συμφωνώ αλλά υπάρχουν και πολλοί που περιμένουν αποκλειστικά εποπGpap95 έγραψε:κακό για εμάς. Πολλοί θα κάνουν τα χαρτιά τους για την οππι. Μας συνέφερε να βγει πρώτα των εποπ για να απορροφηθεί κόσμος εκεί.Charlie Harper 13 έγραψε:Τον εποπ θα αργησει οποτε θα προηγιθει τον οππι.Gpap95 έγραψε:Αυτό το μήνα είπε ο υπουργός Άμυνας ότι θα βγει για τους εποπ και ακόμα τίποτα. Ίσως Αυτή τη βδομάδα βγει για αυτούς και μετα για εμάς. Αν δε βγει, γιατί λένε ότι θα υπάρχει καθυστέρηση, τότε μπορεί να βγει και αυτή τη βδομάδα.
Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος

- Posts in topic: 475
Λογικα ναι καθως οι εποπ πηραν αναβολη οποτε μαλον θα βγει πρωτα η δικια μας.Shadow2 έγραψε:Είναι η εβδομάδα μας λοιπόν;
Καλησπέρα, ΕΠΟΠ θα βγει αυτήν την εβδομάδα η το πρώτο δεκαήμερο του καινούριους μήνα
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΘΑ ΚΕΡΔΊΣΩ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΝ ΘΑ ΧΑΣΩ
Επειδή είμαστε ομορφόπαιδα όλοι μας θα βγει πρώτα εμάς ΕΝΤΑΞΕΙ! Εσείς είστε οι άντρες μωρέ! 🤣🤣 δεν παλεύεστε μερικοί μερικοί!
-
Last dance
- Υποδεκανέας

- Posts in topic: 9
Πάντως μάγκες δεν πιστεύω να έχει την ζήτηση που είχε το 19. Ίσως ο κόσμος επηρεάζεται από το γεγονός ότι θα είναι φύλαξη σε πανεπιστήμιο.
-
Politis1994
- Υποστράτηγος

- Posts in topic: 31
Παίδες επειδη και στους εποπ και στους οππι υπάρχει σύγχυση για λιγότερους υποψήφιους ταχα και απορρόφηση να τονισω οτι δεν συνδεονται αποκλειστικά μεταξυ τους. Εγω πχ κατα 99 τα 100 δεν θα κανω γ οππι γθα χιλιάδες λόγους. Τωρα τα παιδια που λενε ας βγει η οππι να απορροφησει τι χαχαχ εποπ θα δηλωσουν χιλιάδες χιλιαδων θρυλος η προκυρηξη μετα απο 11 χρόνια ολοι αυτην περιμενουν και οχι τους οππι. Εμενα πχ ολοι οι γνωστοι μου φιλοι μου συνομιληκοι μου και αγνωστοι που εχω ρωτησει θελουν μόνο εποπ! Λιγοι οππι. Και ελαχιστοι και τα 2. Ακομα ομως και αλλιως να ηταν με 1000 λιγότερες αίτησεις δεν εγινε τίποτα.
-
GiorgosM82
- Ταγματάρχης

- Posts in topic: 193
Ενταξει αφου δεν θα κανεις γιατι Μπαινεις εδω μπες στο νημα για τους εποπ και γραψε
Όντως αποροφηθηκαν αρκετοί από το 19' Σε σώματα ασφαλείας. Αλλά μην ξεχνάτε κ την καραντίνα που έχει αυξήσει κατά πολύ την ανεργία. Αυτό δεν είναι υπέρ μας
-
GreekRanger
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 112
ΕΦ21 μην ανησυχεις εχω ενημερωσει το Υπουργειο να τη βγαλουν τελος Μαιου για να προλαβεις να παρεις το απολητυριο απο το Εσπερινο!Ολος ο σχεδιασμος θα παει πισω για σενα!
Καλημερα παιδια μια ερωτηση οποιος ξερει.Υπαρχει προβλημα στις υγειονομικες εξετασεις αν καποιος φοραει σιδερακια;
Φανταζομαι πως δεν υπαρχει αλλα ηθελα να δω αν ξερετε και σεις τιποτα!
Φανταζομαι πως δεν υπαρχει αλλα ηθελα να δω αν ξερετε και σεις τιποτα!
-
Pezonautis194
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

- Posts in topic: 166
πως θα είναι τα κριτήρια ξέρουμε τίποτα?GreekRanger έγραψε:ΕΦ21 μην ανησυχεις εχω ενημερωσει το Υπουργειο να τη βγαλουν τελος Μαιου για να προλαβεις να παρεις το απολητυριο απο το Εσπερινο!Ολος ο σχεδιασμος θα παει πισω για σενα!
-
GreekRanger
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 112
Τον ΕΦ21 ρωτα που απο τι φαινεται ξερει ποτε θα βγει η προκηρυξη και μας ειρωνευεται κιολας επειδη λεμε αυτα που λεει και ο υπουργος, οτι δλδ θα βγει συντομα η προκηρυξη!
Αν ρωτας εμενα, χθες μου ειπαν οτι ο σχεδιασμος ειναι λιγο πριν το Πασχα να εχουν γινει τα αθληματα ωστε μετα το Πασχα να βγουν οριστικα!
Για μορια κανεις δε ξερει ακομα υπαρχει ενα σκοταδι δεν διαρρεουν πληροφοριες!
Αν ρωτας εμενα, χθες μου ειπαν οτι ο σχεδιασμος ειναι λιγο πριν το Πασχα να εχουν γινει τα αθληματα ωστε μετα το Πασχα να βγουν οριστικα!
Για μορια κανεις δε ξερει ακομα υπαρχει ενα σκοταδι δεν διαρρεουν πληροφοριες!
-
Shadow2
- Συνταγματάρχης

- Posts in topic: 315
Να βγει αρχικά το το ΦΕΚ να δούμε τι θα ζητάει και μετά βλέπουμε...
-
Kostantinos2017
- Ταγματάρχης

- Posts in topic: 219
Αναμένουμε σύντομα το Φεκ
-
Kostantinos2017
- Ταγματάρχης

- Posts in topic: 219
Λογικά θα βγει τέλος αυτής της εβδομάδας
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες