Καλά εσύ είσαι εντελώς βλαμμένος δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Μόνο αστεία μπορεί να σε πάρει κάποιος γιατί φαίνεται ότι το επίπεδο σου ειναι κάτω των 12.Δοκιμος07 έγραψε:Gpap95 όχι θα σε πληρώνω με τους φόρους που πληρώνω για να ταΐσω εσένα που δεν Παιδευτικές για τίποτα στην ζωή σου και που θα εχεις ένα απολυτήριο του 12 που και αυτο χαριστικά στο έδωσαν οι καθηγητές σου για να μπεις μέσα να μας κανείς τον καμπόσο.
Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
-
Panellas93
- Υπολοχαγός

- Posts in topic: 172
Κάτσε εκεί και ζορισου φάε την φάπα σου κανίβαλε ... Και κλάψε νούμερο
Παλικάρια εσείς οι 2 συγκεκριμένα ξέρετε ποιοί είστε κρατήστε λίγο ένα επίπεδο εδω γιατί παρακολουθούν κι άλλοι που ενδιαφέρονται.
Panellas βλέπω χάνεις εύκολα τον έλεγχο, στα ψυχοτεχνικα θα χεις θέμα.Τσιμπάς αμέσως στα τυράκια, και στις επιτροπές πετάνε πολλά!
-
Panellas93
- Υπολοχαγός

Συνεχώς έτσι βρίζει τους πάντες φίλε ξέρεις τι πρέπει να κανείς
Παιδιά αυτό που είπε κάποιος για να του αλλάξουν το βαθμό στο απολυτήριο δεν γίνεται.
Έτσι το είχαν κάνει κάποιοι ειδικοί φρουροί το 19 και μετά τους βρήκανε και τους διώξανε από το σώμα.
Επίσης λίγο ηρεμία με τα πτυχία η χωρίς, τώρα η προκήρυξη έτσι έγινε. Τι να κανουμε;
Πάντως εφόσον ζητάει πτυχία το λογικό είναι να μοριοδοτησει όσους έχουν περάσει τα μισά μαθήματα και πάνω και τους δίνει κάτι λιγότερο σε μόρια. Μην τρελαίνεστε. Μια ερώτηση κάνουμε και κοντεύετε να μας δείρετε μερικοί εδώ μέσα. Ριλαξ
Έτσι το είχαν κάνει κάποιοι ειδικοί φρουροί το 19 και μετά τους βρήκανε και τους διώξανε από το σώμα.
Επίσης λίγο ηρεμία με τα πτυχία η χωρίς, τώρα η προκήρυξη έτσι έγινε. Τι να κανουμε;
Πάντως εφόσον ζητάει πτυχία το λογικό είναι να μοριοδοτησει όσους έχουν περάσει τα μισά μαθήματα και πάνω και τους δίνει κάτι λιγότερο σε μόρια. Μην τρελαίνεστε. Μια ερώτηση κάνουμε και κοντεύετε να μας δείρετε μερικοί εδώ μέσα. Ριλαξ
Ο mike και εμενα μου την εμπαινε χωρις λογο αρχισε να λεει εχω πτυχια κ. Λ. Π. Επειδη ρωτησα αν γινουν τα αθληματα λογω κοβιντ. Κλαφτα χαραλαμπε. Αμα μπουν ατομα σαν τον μαηκ την κατσαμε
-
Panellas93
- Υπολοχαγός

Μην αγχώνεσαι παλικάρι μου για εμένα όταν βγουνε τα αποτελέσματα στείλε μου μήνυμα να τα πούμε μεταξύ μας
Θα γίνεις αστυνομικός και κλείνεις από τώρα beef με πολίτες; Θα πάει η ΕΔΕ σύννεφο!
-
Kostasnos94
- Υποδεκανέας

- Posts in topic: 20
Μαγκες λιγο σεβασμο στα παιδια που ηυαν πριν απο εσας στο φορουμ καθε μερα γι αυτην την προκήρυξη... Ότι άλλαξε η μοριοδότηση και ευνοεί κάποιους δεν σημαίνει κάτι
Αλληλοσεβασμός μπορεί αύριο να είμαστε συνάδελφοι πρώτα ο θεος
Αλληλοσεβασμός μπορεί αύριο να είμαστε συνάδελφοι πρώτα ο θεος
O brabus εχει υψηλό απολυτήριο ... Αλλα το πτυχιο το γραφει με ει. ΠαμεΕπομενος... Ε ρε τρελα οι επαλιτες . 😂
-
GUNS ROSES
- Υπολοχαγός

- Posts in topic: 145
Ετσι ειναι οι περισσοτεροι που ειμασταν εδω μεσα ασχετα που ισως με βολευει γιατι ανεβηκα σε μορια μιλουσαμε καθημερινά με τεραστια αγωνία απο τι θα συναντήσουμε εκει μέσα την προετοιμασία του καθενός ακομα και στα αγωνίσματα οπότε ειδικά οι νεώτεροι στο φόρουμ δεν ξέρουν την αντίδραση του καθενός εδω μέσα και χρειάζετε προσοχή
Χαχαχα Φουσεκη εκλαψα
Panellas93 έγραψε:Μην αγχώνεσαι παλικάρι μου για εμένα όταν βγουνε τα αποτελέσματα στείλε μου μήνυμα να τα πούμε μεταξύ μας
Σοβαρεψου μπρο... Τι λες;
-Bildakoss-
-
Lefteris 2αμαλ
- Αντιστράτηγος

- Posts in topic: 70
Πανελας,
Λογικο οι πιο παλαιοι να ειναι νευριασμενοι !
Εδωσαν 1000 μορια σε πτυχιο, πραγμα απαραδεκτο και προσωπικα, αντιθετη γνωμη πανω σε αυτο δεν την δεχομαι, οσο αντι δημοκρατικο κι αν ακουγεται.
Το χειροτερο ομως, δεν ειναι οτι βγηκαν καινουρια προφιλ απτο πουθενα για τον διαγωνισμο.
Το χειροτερο ειναι, πως οι ερωτησεις που κανουν ειναι παραδεκτες και με ενα απλο search, μπορουν να βρουν τα παντα, ειτε στο google, ειτε στη προκηρυξη του 19.
Επισης, το να καλεις καποιο ανωνυμο προφιλ σε " διαμαχη" (;) , οταν βγουν τα αποτελεσματα, σε κανει ακρως επικινδυνο για τη δουλεια αυτη.
Εναν καλο Αστυνομικο, δεν τον κανει η μαγκια και η ειρωνια μεσω ενος ανωνυμου προφιλ (οι ip φαινονται πανευκολα) αλλα η δυναμη της ηρεμιας, της σεμνοτητας και του σωστου διαλογου σε συνθηκες που δεν πιπτει και απαγορευεται ρητα η χρηση " ραβδους !
Λογικο οι πιο παλαιοι να ειναι νευριασμενοι !
Εδωσαν 1000 μορια σε πτυχιο, πραγμα απαραδεκτο και προσωπικα, αντιθετη γνωμη πανω σε αυτο δεν την δεχομαι, οσο αντι δημοκρατικο κι αν ακουγεται.
Το χειροτερο ομως, δεν ειναι οτι βγηκαν καινουρια προφιλ απτο πουθενα για τον διαγωνισμο.
Το χειροτερο ειναι, πως οι ερωτησεις που κανουν ειναι παραδεκτες και με ενα απλο search, μπορουν να βρουν τα παντα, ειτε στο google, ειτε στη προκηρυξη του 19.
Επισης, το να καλεις καποιο ανωνυμο προφιλ σε " διαμαχη" (;) , οταν βγουν τα αποτελεσματα, σε κανει ακρως επικινδυνο για τη δουλεια αυτη.
Εναν καλο Αστυνομικο, δεν τον κανει η μαγκια και η ειρωνια μεσω ενος ανωνυμου προφιλ (οι ip φαινονται πανευκολα) αλλα η δυναμη της ηρεμιας, της σεμνοτητας και του σωστου διαλογου σε συνθηκες που δεν πιπτει και απαγορευεται ρητα η χρηση " ραβδους !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Σάβ Απρ 03, 2021 6:08 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Loco7 και 6 επισκέπτες