Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Εμένα με ανησυχεί το τι θα γίνει με αυτούς που θα πανε τον Απρίλιο. Επίσης δρ πιστεύω τωρα που βγήκε για τράπεζα, να βγει και οππι. Οπότε βλέπω μετά τις 20 Απριλίου να βγαίνει κάτι. Ήδη έχει καθυστερήσει πάρα πολύ και έχει αρχίσει να βρωμάει το πράγμα.
Gpap95 έγραψε:Εμένα με ανησυχεί το τι θα γίνει με αυτούς που θα πανε τον Απρίλιο. Επίσης δρ πιστεύω τωρα που βγήκε για τράπεζα, να βγει και οππι. Οπότε βλέπω μετά τις 20 Απριλίου να βγαίνει κάτι. Ήδη έχει καθυστερήσει πάρα πολύ και έχει αρχίσει να βρωμάει το πράγμα.
Για να πούμε κάτι γίνεται πιστεύω πρέπει να Βγει το ΦΕΚ πριν το Πάσχα...
-Bildakoss-
- papadopoulos1988
- Λοχαγός

- Posts in topic: 24
Αν ζητάει υποχρεωτικό lower και ECDL οι μισοί ΔΕΑ ειδικών δυνάμεων και μισοί ειδικοδυναμίτες μένουν εκτός. Οπότε η βάση θα είναι χαμηλή. Μην θεωρείτε δεδομένο ότι στην προηγούμενη προκήρυξη δεν ήταν προαπαιτούμενο...
Δηλαδη πιστευεις θα τα βαλει και στους ΕΦ προαπαιτουμενα; Εγω δε διαφωνω να μοριοδοτει ecdl αλλα οχι ρε παιδια προαπαιτουμενο μιλαμε για Αστυνομια οχι για υπαλληλους στα Κεπ, τι να πω μπορει να ειναι εγω τρελος και οντως να ειναι πολυ σημαντικο το ecdl για την Αστυνομια!
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος

- Posts in topic: 475
Αν ειναι το Ecdl υποχρεωτικο στην αστυνομια υποχρεωτικο θα γελασει ο καθε πικραμενος.Θα κινηθουμαι νομικα αμα γινει κατι τετοιο.
Δεν υπάρχει λόγος για δικηγόρο δυστυχώς φίλε μου γιατί δε θα κερδίσεις κάτι. Έχω ξαναπεί οτι αν θέλουν να βάλουν και διδακτορικό, θα το βάλουν. Το χεις; Μπαίνεις. Δε το χεις; Μένεις από έξω. Δε μπορείς να κάνεις κάτι. Αυτή σου λέει είναι η προκήρυξη. Κάποια τα έχουν και κάποιοι όχι. Άδικο ή όχι, δυστυχώς έτσι είναι. Ας βγει μια φορά φίλε μου γιατί βλέπω μεγάλη καθυστέρηση ειδικά τώρα με αυτή τη προκήρυξη.Charlie Harper 13 έγραψε:Αν ειναι το Ecdl υποχρεωτικο στην αστυνομια υποχρεωτικο θα γελασει ο καθε πικραμενος.Θα κινηθουμαι νομικα αμα γινει κατι τετοιο.
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος

Λες να φαμε κανενα ακυρο;
Άκυρο δε πιστεύω να φάμε αλλά αργούν. Βέβαια προηγούνταν η προκήρυξη των εποπ και δικαίως βγήκε όπως και των φρουρών σε τράπεζες που έμαθα ότι ήταν από πέρυσι τον Ιούλιο. Σειρά μας ειναι τώρα αλλά έχω μια ανησυχία όσο να ναι στο πως θα εξελιχθεί.Charlie Harper 13 έγραψε:Λες να φαμε κανενα ακυρο;
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος

Μακαρι να πανε ολα καλα να βγει να ειμαστε μεσα.
Λιγο δύσκολο βλεπω το ecdl υποχρεωτικό. Τό lower οκ.2021 έχουμε ολοι εχουν ενα πτυχιο... Καθίστε να βγει κ μετα αγχώνεστε. Μπορει να μην αλλαξει κ τίποτα μπορει να αλλαξουν κ ολα. Λιγο υπομονη παιδια. Το καλο ειναι οτι εποπ ξεκινησαν οποτε ειστε σε καλο δρομο βα απορροφήσει εκει οσα ατομα ηταν να πανε ειτε γιατί το ηθελαν ειτε για την βολεψη
Ο. Π. Κ. Ε
http://policenet.gr/article/%CE%B1%CF%83%CE%B5%CF%80-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%BF%CF%80-%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BA%CE%AE%CF%81%CF%85%CE%BE%CE%B7 Ρίξτε μια ματιά στην ηλικία. Αφήνει τους '93 απ' έξω;
Ναι. Το γραφει κιολας αδερφε. Μεχρι και το 94
Ο. Π. Κ. Ε
Αυτοι το μετρανε αλλιως. Εδω ομως κανονικα μεχρί κ του 93 μπορουν...
Ο. Π. Κ. Ε
Γιατί όμως; Λέει να μην υπερβαίνει τα 28. Άρα από 01/01/1993 και μετά δεν έπρεπε να είναι; Αυτό θα ισχύει και στις επερχόμενες προκηρύξεις αν υπάρξουν άλλες για φέτος;
Οι εποπ πιανει 31/1 ενω αστυνομία 31/12 γι'αυτό
Ο. Π. Κ. Ε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες