Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος

- Posts in topic: 475
Τα 1000 μορια ειναι παρα πολλα πραγματικα δεν παλευονται ευκολα.
Ρε παιδια λιγο ορθολογικα παρτε το. Η βαση θεωρω πως θα παει 3000+. Μην αρχισετε τις βλακειες ειναι αποψη μου προσωπικη αυτη. Και θα σας πω τα εξης 1) μια κοπελιτσα 25ετων με βΑθμο απολυτηριου λυκειου 16 πτυχιο αει προφισενσι και διπλωμα αυτοκινητου ειναι στα 3000 μορια. Τοσο απλα. Δεν βαζω τριτεκνιες η τπτ αλλο.
Εγω ειμαι στα 3250 και το φοβαμαι. Οχι δεν κανω πλακα οπως ο φουσεκης.3250 με βαση τα 1000 πανεπιστημίου και την μοριοδοτηση της Τελευταιας προκυριξης.
-
Pezonautis194
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

- Posts in topic: 166
Πλέον με 2870 σαν του 19 δεν περνάω ούτε απεξω
-
GUNS ROSES
- Υπολοχαγός

- Posts in topic: 145
Παιδιά μια ερωτηση σε περιπτωση που περασουμε σε δυο προκυρηξης εχουμε δικαιωμα επιλογής?
-
Pezonautis194

Κάτι τέτοιοι θέλουν να μπουν σε προκηρύξεις! Για μένα το πιο αντικειμενικό κριτήριο είναι πάρτε μια λευκή κόλλα χαρτί και συμπλήρωσε την αίτηση μπροστά σε έναν διοικητή εκεί να δείτε πόσοι δεν ξέρουν να κάνουν τα χαρτιά τους!GUNS ROSES έγραψε:Παιδιά μια ερωτηση σε περιπτωση που περασουμε σε δυο προκυρηξης εχουμε δικαιωμα επιλογής;
-
Kostantinos2017
- Ταγματάρχης

- Posts in topic: 219
Pezonautis194 έγραψε:Κάτι τέτοιοι θέλουν να μπουν σε προκηρύξεις! Για μένα το πιο αντικειμενικό κριτήριο είναι πάρτε μια λευκή κόλλα χαρτί και συμπλήρωσε την αίτηση μπροστά σε έναν διοικητή εκεί να δείτε πόσοι δεν ξέρουν να κάνουν τα χαρτιά τους!GUNS ROSES έγραψε:Παιδιά μια ερωτηση σε περιπτωση που περασουμε σε δυο προκυρηξης εχουμε δικαιωμα επιλογής;
Φιλε εχεις δικαιο χαχχαχα
Απαντες καντε τα χαρτια σας και αλλου ακομη και σε αλλες μεσω ΑΣΕΠ γιατι εδω με 1000 μορια σε πτυχια, πχ με τα δικα μου μορια ειναι ακατορθωτο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikos521 την Πέμ Απρ 01, 2021 12:04 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- alexmpss
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

- Posts in topic: 16
Λέτε να βγει στο άμεσο μέλλον προκυρηξη για κανονικούς ΕΦ ;
-
GUNS ROSES
- Υπολοχαγός

- Posts in topic: 145
εχεις δικαιο γι αυτό μου τα εκανε ο διοικητης στην πρωτη να ειμαι σιγουρος!Pezonautis194 έγραψε:Κάτι τέτοιοι θέλουν να μπουν σε προκηρύξεις! Για μένα το πιο αντικειμενικό κριτήριο είναι πάρτε μια λευκή κόλλα χαρτί και συμπλήρωσε την αίτηση μπροστά σε έναν διοικητή εκεί να δείτε πόσοι δεν ξέρουν να κάνουν τα χαρτιά τους!GUNS ROSES έγραψε:Παιδιά μια ερωτηση σε περιπτωση που περασουμε σε δυο προκυρηξης εχουμε δικαιωμα επιλογής;
- Scott1926

- Posts in topic: 81
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαPezonautis194 έγραψε:Κάτι τέτοιοι θέλουν να μπουν σε προκηρύξεις! Για μένα το πιο αντικειμενικό κριτήριο είναι πάρτε μια λευκή κόλλα χαρτί και συμπλήρωσε την αίτηση μπροστά σε έναν διοικητή εκεί να δείτε πόσοι δεν ξέρουν να κάνουν τα χαρτιά τους!GUNS ROSES έγραψε:Παιδιά μια ερωτηση σε περιπτωση που περασουμε σε δυο προκυρηξης εχουμε δικαιωμα επιλογής;
- Scott1926

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα 1-1GUNS ROSES έγραψε:εχεις δικαιο γι αυτό μου τα εκανε ο διοικητης στην πρωτη να ειμαι σιγουρος!Pezonautis194 έγραψε:Κάτι τέτοιοι θέλουν να μπουν σε προκηρύξεις! Για μένα το πιο αντικειμενικό κριτήριο είναι πάρτε μια λευκή κόλλα χαρτί και συμπλήρωσε την αίτηση μπροστά σε έναν διοικητή εκεί να δείτε πόσοι δεν ξέρουν να κάνουν τα χαρτιά τους!GUNS ROSES έγραψε:Παιδιά μια ερωτηση σε περιπτωση που περασουμε σε δυο προκυρηξης εχουμε δικαιωμα επιλογής;
-
Pezonautis194

Το βλέπουμε εδώ μέσα αρκετό καιρό τι ***** ρωτάνε αρκετοί επειδή βαριουνται η δεν καταλαβαίνουν πως αναγράφει τα δεδομένα μια προκήρυξη οπότε αυτά τα κάνω μόνος μου τα χαρτιά και τις άλλες εξυπνάδες αφήστε τες διότι δεν περνάνε μόλις γράφετε μεχρι και το όνομα σας έχετε άγχος μήπως δεν το γράψατε σωστά "εε το έγραψα με μικρά ενώ η ταυτότητα το αναγράφει με κεφαλαία πειράζει; "τουλάχιστον αστείοι!Scott1926 έγραψε:Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα 1-1GUNS ROSES έγραψε:εχεις δικαιο γι αυτό μου τα εκανε ο διοικητης στην πρωτη να ειμαι σιγουρος!Pezonautis194 έγραψε:Κάτι τέτοιοι θέλουν να μπουν σε προκηρύξεις! Για μένα το πιο αντικειμενικό κριτήριο είναι πάρτε μια λευκή κόλλα χαρτί και συμπλήρωσε την αίτηση μπροστά σε έναν διοικητή εκεί να δείτε πόσοι δεν ξέρουν να κάνουν τα χαρτιά τους!GUNS ROSES έγραψε:Παιδιά μια ερωτηση σε περιπτωση που περασουμε σε δυο προκυρηξης εχουμε δικαιωμα επιλογής;
- Scott1926

Οοοοοοοοοοοοοολεεεε 2-1
Άξιοι πάντα τέτοια... Ξεφτίλα. Εύχομαι να μη πηγαίνει κάνεις ειδικές δυνάμεις από εδώ κ πέρα. Πεζικαρα φραπεδαρα κ πτυχια.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες