Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
PAPAXITOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από PAPAXITOS »

Καλησπέρα παλικαρια! Λοιιπον πηρα την αποφαση να γραψω γιατι εχετε στεναχωρεθει πολυ ολοι σας και με το δικιο σας, πριν ιγς λεπτα μηλουσα με σωματειο β. Ελλαδος τον γραμματεα της που ειναι χωριανος μου και φιλος και σε καμια περίπτωση δεν θα μου ελεγε ψεμματα. Μου ειπε κατα λεξη να μην ακουνε τις μακακιες που λενε τα καναλια. Τα πτυχια αει και τει δεν θα ειναι προ απαιτούμενα και δεν θα παρουν χιλια μορια. Σε λιγες μερες βγαίνει η προκήρυξη και μολις την παρει στα χερια της το σωματειο θα μου την στειλει ακριβως να δω και θα σας ενημερωσω. Μοριοδοτηση θα ύπαρξη αλλα οχι με τοσα μορια μου ειπε, περισσότερα κανετε υπομονη και θα σ ενημερωσω. Με ολη την αγαπη σας γραφω και θελω ολοι σας που αγαπατε αστυνομια να μπείτε γιατι ξερω παρα πολυ καλα την αγωνία σας. Υπομονη και θα επανέλθω με νεοτερα οταν εχω, καλο βραδυ!
Pezonautis194
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 166

Δημοσίευση από Pezonautis194 »

PAPAXITOS έγραψε:Καλησπέρα παλικαρια! Λοιιπον πηρα την αποφαση να γραψω γιατι εχετε στεναχωρεθει πολυ ολοι σας και με το δικιο σας, πριν ιγς λεπτα μηλουσα με σωματειο β. Ελλαδος τον γραμματεα της που ειναι χωριανος μου και φιλος και σε καμια περίπτωση δεν θα μου ελεγε ψεμματα. Μου ειπε κατα λεξη να μην ακουνε τις μακακιες που λενε τα καναλια. Τα πτυχια αει και τει δεν θα ειναι προ απαιτούμενα και δεν θα παρουν χιλια μορια. Σε λιγες μερες βγαίνει η προκήρυξη και μολις την παρει στα χερια της το σωματειο θα μου την στειλει ακριβως να δω και θα σας ενημερωσω. Μοριοδοτηση θα ύπαρξη αλλα οχι με τοσα μορια μου ειπε, περισσότερα κανετε υπομονη και θα σ ενημερωσω. Με ολη την αγαπη σας γραφω και θελω ολοι σας που αγαπατε αστυνομια να μπείτε γιατι ξερω παρα πολυ καλα την αγωνία σας. Υπομονη και θα επανέλθω με νεοτερα οταν εχω, καλο βραδυ!
Ο μόνος που βοηθάει πραγματικά!

Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 383

Δημοσίευση από EcoMike »

Δεν είπαν ότι θα είναι προπαιτουμενα τα πτυχία, ότι θα παίρνουν 1000 είπαν! Άρα ισχύει η μοριοδοτηση των πτυχίων αυτό δεν αλλάζει!

Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 553

Δημοσίευση από nikos521 »

Ναι αλλα αλλο 1000 μορια και αλλο πχ 500 η 600 στα πτυχια υπαρχει μεγαλη διαφορα.
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 179

Δημοσίευση από glock »

Ελπίζω πεζοναύτη όταν μπεις με το καλό, μέσα στο πανεπιστήμιο να λες ότι θα ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ ή ΚΚΕ
Κ.Δ.ΑΛ.
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Κ.Δ.ΑΛ. »

Μεσα στα πανεπιστήμια συριζα η κκε θα λες οτι εισαι γιατί αλλιως θα ΄σε ψάχνουν κουκουλοφόροι Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott1926
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 81

Δημοσίευση από Scott1926 »

glock έγραψε:Ελπίζω πεζοναύτη όταν μπεις με το καλό, μέσα στο πανεπιστήμιο να λες ότι θα ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ ή ΚΚΕ
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα

Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 630

Δημοσίευση από BilD »

glock έγραψε:Ελπίζω πεζοναύτη όταν μπεις με το καλό, μέσα στο πανεπιστήμιο να λες ότι θα ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ ή ΚΚΕ

🤣🤣🤣🤣🤣

-Bildakoss-
Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 630

Δημοσίευση από BilD »

glock έγραψε:Συγχαρητήρια πεζοναύτη... Δεν πειράζει έχασες ευκαιρία τόσα χρόνια με ΣΥΡΙΖΑ στις προκηρύξεις που έβγαζε να κάνεις τα χαρτιά σου. Κρίμα που η δεξιά έβγαλε εφ, ΣΦ, ΕΠΟΠ, τράπεζες κ οππι. Είναι κακοί αυτοί

Και όχι μόνο αν φτιάξουν τα πράγματα θα βγάλουν και άλλες πιστεύω. Πηραν φόρα 😉

-Bildakoss-
Στέλιος44
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 76

Δημοσίευση από Στέλιος44 »

Να σαι καλά PAPAXITO ευχαριστούμε για την ενημέρωση!
Shadow2
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 315

Δημοσίευση από Shadow2 »

Επιτέλους και ένα ευχάριστο και θετικό σχόλιο Αναμένουμε...

PAPAXITOS έγραψε:Καλησπέρα παλικαρια! Λοιιπον πηρα την αποφαση να γραψω γιατι εχετε στεναχωρεθει πολυ ολοι σας και με το δικιο σας, πριν ιγς λεπτα μηλουσα με σωματειο β. Ελλαδος τον γραμματεα της που ειναι χωριανος μου και φιλος και σε καμια περίπτωση δεν θα μου ελεγε ψεμματα. Μου ειπε κατα λεξη να μην ακουνε τις μακακιες που λενε τα καναλια. Τα πτυχια αει και τει δεν θα ειναι προ απαιτούμενα και δεν θα παρουν χιλια μορια. Σε λιγες μερες βγαίνει η προκήρυξη και μολις την παρει στα χερια της το σωματειο θα μου την στειλει ακριβως να δω και θα σας ενημερωσω. Μοριοδοτηση θα ύπαρξη αλλα οχι με τοσα μορια μου ειπε, περισσότερα κανετε υπομονη και θα σ ενημερωσω. Με ολη την αγαπη σας γραφω και θελω ολοι σας που αγαπατε αστυνομια να μπείτε γιατι ξερω παρα πολυ καλα την αγωνία σας. Υπομονη και θα επανέλθω με νεοτερα οταν εχω, καλο βραδυ!

Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 383

Δημοσίευση από EcoMike »

Και 500 μόρια να πάρουν τα πτυχία πάλι πολλά είναι παιδιά.Τις ειδικές δυνάμεις θα τις ρίξει στα 400 όπως και στην Τράπεζα, οπότε θα μας υπερκαλυψουν οι πτυχιούχοι!

Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 553

Δημοσίευση από nikos521 »

Αλλο η τραπεζα, εγω πιστευω πως τα υπολοιπα ιδια θα μεινουν εκτος απο την μοριοδοτηση των πτυχιων που οντως και 500 ειναι πολλα
papercut
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 104

Δημοσίευση από papercut »

Shadow2 έγραψε:Επιτέλους και ένα ευχάριστο και θετικό σχόλιο Αναμένουμε...

Δν ειναι κ πολυ ευχάριστο. Ντάξει αν έχει δίκιο δε θα δώσουν 1000 θα δώσουν 700-800 και; Δε θα ναι προαπαιτουμενα αυτό το ξέραμε κανεις δν είπε ότι θα ναι προαπαιτουμενα τα πτυχια αει ΤΕΙ. Στην τηλεόραση είπαν 1000ρικο δν ξέρω λίγο δυσκολο να πουνε μια τέτοια πληροφορία χωρίς να ξέρουν κάτι. Εκτος αν οι δημοσιογράφοι επειδή δν ειναι κ οι πιο έξυπνοι άνθρωποι τους στείλανε κανα έγγραφο δικοί τους βυσματιες από τα υπουργεία (γιατί έτσι μαθαίνουν πληροφορίες συνήθως) και τους γράψανε 100 μόρια και τα βόδια ειπανε 1000 που το θεωρώ λίγο απίθανο

Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 922

Δημοσίευση από Gpap95 »

Για να ξεκαθαρίσει λίγο το πράγμα. Η συγκεκριμένη δημοσιογράφος που είπε για τα πτυχία και τα μόρια, δε το είπε τυχαία γιατί ειναι κάτι σοβαρό! Είναι κάτι που έμαθε και το είπε. Η συγκεκριμένη, καλύπτει αστυνομικό ρεπορτάζ πάνω από 20 χρόνια χωρια ότι είναι γνωστή. Επίσης όποιος είδε το ρεπορτάζ, βγήκε εντελώς ξεκαρφωτα και μίλησε για την οππι. Δεν είχα καν θέμα την οππι εκείνη τη στιγμή. Λέγανε για κορωνοίο αν θυμάμαι καλά και ξαφνικά βγήκε αυτή και είπε ότι είπε. Επίσης πάντα έτσι κάνανε τα υπουργεία. Δίνανε στοχευμένες πληροφορίες ώστε σιγά σιγά να τα συνηθίζει ο κόσμος για οποιοδήποτε γεγονός.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες