Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 553

Δημοσίευση από nikos521 »

Αυτο ειναι το μονο σιγουρο.
Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 630

Δημοσίευση από BilD »

GreekRanger έγραψε:Οχι, αλλα στα 3-4 να αλλαζες. Ο Χρυσοχοιδης ειχε πει θα διατιθενεται στα Αει για 4 χρονια!Καλα ουτως η αλλως δε θα αντεξει τοσο πολυ το εγχειρημα στα αει, στα 2 χρονια βαρια βαρια μετα απο πολλα επεισοδια θα τους παρουν απο κει!

Μην σου πω και πιο νωρίς 😜

-Bildakoss-
ydneas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 55

Δημοσίευση από ydneas »

Το θέμα είναι να βγει η προκήρυξη παιδία
Βμκδ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 359

Δημοσίευση από Βμκδ »

Αν δεν κάνω λάθος υπήρχε ένας εδώ δεν θυμάμαι όνομα π επέμενε ότι σε αυτά π έλεγε είχε δίκαιο. Και επέμενε όταν ανακοινώθηκε το ΦΕΚ κεραμεως επέμενε ότι μετά από 7 μέρες θα βγει και το ΦΕΚ το δικό μας. Που κρύφτηκε αυτός ; 🤣🤣🤣😂 κάτι ακόμα παίδες. Όταν λέτε το είπε π ίδιος ο υπουργός γιατί να μην το πιστέψουμε (το οτιδήποτε) πως αναιρείτε ότι δεν θα κάτσετε τουλάχιστον 4 χρόνια στα ΑΕΙ ; Εφόσον και αυτό το είπε ο ίδιος ο υπουργός. Γιατί λέτε πιο λίγο χρόνο ; *ΥΓ μην τα βλέπετε όλα από την μεριά π σας βολεύει ... Οποία σας βολεύουν λέτε το είπε ο υπουργός και οποία δεν σας βολεύουν αναιρείτε τα λέγειν του υπουργού. Φιλικά παιδιά. Προκ μετά το Πάσχα.(δλδ όταν ανοίξουν τα μαγαζιά)

Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 922

Δημοσίευση από Gpap95 »

Βμκδ έγραψε:Αν δεν κάνω λάθος υπήρχε ένας εδώ δεν θυμάμαι όνομα π επέμενε ότι σε αυτά π έλεγε είχε δίκαιο. Και επέμενε όταν ανακοινώθηκε το ΦΕΚ κεραμεως επέμενε ότι μετά από 7 μέρες θα βγει και το ΦΕΚ το δικό μας. Που κρύφτηκε αυτός ; 🤣🤣🤣😂 κάτι ακόμα παίδες. Όταν λέτε το είπε π ίδιος ο υπουργός γιατί να μην το πιστέψουμε (το οτιδήποτε) πως αναιρείτε ότι δεν θα κάτσετε τουλάχιστον 4 χρόνια στα ΑΕΙ ; Εφόσον και αυτό το είπε ο ίδιος ο υπουργός. Γιατί λέτε πιο λίγο χρόνο ;*ΥΓ μην τα βλέπετε όλα από την μεριά π σας βολεύει ... Οποία σας βολεύουν λέτε το είπε ο υπουργός και οποία δεν σας βολεύουν αναιρείτε τα λέγειν του υπουργού. Φιλικά παιδιά. Προκ μετά το Πάσχα.(δλδ όταν ανοίξουν τα μαγαζιά)

Ο Efedros2015 το είχε πει. Φαγώθηκες να προλάβεις να πάρεις πτυχίο εσύ. Το Πάσχα πέφτει Μάιο φέτος. Αν είναι να βγει η προκήρυξη κατά τον Ιούνιο, θα λέμε καλά Χριστούγεννα. Δε βγαίνει ο χρόνος ώστε να είναι Σεπτέμβριο στα ΑΕΙ αν βγει Μάιο Ιούνιο. Τι εκπαίδευση θα κάνουν;2 βδομάδες;

Efedros2015
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 194

Δημοσίευση από Efedros2015 »

Έλα μάγκα μου εδώ είμαι εγώ διαβάζω τι γράφεται, εγώ προσωπική εκτίμηση έκανα μπρο μου τι τώρα τι σε δύο μήνες είναι το ίδιο για εμένα !
Βμκδ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Βμκδ »

Gpap95 έγραψε:
Βμκδ έγραψε:Αν δεν κάνω λάθος υπήρχε ένας εδώ δεν θυμάμαι όνομα π επέμενε ότι σε αυτά π έλεγε είχε δίκαιο. Και επέμενε όταν ανακοινώθηκε το ΦΕΚ κεραμεως επέμενε ότι μετά από 7 μέρες θα βγει και το ΦΕΚ το δικό μας. Που κρύφτηκε αυτός ; 🤣🤣🤣😂 κάτι ακόμα παίδες. Όταν λέτε το είπε π ίδιος ο υπουργός γιατί να μην το πιστέψουμε (το οτιδήποτε) πως αναιρείτε ότι δεν θα κάτσετε τουλάχιστον 4 χρόνια στα ΑΕΙ ; Εφόσον και αυτό το είπε ο ίδιος ο υπουργός. Γιατί λέτε πιο λίγο χρόνο ;*ΥΓ μην τα βλέπετε όλα από την μεριά π σας βολεύει ... Οποία σας βολεύουν λέτε το είπε ο υπουργός και οποία δεν σας βολεύουν αναιρείτε τα λέγειν του υπουργού. Φιλικά παιδιά. Προκ μετά το Πάσχα.(δλδ όταν ανοίξουν τα μαγαζιά)

Ο Efedros2015 το είχε πει. Φαγώθηκες να προλάβεις να πάρεις πτυχίο εσύ. Το Πάσχα πέφτει Μάιο φέτος. Αν είναι να βγει η προκήρυξη κατά τον Ιούνιο, θα λέμε καλά Χριστούγεννα. Δε βγαίνει ο χρόνος ώστε να είναι Σεπτέμβριο στα ΑΕΙ αν βγει Μάιο Ιούνιο. Τι εκπαίδευση θα κάνουν;2 βδομάδες;

Λοιπόν επειδή απατώντας σε σένα νομίζω χάνω τον χρόνο μου. Θα είναι το τελευταίο μ μνμ προς εσένα.(το χάνω τον χρόνο μ ξες τους λόγους της παραπληροφορήσεις π έκανες από την αρχή της εγραφης σου στο νήμα και στο έχω αποδείξει καο σε προσωπικό μνμ και δημόσιος) δεν καίγομαι για το πτυχίο παίχτη γιατί εγώ σίγουρα θα είμαι στο σώμα τπ 2021 τώρα είτε σφ είτε εφ εμένα το ίδιο μ κάνει. Παρόλα αυτά είμαι σιγουρος πως και εσυ ξέρεις ότι θα βγει μετά το Πάσχα γιατί όπως όλα δείχνουν ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΝΟ. Ο κόσμος το έχει τουμπανο καο εσυ κρυφό καμάρι. 😊 και γιατί όχι να είμαι τυχερός να έχω πάρει και το πτυχίο μ μέχρι τότε ... Κάτι ακόμα. Απλά έτυχε το πτυχίο μ να βγαίνει εκείνη την περίοδο γιαυτο καο με έχεις πρήξει ότι όσοι λέμε για μαιο περιμένουμε πτυχίο. Αυτά για σένα παίχτη. Και για καλό δικό σ ξεκινά μάζευε μόρια γιατί δεν σε βλέπω καλά. Προσωπικά ξέρω πολλούς π ανέβασαν μόρια και όπως μ έχεις πει ξέρω τα δικά σ μόρια. Από το να πεθάνει η κατσίκα του γειτονα κοιτά να ανεβάσεις μόρια καο να σταματήσεις την καραμέλα για το πτυχίο μ.

Βμκδ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Βμκδ »

Efedros2015 έγραψε:Έλα μάγκα μου εδώ είμαι εγώ διαβάζω τι γράφεται, εγώ προσωπική εκτίμηση έκανα μπρο μου τι τώρα τι σε δύο μήνες είναι το ίδιο για εμένα !

Δεν διαφωνώ στην προσωπική σ εκτίμηση επέμενες πως σε αυτά π λες βγαίνεις αληθινός αδερφέ. Τώρα μιλάς σωστά. Τεσπα απλά μ είχε φανεί κάπως η σιγουριά σ γιαυτο και σε θυμήθηκα.

Efedros2015
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 194

Δημοσίευση από Efedros2015 »

Φίλε μου σε ότι είχε πει, έπεσα μέσα είχα κ γω την αστοχία μου, μην κάνετε το βήμα μπουρλότο, ο καθένας παλεύει να μπει ο καθένας εξελίσσει και κάνει ότι μπορεί ! Αναμονή κύριοι δν έμεινε πολύ
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 922

Δημοσίευση από Gpap95 »

Αυτή τη παραπληροφόρηση μόνο σα λέξη την ακούω και ακόμα να μου πεις τι έχω πει ως παραπληροφόρηση. Επίσης αν θυμάσαι καλά, στην αρχή και εγώ υποστήριζα Απρίλιο Μάιο για προκήρυξη. Μετά όμως είδα ότι λένε και ξαναλένε άμεσα προσλήψεις και Σεπτεμβρίο πρέπει να είναι στα άει. Οπότε με βάση αυτό, άλλαξα σκεπτικό και είπα προς Μάρτιο αλλιώς δε τους βγαίνουν οι αριθμοί ώστε να είναι Σεπτέμβριο ΑΕΙ. Όπως έχω ξαναπεί, πάω με βάση τα γεγονότα. Αν αύριο πουνε τελικά θα βγει το 22, προφανώς και θα αλλάξω ξανά τη γνώμη μου. Όσο για τα μόρια μου, άσε να ξέρω εγώ πόσα έχω και τι λέω και δε το λέω για το παίξω ιστορία αλλά για να το λέω, κάτι θα εννοώ. Όπως εσύ περιμένεις το πτυχίο σου και να το πάρεις στο εύχομαι δίχως να έχω θέμα γιατί ούτε που σε ξέρω στο κάτω κάτω, έτσι και εσύ μη λες για το μόρια μου που σου είχα πει. Να μπεις και να το γουστάρεις. Εγώ απλά είπα πως έχουν Τα γεγονότα. Αν τώρα μας δουλεύουν, δε μπορώ να το ξέρω και μπορεί όντως να βγει Μάιο Ιούνιο και να γίνει εκπαίδευση 1 μήνα ή να πάνε στα ΑΕΙ το Νοέμβριο. Καλή επιτυχία και πάλι χωρίς καμία κακία.
Kostantinos2017
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 219

Δημοσίευση από Kostantinos2017 »

Gpap95 έγραψε:Αυτή τη παραπληροφόρηση μόνο σα λέξη την ακούω και ακόμα να μου πεις τι έχω πει ως παραπληροφόρηση. Επίσης αν θυμάσαι καλά, στην αρχή και εγώ υποστήριζα Απρίλιο Μάιο για προκήρυξη. Μετά όμως είδα ότι λένε και ξαναλένε άμεσα προσλήψεις και Σεπτεμβρίο πρέπει να είναι στα άει. Οπότε με βάση αυτό, άλλαξα σκεπτικό και είπα προς Μάρτιο αλλιώς δε τους βγαίνουν οι αριθμοί ώστε να είναι Σεπτέμβριο ΑΕΙ. Όπως έχω ξαναπεί, πάω με βάση τα γεγονότα. Αν αύριο πουνε τελικά θα βγει το 22, προφανώς και θα αλλάξω ξανά τη γνώμη μου. Όσο για τα μόρια μου, άσε να ξέρω εγώ πόσα έχω και τι λέω και δε το λέω για το παίξω ιστορία αλλά για να το λέω, κάτι θα εννοώ. Όπως εσύ περιμένεις το πτυχίο σου και να το πάρεις στο εύχομαι δίχως να έχω θέμα γιατί ούτε που σε ξέρω στο κάτω κάτω, έτσι και εσύ μη λες για το μόρια μου που σου είχα πει. Να μπεις και να το γουστάρεις. Εγώ απλά είπα πως έχουν Τα γεγονότα. Αν τώρα μας δουλεύουν, δε μπορώ να το ξέρω και μπορεί όντως να βγει Μάιο Ιούνιο και να γίνει εκπαίδευση 1 μήνα ή να πάνε στα ΑΕΙ το Νοέμβριο. Καλή επιτυχία και πάλι χωρίς καμία κακία.

Σωστα

SGT Folley
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από SGT Folley »

Πιστεύω ότι θα βγει σύντομα η προκήρυξη. Τον Σεπτέμβριο την ΟΠΠΙ την θέλουν στα ΑΕΊ όποτε για να ολοκληρωθεί το χρονοδιάγραμμα πρέπει να κινηθούν γρήγορα.
SGT Folley
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από SGT Folley »

GreekRanger έγραψε:Σημερα ανωτατος αξιωματικος μου ειπε οτι οποιος μπει ΟΠΠΙ, υπηρεσια θα μπορεσει να αλλαξει μονο οταν γινει Αστυφυλακας. Νωριτερα οχι!Πωπω μλκια αμα ισχυει!

Δεν μπορεί να ισχύει αυτό. Όποιος έχει βύσμα θα φύγει πρίν καν μπει στην ΟΠΠΙ.

Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 553

Δημοσίευση από nikos521 »

Βυσμα πιστευω θα παιχτει κυριως σε οσους θα πανε Θεσ/νικη Πατρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikos521 την Κυρ Μαρ 07, 2021 1:23 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
GreekRanger
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 112

Δημοσίευση από GreekRanger »

Αμα ειναι υποχρεωτικη η παραμονη δε μπορει το βυσμα να σε παει αλλου! Πατρα και Θεσσαονικη λογικα θα πανε μεσω της βαθμολογιας απο τη Σχολη.

Πχ θα πει οι 600 πρωτοι πανε Αθηνα κλπ!

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες