Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Fotis_94
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Fotis_94 »

Έλα ρε παντογνώστη... Αν περάσεις Ε. Φ Και είσαι Αθήνα αντί για Θεσσαλονίκη θα ήθελα πολύ ν είμαι αυτός που θα σε κερασει τον καφέ της παρηγοριάς! Οι άλλοι στην Αθήνα κολλημένοι με παιδιά πόσα χρόνια στην πλάτη και βγήκες εσύ ο έξυπνος στο φόρουμ ν μας πεις ιστορίες για αρκούδες! Και ν σου πω και κάτι αν ανοίξουν θέσεις για Θεσσαλονίκη οργανικές θα με βρεις μπροστά σου γτ θα είμαι μέσα με αγάπη !
Στέλιος44
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 76

Δημοσίευση από Στέλιος44 »

ΕΦ21 έγραψε:Παιδιά ξεφευγεται από το θέμα μας! Η προκήρυξη συνεχίζεται κανονικά από πληροφορίες που έχω η τέλη Μαΐου μου είπαν η μέσα Ιουλίου! Μην προτρέχετε σε ότι λέει ο καθένας έδω μέσα! Το καλοκαίρι θα με φωνάζετε πρόεδρο 🤣 γιατί τα έλεγα καιρό τώρα!

Άλλαξαν τα δεδομένα; Μάιο ή Αύγουστο νομίζω είχες πει, πάμε πιο νωρίς;

Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 157

Δημοσίευση από Player7 »

fotis94 εσυ θα ξανακανεις χαρτια; Νομιζω δεν ειχες πει οτι παραιτηθηκες το 2019;
Βμκδ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 359

Δημοσίευση από Βμκδ »

Player7 έγραψε:fotis94 εσυ θα ξανακανεις χαρτια; Νομιζω δεν ειχες πει οτι παραιτηθηκες το 2019;

Μαζί με τον φωταρα θα πίνουμε καφεδια Ακρόπολη

Fotis_94
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Fotis_94 »

Εγώ όπως είπα έχω παραιτηθεί για το αν θα κάνω χαρτια η όχι εξαρτάται από πολλούς προσωπικούς λόγους ! Όσο για το νομικό κομμάτι ΝΑΙ μπορώ ν ξανά κάνω γτ παραιτήθηκα στα χρονικά περιθώρια που επιτρέπει η αστυνομία και στο πιστοποιητικό τύπου Α δεν αναγράφει πουθενά ότι έχω υπηρετήσει στην αστυνομία! Όποιος θέλει κατεβάζει τον διαγωνισμό του 2019 και βλέπει τα μόρια μου θέση 107 στον διαγωνισμό και μετά τα αθληματα 96 αν δεν κάνω λάθος ! Α κατηγορία.
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Player7 »

Και στο Λευκο Πυργο να πινω καφε δε με πειραζει, ειναι πιο ωραιες οι θεσσαλονικιες!
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 922

Δημοσίευση από Gpap95 »

Sgtfolley ζεις σε άλλο πλανήτη αν νομίζεις ότι ο 40αρης που έχει 15 20 χρόνια και μαζεύει μόρια, θα καθίσει Αθήνα και θα πάει Θεσσαλονίκη ο 20αχρονος που μπήκε τώρα. Είσαι βαθιά νυχτωμένος. Ούτε για αστείο δε μπορεί να γίνει αυτό γιατί θα ξεσηκωθεί ολόκληρο το σωματείο εφ και τόσοι χιλιάδες ακόμα. Αν σκέφτεσαι ότι θα μπεις και θα είσαι Θεσσαλονίκη, καλύτερα μάζεψε λεφτά γιατί η Αθήνα θέλει φράγκα και γερό στομάχι.
Βμκδ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Βμκδ »

Player7 έγραψε:Και στο Λευκο Πυργο να πινω καφε δε με πειραζει, ειναι πιο ωραιες οι θεσσαλονικιες!

Στα πάνε θα κάτσουν παλιοί παιδιά. Γιατί είναι λεπτό το ζήτημα και πρέπει να μπορούν να διαχειριστούν κατάστασης παλιούς πταν λέμε δεν εννοώ τους εφ 19' αλλά παλιούς. Όσους πάρουν από την νέα προκ θα πάνε σε άλλες υπηρεσίες ΑΘΗΝΑ. . Και προκ σίγουρα μετά το Πάσχα το ποτέ ακριβώς κανείς δεν ξέρει ... Αυτοί π πιστεύεται ότι θα πάτε Θεσσαλονίκη Αθήνα... Είναι κρίμα να φάτε θέσεις από παιδιά που είναι πιο προσγειωμένα. Δεν θα Πάει κανένας νέος skg και Πάτρα γιατί θα γίνει χαμός από αυτούς π περιμένουν χρονιααααααααααααα! Λογική θέλει τίποτα παραπάνω. Αυτά από μένα...

*ΥΓ όσο για τον εφ21 παιδιά πρέπει να δείχνετε λίγο σεβασμό. Γιατί αυτά π έλεγε βγαίνουν ... Και οι περισσότεροι δεν ήσασταν μέσα όταν έλεγε ότι θα γίνουν μιλάμε για Νοέμβριο κτλπ. Μπείτε διαβάστε στο νήμα τ έλεγε όταν όλοι λέγατε για δημοτική αστυνομία κτλπ κτλπ κτλπ. Τα φιλία μ

Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Player7 »

Εγω Αθηναιος ειμαι δε με νοιαζει που θα παω αρκει να μπω!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Player7 την Πέμ Μαρ 18, 2021 4:07 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Βμκδ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Βμκδ »

Player7 έγραψε:Εγω Αθηναιος ειμαι δε με νοιαζει που θα παω αρκει να μπω!

Θα σε κυκλοφορισω εγώ τότε Θεσσαλονίκη σε άδεια 😎😎

Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Player7 »

Θα αναστεναξει η πλατεια Αριστοτελους!
ΕΦ21
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 126

Δημοσίευση από ΕΦ21 »

El Chapo έγραψε:
ΕΦ21 έγραψε:Παιδιά ξεφευγεται από το θέμα μας! Η προκήρυξη συνεχίζεται κανονικά από πληροφορίες που έχω η τέλη Μαΐου μου είπαν η μέσα Ιουλίου! Μην προτρέχετε σε ότι λέει ο καθένας έδω μέσα! Το καλοκαίρι θα με φωνάζετε πρόεδρο 🤣 γιατί τα έλεγα καιρό τώρα!
Άλλη φορα βάλε και άλλους μήνες να είσαι σίγουρα μέσα!

Ξέχασες να γράψεις με την βοήθεια του θεού που έλεγες πάντα και πριν καν βγούν φήμες

για προκύρηξηΕικόνα.

Κάποιοι λέγατε ΦΕΚ Μάρτιο προκυρηξη μαζί! Πάρτε την τώρα ! Τον παλιό θα ακούτε είστε νέοι ακόμα μερικοί! Τέλη Μαΐου και έπειτα η προκήρυξη όπως έλεγα και όλοι φωνάζατε Απρίλιο θα τους πάρουν σαν τις κότες!

ΕΦ21
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από ΕΦ21 »

SGT Folley έγραψε:
Σιγά μην βγεί και τον Δεκέμβριο.

Θα δούμε ποιος θα έχει δίκιο.

ΕΦ21
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από ΕΦ21 »

Βμκδ έγραψε:
Player7 έγραψε:Και στο Λευκο Πυργο να πινω καφε δε με πειραζει, ειναι πιο ωραιες οι θεσσαλονικιες!

Στα πάνε θα κάτσουν παλιοί παιδιά. Γιατί είναι λεπτό το ζήτημα και πρέπει να μπορούν να διαχειριστούν κατάστασης παλιούς πταν λέμε δεν εννοώ τους εφ 19' αλλά παλιούς. Όσους πάρουν από την νέα προκ θα πάνε σε άλλες υπηρεσίες ΑΘΗΝΑ.. Και προκ σίγουρα μετά το Πάσχα το ποτέ ακριβώς κανείς δεν ξέρει ... Αυτοί π πιστεύεται ότι θα πάτε Θεσσαλονίκη Αθήνα... Είναι κρίμα να φάτε θέσεις από παιδιά που είναι πιο προσγειωμένα. Δεν θα Πάει κανένας νέος skg και Πάτρα γιατί θα γίνει χαμός από αυτούς π περιμένουν χρονιααααααααααααα! Λογική θέλει τίποτα παραπάνω. Αυτά από μένα...

*ΥΓ όσο για τον εφ21 παιδιά πρέπει να δείχνετε λίγο σεβασμό. Γιατί αυτά π έλεγε βγαίνουν ... Και οι περισσότεροι δεν ήσασταν μέσα όταν έλεγε ότι θα γίνουν μιλάμε για Νοέμβριο κτλπ. Μπείτε διαβάστε στο νήμα τ έλεγε όταν όλοι λέγατε για δημοτική αστυνομία κτλπ κτλπ κτλπ. Τα φιλία μ

Γεια σου ρε φιλαραααα! Μην ακούς θα δεις ότι λέω πέφτω μέσα όχι επειδή είμαι μέντιουμ αλλά οι πληροφορίες μου είναι αξιόπιστες!

ΕΦ21
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από ΕΦ21 »

Στέλιος44 έγραψε:

Άλλαξαν τα δεδομένα; Μάιο ή Αύγουστο νομίζω είχες πει, πάμε πιο νωρίς;

Τελη Μαΐου απλά υπάρχει και το ενδεχόμενο αυτό που είπα έτσι μου είπαν!

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης