Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
-
GreekRanger
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 112
Λογικα στην ΟΠΠΙ πηγαν οι 200 θεσεις που εκοψε απο τις φυλακες, μακαρι!
-
Fylakas990
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος

- Posts in topic: 7
Να δουμε ποιος θα τρολλαρει οταν θα βγει το φεκ και θα λεει μοριοδοτηση πτυχιων, μην εξαφανιστειτε μετα. Εγω το λεω απο τωρε παντως το φεκ θα εχει μοριοδοτηση πτυχιων
- ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ -
-
GreekRanger
- Ανθυπασπιστής

Αυτο με τα πτυχια το ελεγες και τοτε που εφτιαξες τον λογαριασμο, οτι οπου να ναι σκαει το φεκ με τα πτυχια. Οποτε εισαι αναξιοπιστος, ασχετα αν μπουν ή οχι τα πτυχια!
Fylakas990 έγραψε:Να δουμε ποιος θα τρολλαρει οταν θα βγει το φεκ και θα λεει μοριοδοτηση πτυχιων, μην εξαφανιστειτε μετα. Εγω το λεω απο τωρε παντως το φεκ θα εχει μοριοδοτηση πτυχιων
Φύλακα εσύ έλεγες θα βγει ΦΕΚ αρχές Φεβρουαρίου 😜
-Bildakoss-
-
Shadow2
- Συνταγματάρχης

- Posts in topic: 315
Fylakas990 έγραψε:Να δουμε ποιος θα τρολλαρει οταν θα βγει το φεκ και θα λεει μοριοδοτηση πτυχιων, μην εξαφανιστειτε μετα. Εγω το λεω απο τωρε παντως το φεκ θα εχει μοριοδοτηση πτυχιων
Κάνε υπομονή φυλακα που θα πάει θα βγει ...
-
Fylakas990
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος

- Posts in topic: 7
Μαλλον με μπερδευεις μα τον γουλεα αυτος τα ελεγε αυτα. Εγω ειπα οτι θ βγει αμεσα απλα καθυστερησαν με ρον κορονοιο, αφηστε τα αυτα τα αναξιοπιστος. Σας ποναει μαλλον πολυ ο φυλακαςBilD έγραψε:Fylakas990 έγραψε:Να δουμε ποιος θα τρολλαρει οταν θα βγει το φεκ και θα λεει μοριοδοτηση πτυχιων, μην εξαφανιστειτε μετα. Εγω το λεω απο τωρε παντως το φεκ θα εχει μοριοδοτηση πτυχιων
- ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ -
Fylakas990 έγραψε:Μαλλον με μπερδευεις μα τον γουλεα αυτος τα ελεγε αυτα. Εγω ειπα οτι θ βγει αμεσα απλα καθυστερησαν με ρον κορονοιο, αφηστε τα αυτα τα αναξιοπιστος. Σας ποναει μαλλον πολυ ο φυλακαςBilD έγραψε:Fylakas990 έγραψε:Να δουμε ποιος θα τρολλαρει οταν θα βγει το φεκ και θα λεει μοριοδοτηση πτυχιων, μην εξαφανιστειτε μετα. Εγω το λεω απο τωρε παντως το φεκ θα εχει μοριοδοτηση πτυχιων
Τέλη Φεβρουαρίου πιστευαμε εμείς
-Bildakoss-
-
GreekRanger
- Ανθυπασπιστής

Εσυ ρε Φυλακα εισαι 30 χρονων τι αγχωνεσαι; Δε θα μπορεις να κανεις αιτηση και πτυχιο της Νασα να εχεις!
-
GiorgosM82
- Ταγματάρχης

- Posts in topic: 193
Ολα εχουν καθυστέρηση λογω ιου, οπως και των επποπ ετσι και εδω πιστευω θα υπαρχει μια καθυστερηση θεωρω ομως το φεκ να βγει αυτον τον μηνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosM82 την Τετ Μαρ 03, 2021 6:57 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος

- Posts in topic: 475
Ειδικα το πτυχιο φυλακα αρχαιολογικων χωρων θα παρει 5000Fylakas990 έγραψε:Ερχετε βαρβατη μοριοδοτηση πτυχιων το φεκ θα σκασει συντομα
. Θα ανεβασει και ηλικια γιατι θυμαμαι οτι εισαι 30 χρονων;- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος

- Posts in topic: 475
Αυτο ακριβως😂😂😂😂BilD έγραψε:Μέχρι να βγει η προκ. Θα μαζέψουν όλοι και άλλα χαρτιά και βλέπω βάση 3000 να πάει 🤣🤣🤣🤣
Για πες μας Φυλακα τι λενε μεχρι στιγμης οι πληροφοριες σου;
-
Lefteris 2αμαλ
- Αντιστράτηγος

- Posts in topic: 70
Παντως, ενα "κακο" ας το πουμε, ειναι πως και οι 2 προκηρυξεις ΕΠΟΠ / ΟΠΠΙ Εγιναν γνωστες εδω και αρκετο καιρο και πλεον και η κουτση Μαρια πηγε και πηρε αγγλικα μεσω ιντερνετ απο αυτα που πουλανε τους τελευταιους μηνες.
Καθε καθυστερηση ειναι μαχαιρια για τους "παλιους " και ανασα για τα ατομα που μαθαινουν τωρα για τις προκηρυξεις.
Καθε καθυστερηση ειναι μαχαιρια για τους "παλιους " και ανασα για τα ατομα που μαθαινουν τωρα για τις προκηρυξεις.
-
GiorgosM82
- Ταγματάρχης

- Posts in topic: 193
Καλα δεν ειναι και ευκολο αυτο το πτυχιο για τα αγγλικα μην νομιζειςLefteris 2αμαλ έγραψε:Παντως, ενα "κακο" ας το πουμε, ειναι πως και οι 2 προκηρυξεις ΕΠΟΠ / ΟΠΠΙ Εγιναν γνωστες εδω και αρκετο καιρο και πλεον και η κουτση Μαρια πηγε και πηρε αγγλικα μεσω ιντερνετ απο αυτα που πουλανε τους τελευταιους μηνες.
-
GreekRanger
- Ανθυπασπιστής

Εχω 3 ατομα που εδωσαν το ιντερνετικο και ειναι πολυ δυσκολο πρεπει να γυρνας συνεχεια το λαπτοπ μς τη καμερα για να βλεπει ο εξεταστης μην αντιγραφεις και σου χαλαει τη συγκεντρωση. Πολυ δυσκολο να πιασεις προφισενσι, μονο αν παιξεις κινο και εισαι τυχερος!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες