Μοριοδότηση επαγγελματιών οπλιτών (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
kathy22
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από kathy22 »

Εγώ πέρυσι που είχα κάνει τα χαρτιά μου για στρατό πήρα τα μόρια κανονικά χωρίς πιστοποίηση γιαυτό ρώτησα. Η διαφορά είναι ότι τότε έλεγε απόφοιτοι ιεκ ενώ τώρα λέει πτυχίο ή δίπλωμα. Άρα θέλει και πιστοποίηση. Ευχαριστώ πολύ πάντως.
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με την μοριοδοτηση. Περυσι εκανα τα χαρτια στον στρατο ξηρας κ δηλωσα μια ειδικοτητα η οποια επερνε αποφοιτους απο ιεκ κ τει, εγω κατεθεσα την βεβαιωση της σχολης μιας κ ημουν φοιτητρια (τει) με αποτελεσμα να με βγαλουν ακαταλληλη λογω Γραμματικων γνωσεων. Τωρα θα ηθελα να καταθεσω τα χαρτια στην ΠΑ κ σκεφτομαι να βαλω μια ειδικοτητα η οποια ζηταει αποφοιτους λυκειου αν βαλω το πτυχειο της σχολης δεν θα μοριοδοτηθω για αυτο; Πρεπει να βαλω το πτυχειο του λυκειου; Κ αν βαλει καποιος μια ειδικοτητα που ζηταει αποφοιτους ΤΕΙ γιατι τους βγαζουν ακαταλληλους αν δηλωσουν οτι ειναι σπουδαστες; Τοτε γιατι αναφερονται κ τα μορια που παιρνει καποιος σαν φοιτητης; Που χρησιμευουν αυτα αφου αν εισαι σπουδαστης σε βγαζουν ακαταλληλη κ Αν δηλωσεις ειδικοτητα λυκειου δεν χρησιμευουν
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από illy »

Μελινα πολυ σωστη η ερωτηση σου... Εφοσον λενε οτι μοριοδοτουνται αυτοι που εχουν πτυχιο αει-τει τοτε γιατι ντε κ καλα να βαλουν το πτυχιο λυκειου; Βαλε ο, τι εχεις κ δεν εχεις κ ασε αυτους να κρινουν ποιο χαρτι θα μοριοδοτησουν ή οχι... Υποθετω πως αν ολοι βαλουν πτυχιο λυκειου, θα υπαρξουν πολλες περιπτωσεις ισοβαθμιας...
Dum spiro spero
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από anna.nikos »

Εγω που εκανα τα χαρτια μου για στρατο ξηρας, η ειδηκοτητα ζητουσε απολυτηριο λυκειου. Εγω εστειλα και απολυτηριο λυκειου και βεβαιωση σπουδων. Και δεν με κοψαν στα χαρτια. Θα μοριοδοτηθει ή οχι; Καποιοι μου λενε ναι και καποιοι οχι. Γνωριζει καποιος με σιγουρια;
saman
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από saman »

anna.nikos έγραψε:Εγω που εκανα τα χαρτια μου για στρατο ξηρας, η ειδηκοτητα ζητουσε απολυτηριο λυκειου. Εγω εστειλα και απολυτηριο λυκειου και βεβαιωση σπουδων. Και δεν με κοψαν στα χαρτια. Θα μοριοδοτηθει ή οχι; Καποιοι μου λενε ναι και καποιοι οχι. Γνωριζει καποιος με σιγουρια;

αυτην ακριβως την απορια εχω και γω!
και ρωταω αν για τις ειδικοτητες που εχουν απ. Λυκειου δεν μετραει η βεβαιωση σπουδων, για ποιες ειδικοτητες μετραει;
γιατι αυτες που ζητανε επιπεδου τει λογικα δεν ζητανε σπουδαστες αλλα πτυχιουχους των τει!
οποτε για ποιες ειδικοτητες δικαιουτε καποιος τα 350 σαν φοιτητης;
Rania_23
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Rania_23 »

saman έγραψε:
anna.nikos έγραψε:Εγω που εκανα τα χαρτια μου για στρατο ξηρας, η ειδηκοτητα ζητουσε απολυτηριο λυκειου. Εγω εστειλα και απολυτηριο λυκειου και βεβαιωση σπουδων. Και δεν με κοψαν στα χαρτια. Θα μοριοδοτηθει ή οχι; Καποιοι μου λενε ναι και καποιοι οχι. Γνωριζει καποιος με σιγουρια;
αυτην ακριβως την απορια εχω και γω! Και ρωταω αν για τις ειδικοτητες που εχουν απ. Λυκειου δεν μετραει η βεβαιωση σπουδων, για ποιες ειδικοτητες μετραει; Γιατι αυτες που ζητανε επιπεδου τει λογικα δεν ζητανε σπουδαστες αλλα πτυχιουχους των τει! Οποτε για ποιες ειδικοτητες δικαιουτε καποιος τα 350 σαν φοιτητης;

Για αυτες που ζητανε επιπεδου ΤΕΙ μετραει, ζηταει και αποφοιτους αλλα και φοιτητες, απλο ειναι.
saman
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από saman »

Rania_23 έγραψε:
saman έγραψε:
αυτην ακριβως την απορια εχω και γω! Και ρωταω αν για τις ειδικοτητες που εχουν απ. Λυκειου δεν μετραει η βεβαιωση σπουδων, για ποιες ειδικοτητες μετραει; Γιατι αυτες που ζητανε επιπεδου τει λογικα δεν ζητανε σπουδαστες αλλα πτυχιουχους των τει! Οποτε για ποιες ειδικοτητες δικαιουτε καποιος τα 350 σαν φοιτητης;

Για αυτες που ζητανε επιπεδου ΤΕΙ μετραει, ζηταει και αποφοιτους αλλα και φοιτητες, απλο ειναι.

νομιζω κανεις λαθος, πουθενα δεν αναφερει "φοιτητης" παντου λεει αποφοιτοι τει πχ
Ελεγκτής εναερίου κυκλοφορίας
ΑΣ (I1-Ι2) (β) 5
α. Απόφοιτοι ΤΕΙ Τεχνολογικών Εφαρμογών, του τμήματος Ηλεκτρονικής ή Πληροφορικής
ή Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων ή Τεχνολογίας Πληροφορικής και Τηλεπι-
κοινωνιών ή Εφαρμοσμένης Πληροφορικής και Πολυμέσων ή Βιομηχανικής Πληροφορι-
κής ή Πληροφορικής και Επικοινωνιών ή Πληροφορικής και Τεχνολογίας Υπολογιστών ή
Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων Η/Υ.
β. Απόφοιτοι ΑΕΙ με πτυχίο Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Η/Υ ή Ηλεκτρονικού
και Μηχανικού Η/Υ ή Μηχανικού Η/Υ και Πληροφορικής ή Μηχανικού Η/Υ Τηλεπικοινω-
νιών και Δικτύων ή με πτυχίο ειδικότητας του τμήματος Πληροφορικής
σελ 25 της προκυρηξης στρατου
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Για τις ειδικοτητες που λεει "τουλαχιστον" απολυτηριο λυκειου οποτε αν καποιος ειναι ακομη φοιτητης και οχι αποφοιτος μπορει να βαλει τη βεβαιωση κ να μοριοδοτηθει αναλογα
Dum spiro spero
Rania_23
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Rania_23 »

Το καλυτερο θα ειναι αφου στην προκηρυξη δεν το λεει ξεκαθαρα να βαλουν ολοι μεσα και το απολυτηριο Λυκειου και την βεβαιωση, οποτε αν μετραει η βεβαιωση την μετρανε, αλλιως μετρανε μονο το απολυτηριο. Και ουτε γατα ουτε ζημια.
saman
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από saman »

illy έγραψε:Για τις ειδικοτητες που λεει "τουλαχιστον" απολυτηριο λυκειου οποτε αν καποιος ειναι ακομη φοιτητης και οχι αποφοιτος μπορει να βαλει τη βεβαιωση κ να μοριοδοτηθει αναλογα

αντε να το δεχτω ετσι για τους εποπ στρατου, η προκυρηξη για την αεροπορια δεν αναφερετε σε καμια ειδικοτητα η λεξη "τουλαχιστον... " ολες οι ειδικοτητες ξεκιναν με την λεξη "πτυχιο... "
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Σωστο και αυτο... Κ εγω αυτο θα εκαναΕικόνα
Dum spiro spero
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

saman έγραψε:
illy έγραψε:Για τις ειδικοτητες που λεει "τουλαχιστον" απολυτηριο λυκειου οποτε αν καποιος ειναι ακομη φοιτητης και οχι αποφοιτος μπορει να βαλει τη βεβαιωση κ να μοριοδοτηθει αναλογα

αντε να το δεχτω ετσι για τους εποπ στρατου, η προκυρηξη για την αεροπορια δεν αναφερετε σε καμια ειδικοτητα η λεξη "τουλαχιστον... " ολες οι ειδικοτητες ξεκιναν με την λεξη "πτυχιο... "
το ξερω... Και εμενα αυτο με απασχολει! Οποτε βαλε ο, τι δικαιολογητικα εχεις και ας κρινουν αυτοι. Μηπως ομως καλυτερα να παρουν κανενα τηλ; Σκεψου ολοι να εχουν απολυτηρια λυκειου, ξενη γλωσσα... Φανταστειτε τι ισοβαθμια θα υπαρξει στην αερπορια! Διοτι ολοι θα εχουν τα ιδια προσοντα, η διαφορα στα μορια θα ειναι πολυ μικρη...
Dum spiro spero
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Rania_23 έγραψε:
saman έγραψε:

Ετσι νομιζα κ εγω κ στην ειδικοτητα που δηλωσα ζητουσε αποφοιτους τει, κατεθεσα την βεβαιωση της Σχολης ως φοιτητρια κ στο τελος βγηκα ακαταλληλη λογω γραμματικων γνωσεων για αυτο... Το απλο δεν ισχυει!
saman
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από saman »

Κατι βρηκα ψαχνωντας
οι αιτησεις-υπευθυνες δηλωσεις στρατου και αεροποριας διαφερουν:
αεροπορια: Αντίγραφο ή επικυρωμένο φωτοαντίγραφο αποδεικτικού γραμματικών γνώσεων που
απαιτούνται ΜΟΝΟ για την ειδικότητα που δήλωσα
σελ 33 της προκυρηξης

στρατος: Αντίγραφο ή επικυρωμένο φωτοαντίγραφο αποδεικτικού γραμματικών γνώσεων
σελ 43 της προκυρηξης

οπως καταλαβατε για αεροπορια στελνεις και μοριοδοτησε μονο για αυτο που λεει η ειδικοτητα οποτε εκεινη η σειρουλα της προκυρηξης της αεροποριας που λεει για 350 για τους φοιτητες μαλλον ειναι διακοσμητικη οποτε οσοι ειμαστε φοιτητες βαζουμε τα 350 μορια στον... Λο μας και μοριοδοτουμαστε α) λιγοτερο απο καποιο τουβλο που εβγαλε ενα τεε β) οσο και καποιος που ισα-ισα εβγαλε το λυκειο
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από anna.nikos »

Ισως αν η ειδικοτητα λεει τουλαχιστον τοτε παιρνεις τα μορια βεβαιωσεις σπουδων. Δεν νομιζω οταν ζηταει πτυχιουχους τει ή αει να δεχονται ατομα με βεβαιωση σπουδων, αφου λεει αποφοιτους
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες