Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
-
Panellas93
- Υπολοχαγός

- Posts in topic: 172
25/07/1993 με πετάει από έξω ;
Ο βαψομαλλιάς, αισχρός πασοκος και ορφανό του Ανδρέα, μας σκότωσε τα όνειρα για πάντα! Θα πρέπει να ζήσουμε με το απωθημένο της Αστυνομίας, για πάντα και αυτό είναι το χειρότερο! Εύχομαι πολύ γρήγορα να "πέσει" αυτή η αστεία κυβέρνηση!
-
Panellas93
- Υπολοχαγός

25/07/1993 με πετάει από έξω ;
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης

- Posts in topic: 202
Τα μηνύματα τα εγκρίνω μόνο και μόνο για να βλέπουν οι άλλοι τι άτομα θα προσλάβει η νδουλα. Εγω ξέρω που θα πάτε μετά με συριζα αλλά το κρατάω για έκπληξη. Συνάδελφοι θα είμαστε
Δεν ξέρω να σου πω και εγω του 93 είμαι. Απο οτι καταλαβα δεν μετράει ο μήνας αλλά το έτος γέννησης.
β. Δεν υπερβαίνουν το 28ο έτος της ηλικίας τους. Για τον υπολογισμό της ηλικίας των υποψηφίων, ως ημερομηνία γέννησης θεωρείται η 31η Δεκεμβρίου του έτους γέννησης.
Αν ισχυεί το παραπάνω είμαστε μέσα εκτός αν το φέκ προβλέπει κατι διαφορετικό.
β. Δεν υπερβαίνουν το 28ο έτος της ηλικίας τους. Για τον υπολογισμό της ηλικίας των υποψηφίων, ως ημερομηνία γέννησης θεωρείται η 31η Δεκεμβρίου του έτους γέννησης.
Αν ισχυεί το παραπάνω είμαστε μέσα εκτός αν το φέκ προβλέπει κατι διαφορετικό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΝικοςΚ την Σάβ Απρ 03, 2021 1:32 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Panellas93
- Υπολοχαγός

Διασώστη μπορείς να μου απαντήσεις αδερφέ αν ξέρεις στην ερώτηση μου είμαι 25/07/1993 με πετάει από έξω ; Δεν τ έκλεισα γτ κάποιοι μ λένε είσαι από έξω δεν σ πιάνει τ όριο
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ πάμε στο αρχικό σχέδιο 1012...Διασωστης31 έγραψε:Τα μηνύματα τα εγκρίνω μόνο και μόνο για να βλέπουν οι άλλοι τι άτομα θα προσλάβει η νδουλα.Εγω ξέρω που θα πάτε μετά με συριζα αλλά το κρατάω για έκπληξη. Συνάδελφοι θα είμαστε
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης

- Posts in topic: 202
Μέσα είναι του 93 και με 28 όριο.
-
Panellas93
- Υπολοχαγός

Νίκο ΔΕν νομίζω να μας πετάει πρώτον γιατί του 94 είναι 27 αν τ όριο είναι 28 είναι μέχρι τ 93 τ θεωρώ απίθανο
-
Panellas93
- Υπολοχαγός

Διασώστη ευχαριστώ πολύ αδερφέ γιατί πήρα λαχτάρα
Ecomike ποσό χρονων είσαι ρε φίλε;
Rousfetis έγραψε:Απορω γιατι σπαζεστε τοσο; Ρουσφετοπροκηρυξη ειναι μαγκες. Δεν κανει για τους περισσοτερους απο δω μεσα ποθλυ αναζητατε μαχες ελεγχους ντου απο παντου γενικοτερα εναν ραμπο του δρομου.Ξεχαστε τα αυτα. Θα μπουμε εμεις τωρς εκει μεσα. Θα φαμε το ξύλο μας και η κυβερνηση θα μας μεταφερει.
Το ερωτημα ειναι τι θα μας κανει ρε φιλε εμας τα γιοταμπαλα... Μαλλον γραφειακι καφεδακι με γυναικα αξιωματικο και αραλικι. Δεν νομιζω να μας βγαλουν δρομο ρε φιλε... Κριμα ειναι να ξεφτιλιστουμε απο τους αμετρητους κακους που υπαρχει εκει εξω!
Βύσμααα
-Bildakoss-
-
marinakouf
- Δεκανέας - ΟΒΑ

- Posts in topic: 17
Πολλοι παντως να ξερετε δεν θα δηλωσουν. Ειχα κουβεντα με φιλο μου που εχει ολα τα κριτηρια και ειναι ανεργος αρκετα χρονια και μου ειπε οτι φοβαται να δηλωσει. Γιατι ειναι σιγουρο οτι θα πεσει ξυλο, πολλοι θα φοβηθουν. Εγω παντως με απολυτηριο 14.7, πτυχιο Τει, Γ1 αγγλικα,ecdl, διπλωμα αυτοκινητου και τριτεκνια (ειμαι 27 με ολοκληρωμενες στρατιωτικες υποχρεωσεις, αρα δεν βλεπω τον λογο να παει 30 ή 32) ακομα το φοβαμαι. Τιποτα για κανεναν δεν ειναι σιγουρο. Μακαρι να μπουν οσοι πραγματικα το θελουν και μπορουν να το υποστηριξουν.
marinakouf έγραψε:Πολλοι παντως να ξερετε δεν θα δηλωσουν. Ειχα κουβεντα με φιλο μου που εχει ολα τα κριτηρια και ειναι ανεργος αρκετα χρονια και μου ειπε οτι φοβαται να δηλωσει. Γιατι ειναι σιγουρο οτι θα πεσει ξυλο, πολλοι θα φοβηθουν. Εγω παντως με απολυτηριο 14.7, πτυχιο Τει, Γ1 αγγλικα,ecdl, διπλωμα αυτοκινητου και τριτεκνια (ειμαι 27 με ολοκληρωμενες στρατιωτικες υποχρεωσεις, αρα δεν βλεπω τον λογο να παει 30 ή 32) ακομα το φοβαμαι. Τιποτα για κανεναν δεν ειναι σιγουρο. Μακαρι να μπουν οσοι πραγματικα το θελουν και μπορουν να το υποστηριξουν.
Marina kouf έχεις πάει στρατό ειδικές δυνάμεις;
-Bildakoss-
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες