Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
-
Efedros2015
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 194
Αγαπητέ rad Οι εκλογές ανακοινώνονται 3 μήνες πριν ! Μέσα σε ένα καλοκαίρι τροχό για την οικονομία και χωρίς ν έχει εμβολιαστεί μεγάλο ποσοστό εκλογές πριν τον οκτ δεν βλέπει κανένας ! Επιπλέον απλή αναλογική έχει οπότε πρέπει ν πάει σε διπλές εκλογές, δηλαδή με το που γίνουν οι εκλογές με την απλή αναλογική και δν σχηματιστεί κυβέρνηση πάνε αυτόματα σε νέες εκλογές με το παλιό σύστημα 🤗
Θέλω επίσης να ανακοινώσω ότι οι πρώτες Ομάδες Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων θα εγκατασταθούν το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Απριλίου σε ορισμένα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα από τις υπάρχουσες δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας, μέχρις ότου το Φθινόπωρο έχουν ολοκληρώσει την εκπαίδευσή τους οι αστυνομικοί, οι οποίοι θα προσληφθούν, σύμφωνα με τον, προσφάτως, ψηφισθέντα νόμο».
Τρώγεστε τόσο καιρό εδώ μέσα μεταξύ σας βρίζετε κοροϊδεύετε υποβαθμίζεται ο ένας τον άλλον... Είδατε να λέει για φθινόπωρο και ξεκινήσατε πάει δεν θα βγει ή σας τα λεγαμε δεν θα βγει τώρα αλλά πιο μετά... Μάγκες συμμορφωθείτε μεγάλα παιδιά είμαστε και πολύ πιθανόν θα είμαστε και συνάδελφοι έχοντας καλός των πραγμάτων. Σε αυτές τις εποχές που ζούμε και θα ζήσουμε με τον αστυνομικό να είναι στο προσκήνιο και όλοι να θέλουν να ξεσπάσουν πάνω του ή και να τον κάνουν άχρηστο (βλέπε αναρχικοί) πρέπει να είμαστε όλοι ένα και να βοηθάμε ο ένας τον άλλον και όχι μόνο αν γίνουμε συνάδελφοι αλλά και σαν απλοί πολίτες. Αναθεωρείστε κάποια πράγματα και προσπαθήστε για κάτι καλύτερο ως άνθρωποι. Αυτά από εμένα εύχομαι το καλύτερο σε όλους με υγεία
DrTEO έγραψε:Τρώγεστε τόσο καιρό εδώ μέσα μεταξύ σας βρίζετε κοροϊδεύετε υποβαθμίζεται ο ένας τον άλλον... Είδατε να λέει για φθινόπωρο και ξεκινήσατε πάει δεν θα βγει ή σας τα λεγαμε δεν θα βγει τώρα αλλά πιο μετά... Μάγκες συμμορφωθείτε μεγάλα παιδιά είμαστε και πολύ πιθανόν θα είμαστε και συνάδελφοι έχοντας καλός των πραγμάτων. Σε αυτές τις εποχές που ζούμε και θα ζήσουμε με τον αστυνομικό να είναι στο προσκήνιο και όλοι να θέλουν να ξεσπάσουν πάνω του ή και να τον κάνουν άχρηστο (βλέπε αναρχικοί) πρέπει να είμαστε όλοι ένα και να βοηθάμε ο ένας τον άλλον και όχι μόνο αν γίνουμε συνάδελφοι αλλά και σαν απλοί πολίτες. Αναθεωρείστε κάποια πράγματα και προσπαθήστε για κάτι καλύτερο ως άνθρωποι. Αυτά από εμένα εύχομαι το καλύτερο σε όλους με υγεία
🙏🙏
Ετσι ακριβως ! 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikos521 την Δευ Μαρ 08, 2021 5:31 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ευγε μαγκα μου !DrTEO έγραψε:Τρώγεστε τόσο καιρό εδώ μέσα μεταξύ σας βρίζετε κοροϊδεύετε υποβαθμίζεται ο ένας τον άλλον... Είδατε να λέει για φθινόπωρο και ξεκινήσατε πάει δεν θα βγει ή σας τα λεγαμε δεν θα βγει τώρα αλλά πιο μετά... Μάγκες συμμορφωθείτε μεγάλα παιδιά είμαστε και πολύ πιθανόν θα είμαστε και συνάδελφοι έχοντας καλός των πραγμάτων. Σε αυτές τις εποχές που ζούμε και θα ζήσουμε με τον αστυνομικό να είναι στο προσκήνιο και όλοι να θέλουν να ξεσπάσουν πάνω του ή και να τον κάνουν άχρηστο (βλέπε αναρχικοί) πρέπει να είμαστε όλοι ένα και να βοηθάμε ο ένας τον άλλον και όχι μόνο αν γίνουμε συνάδελφοι αλλά και σαν απλοί πολίτες. Αναθεωρείστε κάποια πράγματα και προσπαθήστε για κάτι καλύτερο ως άνθρωποι. Αυτά από εμένα εύχομαι το καλύτερο σε όλους με υγεία
DrTEO έγραψε:Τρώγεστε τόσο καιρό εδώ μέσα μεταξύ σας βρίζετε κοροϊδεύετε υποβαθμίζεται ο ένας τον άλλον... Είδατε να λέει για φθινόπωρο και ξεκινήσατε πάει δεν θα βγει ή σας τα λεγαμε δεν θα βγει τώρα αλλά πιο μετά... Μάγκες συμμορφωθείτε μεγάλα παιδιά είμαστε και πολύ πιθανόν θα είμαστε και συνάδελφοι έχοντας καλός των πραγμάτων. Σε αυτές τις εποχές που ζούμε και θα ζήσουμε με τον αστυνομικό να είναι στο προσκήνιο και όλοι να θέλουν να ξεσπάσουν πάνω του ή και να τον κάνουν άχρηστο (βλέπε αναρχικοί) πρέπει να είμαστε όλοι ένα και να βοηθάμε ο ένας τον άλλον και όχι μόνο αν γίνουμε συνάδελφοι αλλά και σαν απλοί πολίτες. Αναθεωρείστε κάποια πράγματα και προσπαθήστε για κάτι καλύτερο ως άνθρωποι. Αυτά από εμένα εύχομαι το καλύτερο σε όλους με υγεία
💯💯💯👏
-Bildakoss-
Απλά τα σιτε παίζουν με τις λέξεις και δυστυχώς ξεφύγαμε πάλι... Υπομονη λοιπόν και ψυχραιμία σύμφωνα και με αυτό π ανέβασε ο DrTeo!
-Bildakoss-
-
Shadow2
- Συνταγματάρχης

- Posts in topic: 315
Ρε παιδιά μπήκα τώρα στο νήμα μετά από μία δύσκολη μέρα και είδα τον κακό χαμό. Παιδιά οι Μπουρδέλο δημοσιογράφοι λένε τα πράγματα όπως τους συμφέρει όπως τα καταλαβαίνουν αυτοί και τρωγόμαστε μεταξύ μας άνευ λόγου και αιτίας. Ηρεμήστε και περίμενετε λίγο να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα ξαφνικά μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο γίνανε όλα μπάχαλο πάλι υπομονή και επιμονή στο στόχο μας...
-
Gouleasss94
- Υπολοχαγός

- Posts in topic: 121
Ενωτικός θεοδοροσ
Xanthos φιλαράκι πρώτον ο εμπλεκόμενος στον ξυλοδαρμό είναι βαθμοφόρος ανακριτικός όχι ΕΦ ούτε εξ ΕΦ δεύτερον σε κάθε σειρά έχει κάποιους ακατανίκητους αλλά στην δέλτα τα παιδιά τον τελευταίο καιρο που έχει επεισόδια έχουν δειξει πολύ πειθαρχία και αυτοσυγκράτηση ίσως γιατί είναι νέοι... Αυτά που λες για τα εξαρχεια δεν ισχύουν ειδικά Πλέον που είναι κολονακι η φάση ... Μια φορα είχε ένταση πριν πολλούς μηνες ... Κατάχρηση εξουσίας δεν Κάνουν οι μισοί όπως λες φιλαράκι καταλαβαίνω την απογοήτευση σου αλλά μην σε παίρνει από κάτω και λες πράγματα που δεν ισχυουν... Αν καναν κατάχρηση κάθε μερα θα παίζαν τα κανάλια δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι από αστυνομικό και να κρυφτεί...Xanthos έγραψε: Θα ήθελα να ηξερα. Τοσο καιρό δεν καταλαβαίνατε γιατι κανενα ψευτοσιτε δεν εβγαζε τιποτα για προσλήψεις; Υποτίθεται οτι θελετε αυτο το επάγγελμα κ ψάχνετε. Η πρώτη θα ειναι που θα παει για συρτάρι η η τελευταία; Η πρωτη ειναι που θα σας βαλει στο τρυπάκι για ψηφαλακια για να ξαναβγει κ μετα να κανει προσλήψεις; Εδω εχει γινει ο κακος χαμος. Εκοψαν τοσες θεσεις απο φυλακές κ τις έδωσαν εδω. Μετα κόβουν απο σφ Έβρου. Κοιτα μην κόψουν αν οχι ολες κ τις ξαναπανε εκει γιατι εκει καίγονται κ οχι στα πανεπιστήμια μην παρετε καμια 500αρα κ πολλες είναι. Ο χρυσο ταυτόχρονα θελει να πεθανει ο κουφοντινας αλλα ταυτόχρονα φοβάται γιατι μετα θα γινει το μεγαλο μπαμ κ η ασυμαζεψια που δεν θα μπορεί να βαλει ταξη. Κ στο τελος μ πεταει κ 10 20χρονα στην δελτα διας να δινουν δικαίωμα με ξυλοδαρμους κ να κανουν κατάχρηση εξουσίας οπως κ το 10 11 12 με τους δελτα να μπαίνουν εξαρχια κ να προκαλούν πετώντας κροτου λαμψεις στις πλατείες για να ξεσηκώσουν κοσμο. Οι μισοι θελουν ξήλωμα κ κρεμασμα... Επαγγελμα-κατάχρηση για τους μισους. Κριμα παντος για τις υποσχέσεις κ το αν... Υπομονή οσοι μπορειτε βρειτε καμια δουλειά κ μην περιμένετε το εδω. Ταπεινή μου γνωμη θα φανε ακυρο. Αν παρει θα παρει εφ διας κ οχι οππι.
-
SGT Folley
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

- Posts in topic: 117
Για το περιστατικό στην Νέα Σμύρνη. Αυτά συμβαίνουν όταν μπαίνουν άτομα με μόνα κριτήρια της ειδικές δυνάμεις, χωρίς σοβαρές ψυχολογικές αξιολογήσεις. Προσωπικά έχω τελειώσει ώς ΔΕΑ ειδικών δυνάμεων όποτε δεν με συμφέρει να αλλάξει η μοριοδότηση όμως μηπως ήρθε ή ώρα να ανέβει ο θεσμός.
Φιλε μου δεν τους βαζω ολους στο ιδιο τσουβάλι. Οσο για τους νεους που λες ισχυει αλλα κ παλι οχι για ολους. Μαλλον ξεχνας τις σειρουλες του 19 τι εκαναν εξω απο το μπαρ. Η ο αλλος με τα νταλαβερια και τις ληστειες. Οσο για τα καναλια να σε ενημερωσω πως οτι θελουν κ οτι τους πουνε δειχνουν ειτε είναι απλως κοσμακης ειτε αστυνομικος ειτε αστροναύτης. Οσο για υα τοτε εξαρχεια το αν ισχύουν ασε να το ξερω απο 1ο χερι. Μην νομίζεις οτι θα βρεθουν πολλοι να σου πούνε την αληθεια. Η αληθεια ειναι πικρη. Βέβαια αυτη ειναι η γνωμη μου... Σεβαστη κ η δικη σου. Πικρία εχω ναι μετα το χθεσινό. Σαν απλος πολίτης οταν βλέπω αυτα. Θελω να εχω ασφαλεια κ να νιώθω ασφαλεια απο αυτούς τους ανθρώπους. Πολλες οι ιστοριες πολλα τα αληθινα γεγονότα αλλα ταυτοχρονα πολλα και τα ραδιο. Τεσπα σεβαστη η αποψη σου!:)
Ο. Π. Κ. Ε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες