Εγω πιστευω οτι σε 2-3 χρονια θα ξαναπάρουν ειτε για ενισχυση τις οππι η τις διαςGreekRanger έγραψε:Φιλε δυσκολο να ξαναπαρει ΕΦ συντομα μετα απο τη προκηρυξη της ΟΠΠΙ!Πιστευω οτι θα περασουν αρκετα χρονια μεχρι να ξαναβγαλει, τουλαχιστον 5-6 χρονια!
Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
-
Kostantinos2017
- Ταγματάρχης

- Posts in topic: 219
Εφοσον διασωστη λεει αυτο στο 6 ο συγκεκριμενος νομος και δν ανεφερει καπου τα πτυχια υπαρχει δυνατοτητα να αλλαξει;
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης

- Posts in topic: 202
lazlo έγραψε:Εφοσον διασωστη λεει αυτο στο 6 ο συγκεκριμενος νομος και δν ανεφερει καπου τα πτυχια υπαρχει δυνατοτητα να αλλαξει;
Ναι, τα μόρια δεν ήταν πάντα αυτά.
Στις πρώτες σειρές δεν υπήρχαν διπλώματα και ιεκ. Ο στρατός έδινε 400, και οι δεα εδ το ίδιο οχι διπλά. Μετά έγινε 400+400 και 500+500.
Η προεδρική φρουρά μπήκε πρώτη φορά το 2010.
Οτι θέλουν βάζουν και βγάζουν
-
Pezonautis194
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

- Posts in topic: 166
Δεν ξέρεις τι σου γίνεται απλά αυτό ίσχυε και έχει αλλάξει αν ξεπερνάς το όριο σου μετράνε την μέση και πρέπει να είναι κατά από 102 εκατοστά άσχετε!GUNS ROSES έγραψε:ΟΡΙΑ ΔΕΙΚΤΗ ΜΑΖΑΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕς, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΔΕΙΚΤΗ ΜΑΖΑΣ ΣΩΜΑΤΟΣ: Ως Δ. Μ. Σ. Νοείται το πηλίκο του σωματικού βάρους των υποψηφίων σε χιλιόγραμμα προς το τετράγωνο του ύψους τους σε μέτρα. Για τους υποψήφιους των Στρατιωτικών, Αστυνομικών και Πυροσβεστικών Σχολών απαιτείται η τήρηση των τιθέµενων ορίων εισαγωγής για το Δείκτη Μάζας Σώµατος (Δ. Μ. Σ.) σύμφωνα με το Π. Δ.11/2014 (Φ. Ε. Κ. Α΄-17), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει. - Οι άνδρες υποψήφιοι πρέπει να έχουν Δ. Μ. Σ. Μεταξύ 19 - 27 Kg/m2. - Οι γυναίκες υποψήφιες πρέπει να έχουν Δ. Μ. Σ. Μεταξύ 18 - 26 Kg/m2. Παραδείγματα 1. Υποψήφιος με ύψος 1,75 μέτρα και βάρος 74 κιλά έχει Δ. Μ. Σ.74/ (1,75×1,75) = 24,16 (εντός ορίων).2. Υποψήφιος με ύψος 1,78 μέτρα και βάρος 90 κιλά έχει Δ. Μ. Σ:90/ (1,78×1,78) = 28,41 (εκτός ορίων). Μπορειτε να το βρειτε εγω τωρα το ειδα να σας πω την αληθεια
Διασωστης31 έγραψε:lazlo έγραψε:Εφοσον διασωστη λεει αυτο στο 6 ο συγκεκριμενος νομος και δν ανεφερει καπου τα πτυχια υπαρχει δυνατοτητα να αλλαξει;
Ναι, τα μόρια δεν ήταν πάντα αυτά.
Στις πρώτες σειρές δεν υπήρχαν διπλώματα και ιεκ. Ο στρατός έδινε 400, και οι δεα εδ το ίδιο οχι διπλά. Μετά έγινε 400+400 και 500+500.
Η προεδρική φρουρά μπήκε πρώτη φορά το 2010.
Οτι θέλουν βάζουν και βγάζουν
με καλυψες κατα καποιο τροπο αλλα δεν θα παρουσιαζοταν στο παρον φεκ τι ψηφιστηκε για να αλλαξει;
-
El Chapo
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

- Posts in topic: 78
Μην το παίζεις γνώστης αν δεν ξέρεις τι σου γίνεται.GUNS ROSES έγραψε:ΟΡΙΑ ΔΕΙΚΤΗ ΜΑΖΑΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕς, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΔΕΙΚΤΗ ΜΑΖΑΣ ΣΩΜΑΤΟΣ: Ως Δ. Μ. Σ. Νοείται το πηλίκο του σωματικού βάρους των υποψηφίων σε χιλιόγραμμα προς το τετράγωνο του ύψους τους σε μέτρα. Για τους υποψήφιους των Στρατιωτικών, Αστυνομικών και Πυροσβεστικών Σχολών απαιτείται η τήρηση των τιθέµενων ορίων εισαγωγής για το Δείκτη Μάζας Σώµατος (Δ. Μ. Σ.) σύμφωνα με το Π. Δ.11/2014 (Φ. Ε. Κ. Α΄-17), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει. - Οι άνδρες υποψήφιοι πρέπει να έχουν Δ. Μ. Σ. Μεταξύ 19 - 27 Kg/m2. - Οι γυναίκες υποψήφιες πρέπει να έχουν Δ. Μ. Σ. Μεταξύ 18 - 26 Kg/m2. Παραδείγματα 1. Υποψήφιος με ύψος 1,75 μέτρα και βάρος 74 κιλά έχει Δ. Μ. Σ.74/ (1,75×1,75) = 24,16 (εντός ορίων).2. Υποψήφιος με ύψος 1,78 μέτρα και βάρος 90 κιλά έχει Δ. Μ. Σ:90/ (1,78×1,78) = 28,41 (εκτός ορίων). Μπορειτε να το βρειτε εγω τωρα το ειδα να σας πω την αληθεια
Μάλλον δεν καταλαβαίνεις τι λεει ο Πεζοναύτης.
-
Shadow2
- Συνταγματάρχης

- Posts in topic: 315
Που θα πάει θα σκάσει το ριμάδη το ΦΕΚ να ησυχάσουμε...
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος

- Posts in topic: 475
Αντε να σκασει να τα μαθουμαι ολα.Shadow2 έγραψε:Που θα πάει θα σκάσει το ριμάδη το ΦΕΚ να ησυχάσουμε...
-
Last dance
- Υποδεκανέας

- Posts in topic: 9
Παιδιά, δεν αμφισβητώ τα λεγόμενα του πεζοναύτη. Όμως που μπορούμε να το βρούμε ως έγκυρη πληροφορία για τα 102 εκατοστά στην μέση;
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος

Μπορεις να διαβασεις την προκηρυξη του '19 τα εγραφαι αναλυτικα. Λογικα τα ιδια θα ισχυουν και φετος.
Όσο για το ΔΜΣ που λέτε, προσωπικά εμένα μόνο με μέτρησαν στο Α. Τ στην προκήρυξη του 19. Ποτέ δεν με ζυγισαν ή μέτρησαν μέση ήθελαν απλά να δουν αν είμαι μέσα λόγω ύψους όπως έκαναν και στους υπόλοιπους υποψηφιους
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος

Ετσι ακριβως το '19 μετρουσαν μονο υψος.
-
Fotis_94
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

- Posts in topic: 30
Σε περίπτωση που υπερβαίνει το όριο του 24 αν δεν κάνω λάθος πάει η παράμετρος αυτή με τα 102 εκατοστά ! Πιστέψτε με οποίος είναι παχύσαρκος θ εχει θέμα. Το να έχει 5 6 κιλά παραπάνω δεν θα το δουν καν αρκεί ν βγάλετε τα αθλήματα
-
GreekRanger
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 112
Εγω ειμαι 1.72 79 κιλα. Προφανως ειμαι πανω απο το οριο του ΔΜΣ αλλα κανω 3:30 το 1000αρι και γενικα δεν εχω κοιλιες κλπ! Οποτε δε κοβουν τετοια πραγματα!
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος

Δηλαδη οπιος ξεπερναει το οριο του 24 Μετα βγαζουν μεζουρα και τι μετρανε ακριβως;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες