία αλλα δεν εχω πτυχιο αει τει
-
Kostasdim
- Αντισυνταγματάρχης

EcoMike έγραψε:Κάποια στιγμή θα γίνουν ένοπλοι όμως ρε μεγάλε, αστυνομικοί είναι που κάποια στιγμή θα πάνε σε κανονική υπηρεσία της ΕΛΑς, με όπλο!Η οππι ούτε ένα χρόνο δε θα κρατήσει! Στα τμήματα θα πάνε όλοι.
αυτοι ομως δεν βγαζουν τα κριτηρια με την προβλεψη οτι καποια στιγμη αυτοι θα πανε στα τμηματα. Βγαζουν την προκυρηξη με στοχο να υπαρχει η οππι και να μην καταργηθει.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες