Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Σωστο και αυτο !
GreekRanger έγραψε:Καλο ειναι που εχουμε περιστατικα αστυνομικης βιας διοτι τωρα ο κοσμος κραζει την Αστυνομια και πολλοι θα φοβηθουν να κανουν αιτηση με αυτα που γινονται!Αφηστε εμας να φαμε το ξυλο!
Τετράγωνη λογική εκκολαπτομενου μπάτσου.
Συγκεντρωθείτε εδώ μέσα μερικοί, Έχετε ξεχάσει το ρόλο σας, εντός και εκτός του σώματος.
Εχει γεμίσει το σώμα με μπατσακια που εκδηλώνουν το κόμπλεξ κατωτεροτητας πίσω απ τη στολή βγάζοντας το δήθεν υπερεγω.
Ακομη και στο φόρουμ, δείτε και συγκρίνετε την συζήτηση που κάνουν τα παιδιά στους εποχικούς πυροσβεστες με την συζήτηση ΟΠΠΙ η διαφορά σεβασμού ειναι τεραστια.
Το έχει η ράτσα φαίνεται.
-
GreekRanger
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 112
Δε καταλαβες. Δεν ειπα οτι θελω να μπω να δερνω! Απλα ειπα οτι τωρα ισως καποιοι το σκεφτουν αν θα κανουν αιτηση λογω του οτι ο κοσμος ειναι εξαγριωμενος με την Αστυνομια! Στο θεμα των αιτησεων το πηγα εγω!
Εσύ δε κατάλαβες το τι έγραψες και τι απάντησα. Επικροτείς για Ίδιον όφελος τα όσα συμβαίνουν.
Δε χρειάζεται να δείρουν τη μισή Αθήνα για να μισήσουν την ΕΛΑΣ και να μη γίνουν αιτήσεις.
Λίγο εγκράτεια.
Δε χρειάζεται να δείρουν τη μισή Αθήνα για να μισήσουν την ΕΛΑΣ και να μη γίνουν αιτήσεις.
Λίγο εγκράτεια.
-
GreekRanger
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 112
Οτι θελω θα επικροτησω, δεν εισαι δικηγορος! Και συ θα ηθελες να μπεις Αστυνομια απο τι εχω καταλαβει αλλα δε σε παιρνει η ηλικια, ασε εμας να λεμε οτι θελουμε υπαρχουν επιτροπες με ψυχιατρους να μας κοψουν αμα θελουν. Εσυ δεν εισαι κατι ασε τα δικηγοριστικα εδω μεσα, διαδικτυακο καφενειο ειναι εδω οχι ο Αρειος Παγος!
-
Shadow2
- Συνταγματάρχης

- Posts in topic: 315
Ρε παιδιά μην αρπάζεσται πίσω από το πλήκτρολογιο είναι όλοι κάτι το έχουμε καταλαβει το θέμα είναι να βλέπουμε τα πράγματα αυτά και να τα αποφεύγουμε όταν με το καλό καταφέρουμε να μπούμε.
GreekRanger έγραψε:Οτι θελω θα επικροτησω, δεν εισαι δικηγορος!Και συ θα ηθελες να μπεις Αστυνομια απο τι εχω καταλαβει αλλα δε σε παιρνει η ηλικια, ασε εμας να λεμε οτι θελουμε υπαρχουν επιτροπες με ψυχιατρους να μας κοψουν αμα θελουν. Εσυ δεν εισαι κατι ασε τα δικηγοριστικα εδω μεσα, διαδικτυακο καφενειο ειναι εδω οχι ο Αρειος Παγος!
Διαδικτυακό καφενείο χααχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχααχ απίστευτος αδερφέ έκλαψα 😂😂😂😂
Δεν νομίζω πως γίνεται κατάχρηση εξουσίας, την δουλειά τους κανουν
Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, οπότε άσε το τι κατάλαβα εγώ που έγραψες αρχικά. Πες γουστάρω που δέρνουν κόσμο να τελειώνουμε.
505Marine έγραψε:Δεν νομίζω πως γίνεται κατάχρηση εξουσίας, την δουλειά τους κανουν
Μια χαρά υπάρχει κατάχρηση εξουσίας, και το πιο επικίνδυνο είναι ότι οπλοφορούν.
Nasso τι να σου πω ρε φιλε, δυσκολεύομαι να πιστεψω ότι βάρεσαν κάποιον έτσι επειδη δν τους άρεσε η φάτσα του.
Χωρίς πλάκα τώρα... Άντε να βγει προκήρυξη με αυτά που γίνονται! Το βλέπω το άκυρο 😜
-Bildakoss-
Sgt αδερφέ δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει και θα το δεις το τι λένε οι βουλευτές πως θα προτείνουν και αλλά είναι παραπληροφόρηση θα το δεις ... Ξερεις τι αντιδράσεις θα έχουν; Εδώ μόνο στην ιδέα το συζητούσαν ... Εδώ είμαστε και θα το δεις περιμένω μόλις βγει το ΦΕΚ να μου στείλεις... Εκτός αν σου είπαν πως θα έχεις προσωρινή οργανική εκει η καμία τέτοια πατέντα να μείνεις στον τόπο σου δεν παίζει με καμία είναι άτομα που έχουν φάει μια ζωή στην Αθήνα και τέθηκε θέμα επι τούτου ... Όποτε ότι και τροποποίηση να γίνει δεν παίζει... Και θα σου πω και κάτι με απλή λογική ...800 άτομα νομίζεις θα μεινετε επαρχία με τα τμήματα να έχουν τέτοιες έλλειψες εδώ Αθήνα; Ο Λόγος που παίρνει ΕΦ είναι για να σας φέρει μετά Αθήνα έτσι είναι ικανοποιημένοι όλοι...
Αλλιώς θα έβγαζε εντοπιότητα όπως με τους σφ... Δεν θα πω ποιος και τι τα είπε αυτά αλλά δεν παίζει αυτό που λες ... Θα καναν τα χαρτιά τους όλοι οι μόνιμοι να πάνε και θα σας έφερνε Αθήνα κατευθείαν αν γινόνταν αυτό... Δεν θέλει πολύ μυαλό
Αλλιώς θα έβγαζε εντοπιότητα όπως με τους σφ... Δεν θα πω ποιος και τι τα είπε αυτά αλλά δεν παίζει αυτό που λες ... Θα καναν τα χαρτιά τους όλοι οι μόνιμοι να πάνε και θα σας έφερνε Αθήνα κατευθείαν αν γινόνταν αυτό... Δεν θέλει πολύ μυαλό...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες