ΕΛΔΥΚ - Ελληνική Δύναμη Κύπρου

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
geo_opus
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από geo_opus »

8 ιουλίου πάω Κύπρο μετάθεση απο 2/39 ΣΕ, μήπως ξέρει κανείς που βρήσκονται τα στρατόπεδα εκεί; Αν είναι κοντά στη Λευκωσία ή αλλούΕικόνα. Και δευτερων αν είναι μοικτά δηλαδή ελληνες-ελληνοκύπριοι;
GenerX
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από GenerX »

Αν δε θες να πας, δε μπορεί κανείς να σε υποχρεώσει, διότι είσαι Έλληνας πολίτης. Αν σου λένε οτι αναγκαστικά θα πας εκεί και οτι δε μπορείς να αρνηθείς, σου λένε ψέματα. Μπορείς να το κυνηγήσεις αν ρωτήσεις κανένα δικηγόρο.

Αν πάλι δεν έχεις πρόβλημα, τότε να πας. Κάποιοι απο εδω μέσα που έχουν υπηρετήσει Κύπρο, θα μπορέσουν να σου πούν.

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Καλησπερα σε ολους. Στις 26 αυγουστου παρουσιαζομαι στο 2ο ταγμα ΕΛΔΥΚ...
Γνωριζει κανεις πως ειναι; Οι εγκαταστασεις ειναι κομπλε οπως μας λενε (γυμναστηριο-βιβλιοθηκη); Και ποσο μακρια ειναι απο Λευκωσια;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από D.Y.K »

Το 2ο ταγμα πεζικου που φερει το ονομα του ανδρεα ζακου ως γνωστον ειναι ακριβως 5 λεπτα με λεωφορειο απο το κεντρο της λευκωσιας!

Οι εγκαστασεις ειναι συγχρονες και το κλιμα πολυ καλο.

Προσοχη τα βραδια παιζει τρελη υγρασια!

Διαθετει γυμναστηριο - βιβλιοθηκη - γηπεδακι (7χ7 αλλα και 11χ11).

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 56
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Οι εγκαταστάσεις της ΕΛΔΥΚ είναι οι καλύτερες που υπάρχουν στον Ελληνικό Στρατό. Μη ξεχνάτε ότι πληρώνει και η Κύπρος.
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Σε ευχαριστω πολυ για Την Απαντηση! Ειχες κανει θητεια εκει; Καποιος μου ειπε οτι εχει παλιες εγκαταστασεις το 2 ο ταγμα...
tati
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από tati »

Καλησπερα!

θα ηθελα να κανω την εξης απλη ερωτηση... , οι επ. Οπ εχουν θεση στην ελδυκ;

Άβαταρ μέλους
D.S.
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από D.S. »

Γειά σας παιδιά!

Θα ήθελα να κάνω Κάποιες ερώτησεις (για εσάς ίσως χαζές για εμένα όμως πολύ σημαντικές) :

Υπάρχουν ΕΛΔΥΚ ΜΑΚ στην Κύπρο; Αν ΝΑΙ τότε:

Υπάγονται στον Ελληνικό στρατό ή όχι (το λέω γιατί εφ' όσων είναι στην Κύπρο μήπως κατατάσονται στο στρατό της Κύπρου) ;
Και 3ον: Που ειναι πιο δύσκολα ΜΑΚ Ελλάδας ή ΜΑΚ Κύπρου; Ελπίζω να μη προκαλούν γέλιο οι ερωτήσεις μου αλλά και εγώ γι' αυτό ρωτάω "εσάς"... Γιατί δεν ξέρω!

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας!Εικόνα

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Καμμια ερωτηση απο την στιγμη που θετετε απο καποιο ατομο που δεν γνωριζει δεν μας προκαλει γελιο φιλε μου!

Λοιπον ως προς την ερωτηση σου η απαντηση ειναι οτι δεν υπαρχουν αμφιβιοι καταδρομεις στην κυπρο παρα ΜΟΝΟ ορεινοι οι οποιοι υπαγονται στην ΕΛΔΥΚ (Η Διοικηση ειναι Ελληνικη και φερει τον βαθμο του συνταγματαρχη.)

Άβαταρ μέλους
D.S.
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από D.S. »

Δ. Υ. Κ έγραψε: Καμμια ερωτηση απο την στιγμη που θετετε απο καποιο ατομο που δεν γνωριζει δεν μας προκαλει γελιο φιλε μου! Λοιπον ως προς την ερωτηση σου η απαντηση ειναι οτι δεν υπαρχουν αμφιβιοι καταδρομεις στην κυπρο παρα ΜΟΝΟ ορεινοι οι οποιοι υπαγονται στην ΕΛΔΥΚ (Η Διοικηση ειναι Ελληνικη και φερει τον βαθμο του συνταγματαρχη.)

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!
Απλά και εγώ το ρώτησα γιατί είχα μάθει ότι υπάρχουν αμφίβιοι στην Κύπρο αλλά τώρα λύθηκε η απορία μου!Εικόνα
xb1984
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από xb1984 »

Παιδιά θα ήθελα κάποιος που ήταν στα Τεθωρακισμένα και έχει υπηρετήσει στην ΕΛΔΥΚ να μου πει λίγα πράγματα για τις συνθήκες και κυρίως για την εκπαίδευση που λαμβάνει κανείς στην Κύπρο. Δηλάδη εαν είναι πληρέστερη από αυτή που λαμβάνει ένας στρατιώτης που υπηρετεί αντίστοιχα στα Τεθωρακισμένα σε Άρμα μάχης στην Ελλάδα.

Επίσης θα ήθελα από κάποιον που γνωρίζει και έχει πάει στην ΕΛΔΥΚ να μου πει προσεγγιστικά το κόστος Ζωής ενός στρατιώτη των ΕΛΔΥΚ Σε μηνιαία βάση, Με έναν μετριοπαθή Τρόπο ζωής.

TOPOL-M
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από TOPOL-M »

Στην Κύπρο παίρνεις και 400? πάνω κάτω

...
xb1984
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από xb1984 »

TOPOL-M έγραψε: Θα παίρνεις και 400? πάνω κάτω

Φίλε μου μήπως γνωρίζεις περίπου πόσα χρηματα θα μου στοιχίσει σε μηνιαία βάση Η θητεία μου στην Κύπρο, με έναν μετριοπαθή τρόπο ζωής;

Δεν καπνίζω και πίνω ελάχιστα.

Τέλος μήπως γνωρίζεις κάτι για την εκπαίδευση στην ΕΛΔΥΚ για αυτούς που προέρχονται από Τεθωρακισμένα;

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Αδερφε με τα μηνιαια λεφτακια της κυπρου εαν δεν κανεις τρελη ζωη ανετα την βγαζεις. Αντε να σου στελνουν και 2 δραχμες οι δικοι σου και θα εισαι 'αυτοκρατορας'. Οσο για την εκπαιδευση ειναι πολυ ενδιαφερουσα ειτε μιλαμε για τα ΤΘ ειτε για μηχανοκινητα ταγματα (μεικτα και μη) ειτε πολυ περισσοτερο για την 35 ΜΚ.

xb1984
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από xb1984 »

Δ. Υ. Κ έγραψε:Αδερφε με τα μηνιαια λεφτακια της κυπρου εαν δεν κανεις τρελη ζωη ανετα την βγαζεις. Αντε να σου στελνουν και 2 δραχμες οι δικοι σου και θα εισαι 'αυτοκρατορας'. Οσο για την εκπαιδευση ειναι πολυ ενδιαφερουσα ειτε μιλαμε για τα ΤΘ ειτε για μηχανοκινητα ταγματα (μεικτα και μη) ειτε πολυ περισσοτερο για την 35 ΜΚ.

Σε ευχαριστώ ρε φίλε.

Είναι πολύ σημαντικό για εμένα να έχω καλύτερη εκπαίδευση γιατί πάντα μου άρεσαν τα Τεθωρακισμένα.

Επίσης έχω πολύ μεγάλη ανάγκη τα χρήματα, λωστε να μην επιβαρύνω πολύ τους δικούς μου.

Μπαίνω Αυλώνα 18/08/2009 και με το μήνυμα σου μου έφτιαξες την ψυχολογία.

Ειλικρινά ευχαριστώ ρε φίλε και καλή θητεία σε όλους όσους καταταγούν.Εικόνα

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης