Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Στέλιος44
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 76

Δημοσίευση από Στέλιος44 »

Λυπάμαι που θα μπουν τέτοια άτομα στο σώμα. Δε μιλάω για όλους αλλά ο άλλος με την ειρωνεία πιο πάνω, εντάξει... Και το θέμα δεν είναι ότι μπαίνουν ΟΠΠΙ, το θέμα είναι ότι σε λίγο καιρό θα είναι Αστυφύλακες θα πάνε Δίας και δε ξέρω εγώ που... Με τέτοια μυαλά θα πάνε; Ή μήπως η εμπειρία τους στα πανεπιστήμια θα τους βοηθήσει εκεί; Γιατί πόσο θα κάτσουν πανεπιστήμια 4 Χρόνια; Υπάρχουν άτομα με πτυχίο που αξίζουν να μπουν δεν αντιλέγω αλλα λίγο να δούμε τι γίνεται σε πιάνει μια αηδία...
marinakouf
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από marinakouf »

BilD έγραψε:
marinakouf έγραψε:Πολλοι παντως να ξερετε δεν θα δηλωσουν. Ειχα κουβεντα με φιλο μου που εχει ολα τα κριτηρια και ειναι ανεργος αρκετα χρονια και μου ειπε οτι φοβαται να δηλωσει. Γιατι ειναι σιγουρο οτι θα πεσει ξυλο, πολλοι θα φοβηθουν. Εγω παντως με απολυτηριο 14.7, πτυχιο Τει, Γ1 αγγλικα,ecdl, διπλωμα αυτοκινητου και τριτεκνια (ειμαι 27 με ολοκληρωμενες στρατιωτικες υποχρεωσεις, αρα δεν βλεπω τον λογο να παει 30 ή 32) ακομα το φοβαμαι. Τιποτα για κανεναν δεν ειναι σιγουρο. Μακαρι να μπουν οσοι πραγματικα το θελουν και μπορουν να το υποστηριξουν.

Marina kouf έχεις πάει στρατό ειδικές δυνάμεις;

Εχω εξηγησει σε αλλο νημα οτι το χρησιμοποιει αντρας τον λογαριασμο αυτο (ειχα κανει λογαριασμο στα 17 και με τα χρονια μπλοκαριστηκε. Προσπαθησα να τον επαναφερω ή να κανω νεο λογαριασμο στο πς μου και για καποιο λογο δεν μπορουσα με τιποτα μεχρι που δοκιμασα απο φιλης μου). Ναυτικο φυλακιο 50Α για οποιον ξερει απο ναυτικα παρατηρητηρια

ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ARN »

Ποια 4 χρόνια, ούτε εξάμηνο δεν θα καταφέρουν να κλείσουν, θα απορροφηθουν στα τμήματα ή στο μετρό, είναι στα σχέδια του ΠΡΟΠΟ να ενισχυθούν οι σταθμοί
Rad.
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 101

Δημοσίευση από Rad. »

Μην απαντάτε στα τρολς, το ψωμί τους είναι να ασχολείστε. Σαν να μην υπάρχουν.
Άβαταρ μέλους
Brabus
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από Brabus »

Πραγματικά απίστευτο 1000 μόρια πάω να τρελαθώ δώσε ρε ***** 500 μαξ και άσε όλα τα αλλά ίδια τι είναι αυτά ρε όλη αυτή έβγαλαν πτυχειο και ξαφνικά θα τους μπω στο μυαλό πω αστυνόμια και εμείς εδώ παλεύουμε να μαζέψουμε δικαιολογητικά αρκετό καιρό και ξαφνικά τρόμε φόλα δεν ντρέπονται !
Άβαταρ μέλους
Brabus
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από Brabus »

Κανονικό ΦΕΚ δεν έχει βγει όμως ακόμα με την μοριοδότηση σωστά άμαΜπορεί κάποιος να μου απάντηση ;

panos2123
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από panos2123 »

Ουτε να κοιμηθώ δεν μπορω 😂 Εγω δεμ γράφω πολυ αλλά μπαίνω κάθε μέρα και σας παρακολουθώ παλικάρια. Και γω εδω και ένα χρονο το έτρεχα για να βγάλω μόρια. Έβγαλα δίπλωμα αυτοκινήτου (που μου είναι άχρηστο για τωρα), δίπλωμα φορτηγού (αυτο κι αν μου είναι άχρηστο) και αγγλικά το advance. Ειχα μαζέψει 2440 μόρια σύμφωνα με τα προηγούμενα κριτήρια και δεν λέω οτι ήμουν μέσα αλλα θα έκανα την προσπάθεια μου. Και ξαφνικά ούτε απ εξω δεν περνάω. Τι να πούμε. Υπομονή!
Rousfetis
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Rousfetis »

Μαγκες Θα μιληω σοβαρα γιαβνα τελειώνουμε.

Αυτο με τα 1000 μορια ειναι επικοινωνιακη πουδτια της κυβερνησης για να δείξουν οτι θα αναλαβουν δηθεν μορφωμενα ατομα την προστασια του χώρου. Ετσι θα αφοπλισουν προσκαιρα το επιχειρημα του τσιπρα για δηθεν νεους ανεκπαιδευτους νεους που λογω του νεαρου της ηλικιας τους θα προβούν σε παραλογες και θερμοκεφαλες αντιδράσεις.

Λιγα ατομα θα κανουν τα χαρτιά τους με πτυχιο. Αντε ν ειναι τιποτα τυποι απο τεφα φαση.

Υπάρχει το σενάριο να μεταφερθούν αυτοί αμεσα αν δεν κατσει το εγχείρημα με την οππι αλλα κατεμε δεν θ μπουν στην ελας γτ πολλοι απλα δεν προκειται να δεχθουν πληθωρα εξ αυτων να αντιμετωπιζετε ως κατηγορια ΔΕ. Μισθολογικα κυριως γτ χεστηκα Για τον βαθμο.

Οποτε ή θα μπουν σε κμια δημοτική ή σε θεσεις με πε τε και δε. Εκτος αν παιζτει πουστια και ενα μεγαλο ποσοστο των πτυχιούχων ζωθουν με μελλοντικες προκηρυξεις στην αστυνομια ως ειδικο επιστημκνικο προσωπικο.

Αλλά τύπος με πτυχιο αγγλικα ecdl λαι δευτερη ξενη γλωσσα δεν προκειραι ν δεχθει να ειναι 35 και ν αντιμετωπλιζεται ως ενα απλο εκτελεστικο οργανο. Καλως η κακως συμφωνειτε δεν συμφωνειτε.

Οποτε θ γινει ενα ***** στο μελλον και πανε να δημιουργησουν με τους αειτζιδες κατι που ουτε οι ιδιοι δεν ξερου στα υπουργεια.

Στέλιος44
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 76

Δημοσίευση από Στέλιος44 »

panos2123 έγραψε:Ουτε να κοιμηθώ δεν μπορω 😂 Εγω δεμ γράφω πολυ αλλά μπαίνω κάθε μέρα και σας παρακολουθώ παλικάρια. Και γω εδω και ένα χρονο το έτρεχα για να βγάλω μόρια. Έβγαλα δίπλωμα αυτοκινήτου (που μου είναι άχρηστο για τωρα), δίπλωμα φορτηγού (αυτο κι αν μου είναι άχρηστο) και αγγλικά το advance. Ειχα μαζέψει 2440 μόρια σύμφωνα με τα προηγούμενα κριτήρια και δεν λέω οτι ήμουν μέσα αλλα θα έκανα την προσπάθεια μου. Και ξαφνικά ούτε απ εξω δεν περνάω. Τι να πούμε. Υπομονή!

Είμαστε στην ίδια μοίρα πολλά άτομα φίλε! Κάνε χαρτιά και ότι γίνει έγινε, προχωράμε και αν θέλει ο Θεός μπορεί στο μέλλον να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο!

panos2123
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από panos2123 »

Στέλιος44 έγραψε:
panos2123 έγραψε:Ουτε να κοιμηθώ δεν μπορω 😂 Εγω δεμ γράφω πολυ αλλά μπαίνω κάθε μέρα και σας παρακολουθώ παλικάρια. Και γω εδω και ένα χρονο το έτρεχα για να βγάλω μόρια. Έβγαλα δίπλωμα αυτοκινήτου (που μου είναι άχρηστο για τωρα), δίπλωμα φορτηγού (αυτο κι αν μου είναι άχρηστο) και αγγλικά το advance. Ειχα μαζέψει 2440 μόρια σύμφωνα με τα προηγούμενα κριτήρια και δεν λέω οτι ήμουν μέσα αλλα θα έκανα την προσπάθεια μου. Και ξαφνικά ούτε απ εξω δεν περνάω. Τι να πούμε. Υπομονή!

Είμαστε στην ίδια μοίρα πολλά άτομα φίλε! Κάνε χαρτιά και ότι γίνει έγινε, προχωράμε και αν θέλει ο Θεός μπορεί στο μέλλον να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο!

Ναι φιλε μου το ξερω. Ξέρω επίσης οτι υπάρχουν και χειρότερα απο μενα. Ενα παλικάρι ειχε 28κατι κσι τώρα βρέθηκε στα 23κατι. Ηταν δεδομενο οτι θα έμπαινε. Περαστικά σε όλους

GiorgosM82
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 193

Δημοσίευση από GiorgosM82 »

Λοιπον επειδη εχετε καταντησει να γραφετε πολλες μλκιες και αυτοι που χασανε τα μορια και αυτοι που βρεθηκανε με μορια ξαφνικα να πω λιγα λογια. Αρχικα με του 19 ειχα 2750 τωρα εχω 3350 θα εμπαινα και πριν και τωρα. Την μοριοδοτηση την θεωρω αδικη γιατι το πτυχιο ουσιαστικα αποτελει κατι σαν προαπαιτουμενο για να μπεις και ειναι αδικο. Επισης οι μοριοδοτησεις του 19 ηταν γελοιες εμπαιναν ολοι οι αουγκανοι με μορια απο τα διπλωματα λες και θελει ιδιαιτερες ικανοτητες για να παρεις διπλωμα. Μια κακη μοριοδοτηση αντικατασταθηκε με μια εξισου κακη μοριοδοτηση
PLtoon
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από PLtoon »

Το σχέδιο για όσους δηλώσουν είναι απλό και είναι το εξής. Υπομονή λίγους μήνες στο στόμα του λύκου, αυτοπροστασία και κάλυψη απόκρυψη στους διαδρόμους, και μετά μετάθεση σε σοβαρή υπηρεσία της Ελας.

Αξίζει το ρίσκο; Αν είσαι από Αθήνα Πάτρα η θεσς ίσως και να αξίζει.

"οπουδήποτε οποτεδήποτε επιχειρήν"
505Marine
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από 505Marine »

Παίζει να βγαλει για Σ. Φ κ Ε. Φ μέσα στο 21';
Shadow2
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 315

Δημοσίευση από Shadow2 »

Μετά από όλα αυτά εγώ το μόνο που έχω να πω είναι ότι αυτή η προκήρυξη είναι καθαρά για να φτιάξουν τα παιδιά τους ξεκάθαρα τώρα τι να πω εμείς την ήπιαμε... Η ζωή προχωράει για αυτό μην το βάλουμε κάτω συνεχίζουμε...
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 922

Δημοσίευση από Gpap95 »

Brabus έγραψε:Κανονικό ΦΕΚ δεν έχει βγει όμως ακόμα με την μοριοδότηση σωστά άμαΜπορεί κάποιος να μου απάντηση ;

Στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως βγήκε ρε φίλε. Το ΦΕΚ είναι. Δηλαδή τι άλλο θα διαβάσω εδώ μέσα. Το ΦΕΚ με τη μοριοδότηση είναι.

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες