Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Δε το έκανα άθελά μου, αφήστε τις φιλοσοφίες εδώ μέσα. Εννοείται ότι ο καθένας κοιτάει τον εαυτό του, τι θα κοιτάξω εσένα και τον άλλον; !
- Scott1926
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

- Posts in topic: 81
Κα κυριοι να ρωτησω κατι που βρισκεται το περίεργο στο να βαλουν υποχρεωτικα αγγλικα β2 και ecdl (για να σας προλαβω δεν εχω ecdl) μιλαμε παντα για φυλαξη σε πανεπιστήμια το οποιο σημαινει οτι θα ερχονται και σπουδαστες και απο αλλες χωρες και θα πρεπει να μιλήσετε αγγλικα η μπορει να χρειαστει να γινεται ηλεκτρονικος ελεγχος στης καρτες που εχουν οι φοιτητες στο να μπαινουν και να βγαινουν απο τις σχολες... Καθολου περίεργο δηλαδη στο να μπουν ως υποχρεωτικα αν και εφοσον μπουν
- Scott1926

Ναι ρε φιλε εννοειται κοιτα τον εαυτο σου τοτε και παρακαλα να μην μπουν αλλα πτυχια μπας και παρεις την θεσουλα σου και γλυτωσεις φιλικα στα λεω αυτα γιατι δυσκολες εποχες περναμε μια θεση στο δημοσιο ειναι σωτηρια πλεον...Player7 έγραψε:Δε το έκανα άθελά μου, αφήστε τις φιλοσοφίες εδώ μέσα. Εννοείται ότι ο καθένας κοιτάει τον εαυτό του, τι θα κοιτάξω εσένα και τον άλλον;
Παίρνω 1500 καθαρά το μήνα αυτή τη στιγμή, η Αστυνομία είναι απλα όνειρο δε μπαίνω για τα λεφτά. Αντέ καλό βράδυ!
- Scott1926

Παρακαλα ρε φιλε να μην μπουν πτυχια μπας και μπεις κανε μια βολτα να ξελαμπικαρεις και ασε τα 1500 καθαρα το μηνα... ΚαληνυχταPlayer7 έγραψε:Παίρνω 1500 καθαρά το μήνα αυτή τη στιγμή, η Αστυνομία είναι απλα όνειρο δε μπαίνω για τα λεφτά. Αντέ καλό βράδυ!
-
Fotis_94

- Posts in topic: 30
Player αν είσαι από επαρχεία και παίρνεις καθαρά 1500 κάτσε εκεί που είσαι ...
Αθηναίος είμαι και δε καταλαβαίνω γτ σας φαίνεται περίεργο να παίρνει κάποιος 1500ε. Αν ήθελα να μπω γενικά στο Δημόσιο θα μπορούσα έχω μπει το 2016 στο Λιμενικό τότε που πήρε τους επιλαχοντες και το 2018 να έχω μπει στην 6κ, αλλα και ΣΦ στις προκηρύξεις που έβγαλε! Δεν είμαστε όλοι άνεργοι φίλε Σκοτ.
- Scott1926

Ρε φιλε μονος σου ειπες οτι παιρνεις 1500 καθαρα το μηνα κανενας δεν σε ρωτησε γιατι μαντεψε δεν μας νοιαζει 1 το κρατουμενο... Ανεργος δεν ειμαι οπως εχω πει εχω μια καλη δουλειά με καλες αποδοχές δεν χρειαζεται να πω γιατι μαντεψε παλι δεν σας νοιαζει 2 τα κρατουμενα... Αλλα και ανεργος να ειναι καποιος φεν νομιζω να ειναι ντροπη στην εποχη που ζούμε... Και κατι τελευταιο γιατι φαινεται εισαι ο κλασσικός Ελληναρας ας έμπαινες τοτε ρε φιλε τι να σε κάνουμε τωρα δηλαδη να βαλουμε τα σκυλια μας να κλαινε;Player7 έγραψε:Αθηναίος είμαι και δε καταλαβαίνω γτ σας φαίνεται περίεργο να παίρνει κάποιος 1500ε.Αν ήθελα να μπω γενικά στο Δημόσιο θα μπορούσα έχω μπει το 2016 στο Λιμενικό τότε που πήρε τους επιλαχοντες και το 2018 να έχω μπει στην 6κ, αλλα και ΣΦ στις προκηρύξεις που έβγαλε! Δεν είμαστε όλοι άνεργοι φίλε Σκοτ.
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος

- Posts in topic: 475
Κατι τετοια ελεγε ο GreekRanger και ο Frouros97.Player7 έγραψε:Αθηναίος είμαι και δε καταλαβαίνω γτ σας φαίνεται περίεργο να παίρνει κάποιος 1500ε.Αν ήθελα να μπω γενικά στο Δημόσιο θα μπορούσα έχω μπει το 2016 στο Λιμενικό τότε που πήρε τους επιλαχοντες και το 2018 να έχω μπει στην 6κ, αλλα και ΣΦ στις προκηρύξεις που έβγαλε! Δεν είμαστε όλοι άνεργοι φίλε Σκοτ.
-
papercut
- Αντισυνταγματάρχης

- Posts in topic: 104
Μη κλαιγεστε για τα 125cc λογικό είναι να παίρνουν 300αρι όλη η δέλτα με παπακια είναι δν ειναι μονο η Δίας με τα μεγάλα.
Υπομονη παιδια δεν μπορουμε να κανουμε κατι εκτος απο υπομονη, σε λιγο καιρο θα εχουμε νεα.
-
Shadow2
- Συνταγματάρχης

- Posts in topic: 315
nikos521 έγραψε:Υπομονη παιδια δεν μπορουμε να κανουμε κατι εκτος απο υπομονη, σε λιγο καιρο θα εχουμε νεα.
Πες τα έχει μάλλιασε η γλώσσα μου...
Ναι καλά λες φίλε. Για αυτό γνωστός μου με 125 δίπλωμα πήγε και έπεσε 4 φορές και η 1 ψιλό σοβαρή. Τη 1η φορά έπεσε στην εκπαίδευση για Δίας και για άλλες 3 έπεσε στην Αθήνα εν ώρα υπηρεσίας. Καλά λες. Τι οδηγείς 125, τι 1000αρι, το ίδιο είναι. Ώρες ώρες τα λόγια δε φτάνουν πραγματικά εδώ μέσα!papercut έγραψε:Μη κλαιγεστε για τα 125cc λογικό είναι να παίρνουν 300αρι όλη η δέλτα με παπακια είναι δν ειναι μονο η Δίας με τα μεγάλα.
Gpap95 έγραψε:Ναι καλά λες φίλε. Για αυτό γνωστός μου με 125 δίπλωμα πήγε και έπεσε 4 φορές και η 1 ψιλό σοβαρή. Τη 1η φορά έπεσε στην εκπαίδευση για Δίας και για άλλες 3 έπεσε στην Αθήνα εν ώρα υπηρεσίας. Καλά λες. Τι οδηγείς 125, τι 1000αρι, το ίδιο είναι. Ώρες ώρες τα λόγια δε φτάνουν πραγματικά εδώ μέσα!papercut έγραψε:Μη κλαιγεστε για τα 125cc λογικό είναι να παίρνουν 300αρι όλη η δέλτα με παπακια είναι δν ειναι μονο η Δίας με τα μεγάλα.
Πες τα πες τα...
-Bildakoss-
-
papercut
- Αντισυνταγματάρχης

- Posts in topic: 104
Gpap95 έγραψε:Ναι καλά λες φίλε. Για αυτό γνωστός μου με 125 δίπλωμα πήγε και έπεσε 4 φορές και η 1 ψιλό σοβαρή. Τη 1η φορά έπεσε στην εκπαίδευση για Δίας και για άλλες 3 έπεσε στην Αθήνα εν ώρα υπηρεσίας. Καλά λες. Τι οδηγείς 125, τι 1000αρι, το ίδιο είναι. Ώρες ώρες τα λόγια δε φτάνουν πραγματικά εδώ μέσα!papercut έγραψε:Μη κλαιγεστε για τα 125cc λογικό είναι να παίρνουν 300αρι όλη η δέλτα με παπακια είναι δν ειναι μονο η Δίας με τα μεγάλα.
Ρε gpap εσυ γτ θες να το παίξεις έξυπνος αφου δεν είσαι. Απ οταν μπήκες εδώ μέσα μόνο άκυρα λες. Το ότι ο φίλος σ ήταν μπετόν αρμέ τι σημαίνει αυτό ότι είναι όλοι το ίδιο; Καθε μερα ακουμε για θανάτους με 1000αρες μηχανές. Άρα να μη δίνει μόρια κανένα διπλωμα. Ελα τωρα πήγαινε να μάθεις τα βασικά διάβασε καναν νόμο κανα ΦΕΚ μάθε τους υπουργούς που έχουν τα υπουργεία που θες να πας να δουλέψεις και άσε τα μόρια τα μηχανάκια και τους φίλους ς... Σ έχουμε εδώ μέσα να αμφισβήτεις τον έναν κ τον άλλον και στην ουσία δν ξέρεις βασικά πράγματα... Ο φίλος μ λέει έπεσε Στα @ μ ρε φίλε τι έκανε ο φίλος ς. Στους εποπ στην αεροπορια δίνει μόρια το δίπλωμα για αεροπλάνο μήπως επειδή δν τους εμπιστευεσαι εσυ να κάνουμε αίτηση να μη τους δίνει μόρια;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης