odysseasnik έγραψε:Αν κανω σωστα τους υπολογισμους και δεν αλλαξει κατι στην ηλικια, λογικα πρεπει να γραφει 1.1.1993, διοτι στους εποπ εγραφε μαξ 1.1.1994, εχουν αυτη τη διαφορα τα δυο σωματα, ΔΕΝ ειμαι σιγουρος, αυτο συμπεραινω εγω, προσωπικη μου αποψη. Καλημερα σας.
Δεν υπερβαίνουν το 28ο έτος της ηλικίας τους. Για τον υπολογισμό της ηλικίας των υποψηφίων, ως ημερομηνία γέννησης θεωρείται η 31η Δεκεμβρίου του έτους γέννησής τους. Δηλαδή όσοι γεννήθηκαν από την 01- 01-1991 και μεταγενέστερα.
Δεν υπερβαίνουν το 28ο έτος της ηλικίας τους. Για τον υπολογισμό της ηλικίας των υποψηφίων, ως ημερομηνία γέννησης θεωρείται η 31η Δεκεμβρίου του έτους γέννησής τους. Δηλαδή όσοι γεννήθηκαν από την 01- 01-1991 και μεταγενέστερα.
Καλησπερα σε ολους ξανακανω την ερωτηση μου Γιατι δεν πειρα καποια απαντηση μονο πεδια που γνωριζουν παρακαλω. Μαζευω 3570 μορια ειμαι 27 χρονων αλλα εχω υψος 1.67 να τα κανω τα χαρτια μου η δεν αξιζει; Απλα σε οποιο σαιτ κοιταξα για την συγκεκριμενη προκυρηξη δεν λεει για υψος ουτε για ηλικια ακομη μηπως δεν βαλουν καθολου το υψος οπως σε παλιοτερες προκυρηξεις που δεν σχετιζοντε αμεσα με ε. Φ.
Δεν ειρωνευτικα, το γνωριζω και εγω οτι θα βγει μεχρι τις 15 Απριλιου η προκηρυξη.Η προκηρυξη ηταν να αργησει γενικα, θα εβγαινε τελος Μαιου ισως και αρχες Ιουνιου, αλλα λογω του οτι θα γινουν εκλογες τη βγαζουν 1 μηνα νωριτερα!