ΕΦ21 έγραψε:Παιδιά η προκ θα βγει η μετά το 15ημερο Μαΐου η μέσα στο καλοκαίρι βαριά Αύγουστο όπως η προηγούμενη αυτά ξέρω εγώ μέχρι στιγμής ! Δν ακυρώνεται τίποτα !
Από Μάιο μέχρι Αύγουστο απέχει πολύ το πράγμα κολλητέ 😜
Μη τσακωνεστε για χαζομαρες, ολοι περιμενουμε τη προκηρυξη!Ελπιζω να μας αξιωσει ο Θεος να υπηρετησουμε στην Ομαδα Δραση μεσω του ενδοξου θεσμου των Ειδικων Φρουρων!
Player7 έγραψε:Μη τσακωνεστε για χαζομαρες, ολοι περιμενουμε τη προκηρυξη!Ελπιζω να μας αξιωσει ο Θεος να υπηρετησουμε στην Ομαδα Δραση μεσω του ενδοξου θεσμου των Ειδικων Φρουρων!
''Si vis pacem,para bellum''
Ολα καλα φιλε δεν τσακωνωμαστε δεν ηταν προθεση μας να τσακωθουμε
Αν ξερεις λατινικα θα καταλαβεις την φραση "Nemo sine vitio est"
ΕΦ21 έγραψε:Παιδιά η προκ θα βγει η μετά το 15ημερο Μαΐου η μέσα στο καλοκαίρι βαριά Αύγουστο όπως η προηγούμενη αυτά ξέρω εγώ μέχρι στιγμής ! Δν ακυρώνεται τίποτα !
Από Μάιο μέχρι Αύγουστο απέχει πολύ το πράγμα κολλητέ 😜
Η αλήθεια του Θεού ναι. Μάιο μας είχες πει, άλλαξε κάτι ή υποθέτεις εσύ μέχρι Αύγουστο;
Το νέο αστυνοµικό σώµα Θα αναλάβει δράση µε το νέο ακαδηµαϊκό έτος. Τα πανεπιστήµια στα οποία θα υπάρχει παρουσία του συγκεκριµένου σώµατος είναι οι δύο πανεπιστηµιουπόλεις στου Ζωγράφου, το Αριστοτέλειο στη Θεσσαλονίκη, το Οικονοµικό Πανεπιστήµιο στην Πατησίων και η Πανεπιστηµιούπολη της Πάτρας. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, εφαρµόζεται από τον Ιούλιο του 2019 ο νόµος που κατήργησε το άβατο της Αστυνοµίας στο ΑΕΙ. Σε περίπτωση τελέσεως ποινικών αδικηµάτων, η Αστυνοµία παρεµβαίνει έπειτα από καταγγελία. Αυτά ειπε ο υφυπουργός Παιδείας, μην ξεχνάτε είναι σε συνεργασία δύο υπουργείων οπότε προχωράμε
Player7 έγραψε:Μη τσακωνεστε για χαζομαρες, ολοι περιμενουμε τη προκηρυξη!Ελπιζω να μας αξιωσει ο Θεος να υπηρετησουμε στην Ομαδα Δραση μεσω του ενδοξου θεσμου των Ειδικων Φρουρων!
''Si vis pacem,para bellum''
Αν γνωρίζεις τι σημαίνει αυτό που γράφεις τότε είσαι φασίστας και οι ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ να πάρουν θέση