Εδώ στο στρατό βγάλανε 3 προκηρύξεις στο ίδιο υπουργείο και 1600 άτομα. Τα 1030 + 76 της τράπεζας θα είναι το ζόρι;Player7 έγραψε:Παίζει ρόλο η Τράπεζα διότι δε θα έβαζαν συγχρόνως 2 προκηρύξεις από το ίδιο Υπουργείο όπου και στις 2 προκηρύξεις γίνονται στο τμήμα οι αιτήσεις!Από τις 20 Απριλίου και μετά θα δούμε φως για οππι!
Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Τι συγκρίνεις ρε φίλε τώρα; Αφού ο στρατός έχει 3 όπλα.3 προκηρύξεις θα έβγαιναν!
Ναι αγόρι μου αλλά δε με κατάλαβες. Μπορούσε να τις βγάλει τμηματικά. Αυτό το μήνα στρατό ξηράς, τον επόμενο ΠΑ, κτλπ. Θα μου πεις ότι εκεί οι αιτήσεις γίνονται ηλεκτρονικά και όχι στα τμήματα. Δεκτό. Δε νομίζω όμως ότι για 76 άτομα παραπάνω, δε μπορεί να βγει και για 1030 παράλληλα. Ελπίζω να καταλαβαίνεις το σκεπτικό μου.Player7 έγραψε:Τι συγκρίνεις ρε φίλε τώρα; Αφού ο στρατός έχει 3 όπλα.3 προκηρύξεις θα έβγαιναν!
Βγάλανε ανακοίνωση ότι καταργήθηκε η προκυρηξη της τράπεζας.
-
Kwnstantinos k
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

- Posts in topic: 17
Βγάλανε ανακοίνωση ότι καταργήθηκε η προκυρηξη της τράπεζας.[/QUOTEΣτείλε παικταρα το λινκ να το δούνε όλοι αν έγινε αυτό αλλά στο άλλο νήμα.
Κάτι ήπιες εσύ, στάνταρ!Panos999 έγραψε:Βγάλανε ανακοίνωση ότι καταργήθηκε η προκυρηξη της τράπεζας.
A1 Διπλωμα εως 125cc Με βαση την προηγούμενη προκυριξη 300 μορια δεν πιανει;
fouseki τι γινεται θα μπουν πτυχια λες?
Δεν εχω ιδεα. Μπορει γιατι οχι ; Παντως πιο λογικο μου φαινεται να μεινει ως εχει... Αν και εγω εχω πτυχιο. Πειτε μου λιγο για την μηχανη οποιος γνωριζει.
-
Kostantinos2017
- Ταγματάρχης

- Posts in topic: 219
Player7 έγραψε:fouseki τι γινεται θα μπουν πτυχια λες;
Το λογικό είναι τα πτυχία να μοριοδοτιθούν αλλα στην Ελλάδα ζούμε ολα πιθανά είναι
-
Enoplos Frouros
- Λοχαγός

- Posts in topic: 84
Αν μοριοδοτηση πτυχία θα τα βάλει όλα η συγκεκριμένα;Kostantinos2017 έγραψε:Player7 έγραψε:fouseki τι γινεται θα μπουν πτυχια λες;
Το λογικό είναι τα πτυχία να μοριοδοτιθούν αλλα στην Ελλάδα ζούμε ολα πιθανά είναι
Glock 19
-
Kostantinos2017
- Ταγματάρχης

Το θέμα δεν είναι πότε θα βγει η προκήρυξη αλλα πότε θα μάθουμε σε σιγουρία τα μόρια
-
Kostantinos2017
- Ταγματάρχης

Σε αυτό το ερώτημα κανείς δεν θα σου απαντήση. Κανείς δεν ξέρειEnoplos Frouros έγραψε:Αν μοριοδοτηση πτυχία θα τα βάλει όλα η συγκεκριμένα;Kostantinos2017 έγραψε:Player7 έγραψε:fouseki τι γινεται θα μπουν πτυχια λες;
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος

- Posts in topic: 475
Μολις βγει το φεκ.Kostantinos2017 έγραψε:Το θέμα δεν είναι πότε θα βγει η προκήρυξη αλλα πότε θα μάθουμε σε σιγουρία τα μόρια
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος

- Posts in topic: 475
Δεν νομιζω να βαλει πτυχια ουτε προαπαιτουμενη γνωση χειρισμου ηλεκτρονικου υπολογιστη. Τα αγγλικα επιπεδου Β2 ισως μπουν αλλα τιποτα δεν ειναι σιγουρο.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες