Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Kostasdim
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 178

Δημοσίευση από Kostasdim »

Απο την στιγμη που λεγεται πανεπιστημιακη αστυνομια λογικο ρε παιδες να δωσουν μορια σε ατομα που εχουν ζησει τα πανεπιστημια κλπ. Αν το σκεφτειτε λογικα εχει μια βαση ολο αυτό.
Άβαταρ μέλους
Scott1926
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 81

Δημοσίευση από Scott1926 »

Xrusoxoidis έγραψε:Όχι κινεζικά δεν μου άρεσαν

Μόνο γαλλικά και πιάνο

Ισα ρε αλεπουδιαρη που θες Γαλλικά και πιάνο

Που ηρθες 2:30 το βραδυ να ειρωνευτεί παιδια

Rousfetis
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Rousfetis »

Σκοτ οχι οππι δεν μπαινεις ουτε σφ δσν θα μπαινεις.

Θα ζητανε πτυχια και εκει.

Αφηστε τις μλκιες με τ σωματα ασφαλειας και τραβατε να δουκεψετε στ χωραφια μπας και φταξουμε αγροτικη οικονομια γιατι καηκαμε μαγκες...

Πλεον το δημοσιο θ παιρνει μκ ο πτυχιούχος νετα σκετα... Και κατσε ν μπουν και οι εξετάσεις... Εκει ν δειτε... Οσοιι καταβαναδες μπηκαν μπηκαν... Τελος

ΝΔ τωρα το κομμα των αριστων.

Ακομα και οι καθαριστρθες θ πρεπει ν το εζουν το αγγλικο τους.

Άβαταρ μέλους
Scott1926
Posts in topic: 81

Δημοσίευση από Scott1926 »

Rousfetis έγραψε:Σκοτ οχι οππι δεν μπαινεις ουτε σφ δσν θα μπαινεις.

Θα ζητανε πτυχια και εκει.

Αφηστε τις μλκιες με τ σωματα ασφαλειας και τραβατε να δουκεψετε στ χωραφια μπας και φταξουμε αγροτικη οικονομια γιατι καηκαμε μαγκες...

Πλεον το δημοσιο θ παιρνει μκ ο πτυχιούχος νετα σκετα... Και κατσε ν μπουν και οι εξετάσεις... Εκει ν δειτε... Οσοιι καταβαναδες μπηκαν μπηκαν... Τελος

ΝΔ τωρα το κομμα των αριστων.

Ακομα και οι καθαριστρθες θ πρεπει ν το εζουν το αγγλικο τους.

Οτι πεις... Θα σε παω κοντρα εγω; ... ποιος ειμαι εγω να σου κοψω τα φτερα; Δεν εχω και πτυχιο ζαμπονοκοπτικης για να μιλαμε στα ισια...

GiorgosM82
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 193

Δημοσίευση από GiorgosM82 »

Ρουσφετι θα πεσει πολυ γελιο με κατι τετοιους σαν εσας αν δεν κοπητε στα ψυχοτεχνικα και στα αθληματα. Αα ξεχασα θα βαλετε βυσμα βλασταρια της δαπ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosM82 την Κυρ Απρ 04, 2021 4:16 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Rousfetis
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Rousfetis »

Τι σημαινει να κοπουμε;

Μιλημενα μπαινουμε ρε! Οτι δλδ εσυ πιστευεις οτι εγω με πτυχιο καλης σχολης φιλε... Ειλικρινά θα καστψ ν ρισκαρω να βαραω σκοπια... Ρε πατε καλα;

Σοβαρευτειτε μαγκες... Φωτογραφικη ειναι... Τρια χρονια την πιλατευουμε την προκ αυτη...

Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 553

Δημοσίευση από nikos521 »

Rousfetis έγραψε:Τι σημαινει να κοπουμε;

Μιλημενα μπαινουμε ρε! Οτι δλδ εσυ πιστευεις οτι εγω με πτυχιο καλης σχολης φιλε... Ειλικρινά θα καστψ ν ρισκαρω να βαραω σκοπια... Ρε πατε καλα;

Σοβαρευτειτε μαγκες... Φωτογραφικη ειναι... Τρια χρονια την πιλατευουμε την προκ αυτη...

Ενταξει το καταλαβαμε θα μπεις.

Δοκιμος07
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από Δοκιμος07 »

Ήθελα να ήξερα γιατί σας πειράζει που δίνει το πτυχίο μόρια ; Κάνετε λες και είναι προαπαιτούμενο και δεν μπορείτε να κάνετε την αίτηση. Αν εχετε καλό βαθμό απολυτηρίου δεν εχετε να φοβηθείτε κάποιον που εχει ένα κακό απολυτήριο με πτυχίο. ΑΛΛΑ ΝΑΙΙΙΙ ΚΥΡΙΟΙ δεν εχετε καθόλου καλό απολυτήριο κανείς σας και γκρίνιαζετε και φοβάστε γιατί κάποιος με το δικό σας απολυτήριο αλλά και με μια σχολή που θα εχει τελειώσει σας τρώει. ΓΙΑΤΙ οσοι μπήκαν με του 19 την προκήρυξη είχαν μεγάλα απολυτήρια και ο τελευταίος μπήκε με 13,5. Τώρα ναι θα μπει κάποιος του 13 αλλά θα πάρει και ένα μπόνους από το πτυχίο του. Παιδευτικέ δεν κορόιδεψε ίσα να το βγάλει. Και γι αυτο θα πάρει έως 32 ετών για να αύξηση και την βάση αυτή που λέμε.
Voulgas88
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Voulgas88 »

Καλησπερα σε ολους μαζευω 3570 μορια ειμαι 27 χρονων αλλα εχω υψος 1.67 να τα κανω τα χαρτια μου η δεν αξιζει; Απλα σε οποιο σαιτ κοιταξα για την συγκεκριμενη προκυρηξη δεν λεει για υψος ουτε για ηλικια ακομη μηπως δεν βαλουν καθολου το υψος οπως σε παλιοτερες προκυρηξεις που δεν σχετιζοντε αμεσα με ε. Φ.
marinakouf
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από marinakouf »

Kostantinos2017 έγραψε:Μια συμβουλή. Αν περάσεις στους επιτυχόντες μην πεις σε κανένα ειδικά στα ψυχομετρικά ότι έχεις δυσλεξία θα σε κόψουν κατευθείαν πρέπει να το κρύψεις τι δυσλεξία και μέσα στην σχολή όταν θα δόσης εξετάσεις στο τέλος θα δόσης γραπτά δεν πρέπει να φανερώσεις ότι έχεις δυσλεξία διότι θα σε διώξουν κατευθείαν και ως δικαιολογία θα είναι είτε ότι δεν έχουν άτομα να σε εξετάσουν είτε μια άλλη δικαιολογία χωρίς λογική, το αποτέλεσμα θα είναι να φύγεις οριστικά από το σώμα. Ξεχνάς ότι έχεις δυσλεξία
Καλημερα, Κωστα δεν εχω δυσλεξια. Απλα το εφερα ως παραδειγμα για την ορθογραφια. Πρεπει να σεβεται ο ενας τον αλλον. Δυστυχως για εσας εγινε ετσι η μοριοδοτηση κι αυτο λογικα δεν αλλαζει. Μακαρι να μπει ο μαικ και ολοι μας που το θελουμε. Ελπιζω οταν μπει να μην συμπεριφερεται στους φοιτητες με ασχημο τροπο, γιατι 2 μερες με τον θυμο του και τι δεν εχει πει για τους φοιτητες.

ΥΓ. Πριν λιγο καιρο τσακωνοσασταν αν θα εχετε μαγκνουμ ή γκλοκ σε αοπλη υπηρεσια. Και τωρα λετε αν ειναι καταλληλα αλλα ατομα γι αυτην.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Απρ 04, 2021 1:00 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Kostasdim
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 178

Δημοσίευση από Kostasdim »

Απορώ που ακούσατε εσείς ότι η ηλικια θα είναι πάνω από 28?
dimitris13
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από dimitris13 »

Voulgas88 έγραψε:Καλησπερα σε ολους μαζευω 3570 μορια ειμαι 27 χρονων αλλα εχω υψος 1.67 να τα κανω τα χαρτια μου η δεν αξιζει; Απλα σε οποιο σαιτ κοιταξα για την συγκεκριμενη προκυρηξη δεν λεει για υψος ουτε για ηλικια ακομη μηπως δεν βαλουν καθολου το υψος οπως σε παλιοτερες προκυρηξεις που δεν σχετιζοντε αμεσα με ε. Φ.

εχω δει πολλες φορες ατομα που δν ειναι 1.70 να ειναι μεσα στο σωμα στην αστυφυλακων.

Ειναι στο σε ποιον θα πεσεις πανω για το εαν σε περασει η οχι, ακομα και εαν εχει βαλει την "μεζουρα" σωστα.

Κατα την γνωμη μου κανε το εξης. Κοιμουσου και με το που ξυπνησεις μετρα το υψος σου, διοτι αλλο υψος εχεις το πρωι και αλλο το βραδυ (υπαρχει συμπιεση στην σπονδυλική στήλη) ... Γενικοτερα το πρωι εισαι 1-2 εκατοστα ΠΙΟ ΨΗΛΟΣ απο το βραδυ...

Οποτε τσεκαρε με σιγουρια, κανε τα χαρτια σου κανονικα και οτι γινει (το υψος το μετρανε σε πρωτη φαση στο τμημα που θα κανεις την αιτηση, δεν ξερω εαν το ξαναμετρανε μετα θα σου πει κανενας αλλος απο εδω) ... !

ΥΓ: Μαθε τι φαση ειναι οι ΕΦ το μισθολογιο κλπ πριν αποφασισεις... Αλλα κανε τα χαρτια σου κανονικα και μεχρι να βγουν αποτελεσματα κλπ μαθε παραπανω πληροφοριες !

Shadow2
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 315

Δημοσίευση από Shadow2 »

Πραγματικά όλοι οι πτυχιούχοι τελικά έχετε πολλά κόμπλεξ παιδιά... Και φαίνεται ξαφνικά σκάσατε 20 άτομα και κράζετε τους πάντες καλή επιτυχία στην τιμια και προκήρυξη Σας...
odysseasnik
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από odysseasnik »

Αν κανω σωστα τους υπολογισμους και δεν αλλαξει κατι στην ηλικια, λογικα πρεπει να γραφει 1.1.1993, διοτι στους εποπ εγραφε μαξ 1.1.1994, εχουν αυτη τη διαφορα τα δυο σωματα, ΔΕΝ ειμαι σιγουρος, αυτο συμπεραινω εγω, προσωπικη μου αποψη. Καλημερα σας.
dimitris13
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από dimitris13 »

odysseasnik έγραψε:Αν κανω σωστα τους υπολογισμους και δεν αλλαξει κατι στην ηλικια, λογικα πρεπει να γραφει 1.1.1993, διοτι στους εποπ εγραφε μαξ 1.1.1994, εχουν αυτη τη διαφορα τα δυο σωματα, ΔΕΝ ειμαι σιγουρος, αυτο συμπεραινω εγω, προσωπικη μου αποψη. Καλημερα σας.

Το 2019 εγω τα εκανα και ημουν γεννημενος το 1991, τα εκανα σαν 28αρης δηλαδη.

2019--->1991

2020--->1992

2021--->1993

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες