Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 922

Δημοσίευση από Gpap95 »

Είναι σα τα προηγούμενα άρθρα που ανεβάσαμε. Απρίλιο οι ήδη υπάρχοντες, και μόλις τελειώσει την εκπαίδευση η οππι, θα τους αντικαταστήσει το φθινόπωρο.

SEMPER FI
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από SEMPER FI »

Παιδιά καλημέρα. Επειδή δε γνωρίζω ακριβώς πως πάει μπορεί να μου πει κάποιος αν όλες οι θέσεις είναι για Αθήνα η όχι; Εννοώ αν θα υπάρξουν οργανικές και στην Θεσσαλονίκη Έστω και αν αυτές είναι 10. Και αν υπάρξουν αυτές είναι μόνιμες; Και έπειτα ισχύει στους ειδικούς φρουρούς ότι αυτός με τον καλύτερο βαθμό διαλέγει που να πάει; Ευχαριστώ από τώρα όποιον μου απαντήσει.(ΓΝΩΡΊΖΩ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΌΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΑΝΥΣΗΧΙΕΣ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SEMPER FI την Πέμ Μαρ 18, 2021 10:32 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
GUNS ROSES
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από GUNS ROSES »

Ρε παιδες τοση υπομονή εχουμε κανειολους αυτους τους μηνες σε λιγο καιρο θα βγει λιγο εμεινε
ΕΦ21
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 126

Δημοσίευση από ΕΦ21 »

Παιδιά ξεφευγεται από το θέμα μας! Η προκήρυξη συνεχίζεται κανονικά από πληροφορίες που έχω η τέλη Μαΐου μου είπαν η μέσα Ιουλίου! Μην προτρέχετε σε ότι λέει ο καθένας έδω μέσα! Το καλοκαίρι θα με φωνάζετε πρόεδρο 🤣 γιατί τα έλεγα καιρό τώρα!
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 157

Δημοσίευση από Player7 »

Ρε αδερφε το τελη Μαιου με το μεσα Ιουλιου ειναι μακρια, τετοιες προβλεψεις κανουν ολοι δε χρειαζεται καμια ιδιαιτερη πληροφορια!
Fotis_94
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Fotis_94 »

Ο άλλος ο λεβέντης φαντάζεται οργανικές Θεσσαλονίκη! Αδερφέ μου με όλο τον σεβασμό Θεσσαλονίκη δεν πήγανε άτομα που τραβάνε κουπί τόσα χρόνια Αθήνα και βλέπουν το σπίτι τους με κυάλια θα πας εσύ και εγώ; Άσε που θα πέσει πολύ γκρίνια από τους συνδικαλιστές, και λογικό! Καλημέρα σας!
Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 475

Δημοσίευση από Charlie Harper 13 »

ΕΦ21 έγραψε:Παιδιά ξεφευγεται από το θέμα μας! Η προκήρυξη συνεχίζεται κανονικά από πληροφορίες που έχω η τέλη Μαΐου μου είπαν η μέσα Ιουλίου! Μην προτρέχετε σε ότι λέει ο καθένας έδω μέσα! Το καλοκαίρι θα με φωνάζετε πρόεδρο 🤣 γιατί τα έλεγα καιρό τώρα!
Μηπως βγει αρχες Σεπτεμβριου; Μας τρολαρεις πρωινιατικα. Τον Σεπτεβριο τους θελουν στα ΑΕΙ δεν βγαινει το χρονοδιαγραμα.

El Chapo
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από El Chapo »

ΕΦ21 έγραψε:Παιδιά ξεφευγεται από το θέμα μας! Η προκήρυξη συνεχίζεται κανονικά από πληροφορίες που έχω η τέλη Μαΐου μου είπαν η μέσα Ιουλίου! Μην προτρέχετε σε ότι λέει ο καθένας έδω μέσα! Το καλοκαίρι θα με φωνάζετε πρόεδρο 🤣 γιατί τα έλεγα καιρό τώρα!
Άλλη φορα βάλε και άλλους μήνες να είσαι σίγουρα μέσα!

Ξέχασες να γράψεις με την βοήθεια του θεού που έλεγες πάντα και πριν καν βγούν φήμες

για προκύρηξηΕικόνα.

SGT Folley
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από SGT Folley »

SEMPER FI έγραψε:Παιδιά καλημέρα. Επειδή δε γνωρίζω ακριβώς πως πάει μπορεί να μου πει κάποιος αν όλες οι θέσεις είναι για Αθήνα η όχι; Εννοώ αν θα υπάρξουν οργανικές και στην Θεσσαλονίκη Έστω και αν αυτές είναι 10. Και αν υπάρξουν αυτές είναι μόνιμες; Και έπειτα ισχύει στους ειδικούς φρουρούς ότι αυτός με τον καλύτερο βαθμό διαλέγει που να πάει; Ευχαριστώ από τώρα όποιον μου απαντήσει.(ΓΝΩΡΊΖΩ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΌΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΑΝΥΣΗΧΙΕΣ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ)
Θα υπάρξει νομοθετική ρύθμιση για οργανικές σε Πάτρα και Θεσσαλονίκη. Υπάρχει πολιτική πρωτοβουλία να ανοίξουν οργανικές θέσεις εκτός Αττικής.

SGT Folley

Fotis_94 έγραψε:Ο άλλος ο λεβέντης φαντάζεται οργανικές Θεσσαλονίκη! Αδερφέ μου με όλο τον σεβασμό Θεσσαλονίκη δεν πήγανε άτομα που τραβάνε κουπί τόσα χρόνια Αθήνα και βλέπουν το σπίτι τους με κυάλια θα πας εσύ και εγώ; Άσε που θα πέσει πολύ γκρίνια από τους συνδικαλιστές, και λογικό! Καλημέρα σας!
Κούρασες φιλαράκο εσύ και οι συνδικαλιστές. Υπάρχει πολιτική πρωτοβουλία να ανοίξουν οργανικές θέσεις εκτός Αττικής.

SGT Folley

Σιγά μην βγεί και τον Δεκέμβριο.

SGT Folley

GUNS ROSES έγραψε:Ρε παιδες τοση υπομονή εχουμε κανειολους αυτους τους μηνες σε λιγο καιρο θα βγει λιγο εμεινε
Λίγο ακόμα έμεινε άντε να βγεί.

Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 922

Δημοσίευση από Gpap95 »

SGT Folley έγραψε:
Fotis_94 έγραψε:Ο άλλος ο λεβέντης φαντάζεται οργανικές Θεσσαλονίκη! Αδερφέ μου με όλο τον σεβασμό Θεσσαλονίκη δεν πήγανε άτομα που τραβάνε κουπί τόσα χρόνια Αθήνα και βλέπουν το σπίτι τους με κυάλια θα πας εσύ και εγώ; Άσε που θα πέσει πολύ γκρίνια από τους συνδικαλιστές, και λογικό! Καλημέρα σας!
Κούρασες φιλαράκο εσύ και οι συνδικαλιστές. Υπάρχει πολιτική πρωτοβουλία να ανοίξουν οργανικές θέσεις εκτός Αττικής.

Που εννοείται ότι θα πάνε παλιοί ειδικοί φρουροί που μαζεύουν χρόνια μόρια και όχι ο νέος που θα μπει οππι. Ελπίζω να το ξέρεις αυτό.

SGT Folley

Gpap95 έγραψε:Που εννοείται ότι θα πάνε παλιοί ειδικοί φρουροί που μαζεύουν χρόνια μόρια και όχι ο νέος που θα μπει οππι. Ελπίζω να το ξέρεις αυτό.
Αυτές οι θέσεις είναι για την ΟΠΠΙ. Όσοι μπούνε με την προκήρυξη που έρχεται.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Μαρ 18, 2021 3:43 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
SGT Folley

Μήν τα μπερδεύεται με της παλαιότερες προκηρύξεις που όλες οι θέσεις ήταν Αθήνα. Φέτος θα υπάρχει ρύθμιση από την κυβέρνηση που θα δώσει οργανικές θέσεις εκτός Αθηνών. Στους ειδικούς φρουρούς που θα μπουν φέτος με την προκήρυξη της ΟΠΠΙ.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης