ΜΑΚ vs Πεζοναύτες

Διασταυρώστε τα ξίφη σας με επιχειρήματα υπέρ και κατά οποιουδήποτε θέματος, όπως στρατιωτικών σχολών, τμημάτων των ειδικών δυνάμεων. ειδικοτήτων στο στρατό κλπ
Απάντηση
Στρατός και θητεία
H4nnibal
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 10
Επάγγελμα: Γραφίστας
Επικοινωνία:

ΜΑΚ vs Πεζοναύτες

Δημοσίευση από H4nnibal »

Δεν διάβασα τις προηγούμενες απαντήσεις γιατί ήταν πολλές, οπότε μπορεί να σου το έχουν ξαναπεί. Ήμουν πρόσφατα στους αμφίβιους, και έχω να σου πω καταρχήν πως, οι Πεζοναύτες ΔΕΝ υπάγονται στις ειδικές δυνάμεις, και οτι η φύση των ασκήσεων των πεζοναυτών είναι πιό μαζική απο των ειδικών δυνάμεων. Εμείς οι καταδρομείς, εκπαιδευόμαστε πάνω σε ειδικές επιχειρήσεις, και δεν εμπλεκόμαστε άμεσα με τα μέτωπα του εχθρού. Δικιά μας δουλειά είναι να καταστρέψουμε ένα εχθρικό ραντάρ π. χ. να εμποδίσουμε τον ανεφοδιασμό κάποιου εχθρικού στρατοπέδου, να καταστρέψουμε μία γέφυρα και το πιό συνήθες και πάγιο για εμάς τους αμφίβιους, να ανακαταλάβουμε μία βραχονησίδα που έχει στρατοπεδεύσει ο εχθρός και η οποία καθίσταται και απο τις πιο επικίνδυνες όλων των αποστολών.
Anonymous

ΜΑΚ vs Πεζοναύτες

Δημοσίευση από Anonymous »

Αυτα φιλε μου μπορουν να τα κανουν και οι πεζοναυτες(με εξαιρεση ισως την καταληψη βραχονησιδας). Τουλαχιστον αυτα καναμε οταν ειμουν εγω φανταρος(2005-2006). Μεχρι και στο ΚΕΟΑΧ ειχε παει κλιμακιο του ταγματος για ειδικη ορεινη εκπαιδευση. Και για να σε προλαβω οι πιο πολλοι του κλιμακιου αυτου, ηταν φανταροι. Συμφωνω μαζι σου, στο οτι οι αποβασεις ειναι μια πιο ''μαζικη''ενεργεια, αλλα μην ξεχνας οτι για να εχει μια αποβαση επιτυχια, απαιτειται απολυτος συντονισμος και πειθαρχια, κατι το οποιο μονο στις ειδικες δυναμεις υπαρχει, επι το πλειστον βεβαια.
H4nnibal
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Επικοινωνία:

ΜΑΚ vs Πεζοναύτες

Σιγα ρε. Πηγανε ΚΕΟΑΧ και χεστηκε η φοραδα στ'αλώνι. Ποιός ξέρει, καμμιά επιθεώρηση θα είχανε και θα τους μαζέψανε να κάνουνε αγκαρία. Εγω ένα ξέρω. Εκπαίδευση κάνουν μόνο οι μόνιμοι, και σ'αυτό επιμένουν και οι αξιωματικοί, οτι και καλα σε περίπτωση εκτακτης ανάγκης θα πάνε οι ΕΠΟΠ και οι ΕΠΥ. Εμείς (οι κληρωτοί γενικότερα) μόνο τα βασικά κάνουμε, και αν είσαι και τυχερός και έχεις κανα καλό επιλοχία (όπως τον δικό μου) μαθαίνεις και κατι τις παραπάνω. Ποιός ***** ΕΠΟΠ θα πάει στον πόλεμο να ρισκάρει το ζωή του για 1000 ευρώ ρεεεεεεεε! Ξυπνάτε! Το μέλλον της άμυνας της χώρας μας, μπορεί να προστατευθεί μόνο απο ανθρώπους που αγαπάνε την πατρίδα, και όχι το χρήμα που τους δίνουν. Γιαυτό σας λέω, μάθετε όσα πιό πολλα μπορείτε όταν είστε φανταροι και αν σας λενε στρατόκαυλους γραψτε τους στα αρχίδια σας. Όταν έρθει η ώρα, γιατί θα έρθει και θα γίνει μόνο μία φορά, αυτοί θα τρέχουν στα γραφειάκια τους και θα το παίζουν μυξιάρικα και εσείς θα πολεμάτε για χάρη της πατρίδος σας, και αν πεθάνετε θα σας θυμούνται για πάντα και θα τργουδάνε για αυτά που κάνατε.
Με επιασε Ντελίριο τώρα ξέρω, σα τον παππού μου κάνω...Εικόνα
Λχιας
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

ΜΑΚ vs Πεζοναύτες

Δημοσίευση από Λχιας »

Καλησπέρα παιδιά, είμαι νέος στο Forum αλλά απ ότι φαίνεται ο ποιο παλιός Καταδρομέας απ όλους. Απολύθηκα από την Γ ΜΑΚ Λαγκάδα Χίου το 2000. Όσο για την διαφορά σας νομίζω ο καθένας ξέρει μέσα του πόσο ειδικοδυναμίτης είναι. Ότι και νε λέμε, για ασκήσεις, πορείες βολής, αντάρτιδες κλπ, είναι περιττά. Ο καθένας ξέρει τί έκανε και τί κάνει καθημερινά στην προσωπική του ζωή ακόμα και σήμερα μέρα με την μέρα. Δεν πεθαίνει το πνεύμα ποτέ.

Legion
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 17
Επάγγελμα: XARAKIRI
Επικοινωνία:

ΜΑΚ vs Πεζοναύτες

Δημοσίευση από Legion »

H4nnibal έγραψε:Σιγα ρε. Πηγανε ΚΕΟΑΧ και χεστηκε η φοραδα στ'αλώνι. Ποιός ξέρει, καμμιά επιθεώρηση θα είχανε και θα τους μαζέψανε να κάνουνε αγκαρία. Εγω ένα ξέρω. Εκπαίδευση κάνουν μόνο οι μόνιμοι, και σ'αυτό επιμένουν και οι αξιωματικοί, οτι και καλα σε περίπτωση εκτακτης ανάγκης θα πάνε οι ΕΠΟΠ και οι ΕΠΥ. Εμείς (οι κληρωτοί γενικότερα) μόνο τα βασικά κάνουμε, και αν είσαι και τυχερός και έχεις κανα καλό επιλοχία (όπως τον δικό μου) μαθαίνεις και κατι τις παραπάνω. Ποιός ***** ΕΠΟΠ θα πάει στον πόλεμο να ρισκάρει το ζωή του για 1000 ευρώ ρεεεεεεεε! Ξυπνάτε! Το μέλλον της άμυνας της χώρας μας, μπορεί να προστατευθεί μόνο απο ανθρώπους που αγαπάνε την πατρίδα, και όχι το χρήμα που τους δίνουν. Γιαυτό σας λέω, μάθετε όσα πιό πολλα μπορείτε όταν είστε φανταροι και αν σας λενε στρατόκαυλους γραψτε τους στα αρχίδια σας. Όταν έρθει η ώρα, γιατί θα έρθει και θα γίνει μόνο μία φορά, αυτοί θα τρέχουν στα γραφειάκια τους και θα το παίζουν μυξιάρικα και εσείς θα πολεμάτε για χάρη της πατρίδος σας, και αν πεθάνετε θα σας θυμούνται για πάντα και θα τργουδάνε για αυτά που κάνατε.

καλα το πας συνεχισε...
Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
Anonymous

ΜΑΚ vs Πεζοναύτες

Δημοσίευση από Anonymous »

To 575 είναι στην Χαλκίδα. Τι εννοείς ρε φίλε; Κάντο πιο λιανό. Τί εννοείς ότι μετά την παρέλαση για την ορκομωσία φοράνε αθλητικά;
GENERAL

ΜΑΚ vs Πεζοναύτες

Δημοσίευση από GENERAL »

Σιγα ρε. Πηγανε ΚΕΟΑΧ και χεστηκε η φοραδα στ'αλώνι. Ποιός ξέρει, καμμιά επιθεώρηση θα είχανε και θα τους μαζέψανε να κάνουνε αγκαρία. Εγω ένα ξέρω. Εκπαίδευση κάνουν μόνο οι μόνιμοι, και σ'αυτό επιμένουν και οι αξιωματικοί, οτι και καλα σε περίπτωση εκτακτης ανάγκης θα πάνε οι ΕΠΟΠ και οι ΕΠΥ. Εμείς (οι κληρωτοί γενικότερα) μόνο τα βασικά κάνουμε, και αν είσαι και τυχερός και έχεις κανα καλό επιλοχία (όπως τον δικό μου) μαθαίνεις και κατι τις παραπάνω. Ποιός ***** ΕΠΟΠ θα πάει στον πόλεμο να ρισκάρει το ζωή του για 1000 ευρώ ρεεεεεεεε! Ξυπνάτε! Το μέλλον της άμυνας της χώρας μας, μπορεί να προστατευθεί μόνο απο ανθρώπους που αγαπάνε την πατρίδα, και όχι το χρήμα που τους δίνουν. Γιαυτό σας λέω, μάθετε όσα πιό πολλα μπορείτε όταν είστε φανταροι και αν σας λενε στρατόκαυλους γραψτε τους στα αρχίδια σας. Όταν έρθει η ώρα, γιατί θα έρθει και θα γίνει μόνο μία φορά, αυτοί θα τρέχουν στα γραφειάκια τους και θα το παίζουν μυξιάρικα και εσείς θα πολεμάτε για χάρη της πατρίδος σας, και αν πεθάνετε θα σας θυμούνται για πάντα και θα τργουδάνε για αυτά που κάνατε.
ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΟΙ ΕΠΟΠ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ 1000 ΕΥΡΩ; ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΣΥΣΙΤΙΟ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΝ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΣΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΕΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΤΕ. ΓΙΑ ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ. ΟΛΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΗΓΑΝΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΔΑΝΙΚΑ.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΟΠ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΦΡΟΝΙΜΑ ΨΗΛΑ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ.

ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΟΧΙ ΕΓΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.

Legion
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Επικοινωνία:

ΜΑΚ vs Πεζοναύτες

Δημοσίευση από Legion »

Hλυσιακός-Ι ΜΑΚ έγραψε:To 575 είναι στην Χαλκίδα. Τι εννοείς ρε φίλε; Κάντο πιο λιανό. Τί εννοείς ότι μετά την παρέλαση για την ορκομωσία φοράνε αθλητικά;

Προφανως καναν γυμναστικη μετα...
Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
Green Berets
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 5

ΜΑΚ vs Πεζοναύτες

Δημοσίευση από Green Berets »

Legion έγραψε:
Hλυσιακός-Ι ΜΑΚ έγραψε:To 575 είναι στην Χαλκίδα. Τι εννοείς ρε φίλε; Κάντο πιο λιανό. Τί εννοείς ότι μετά την παρέλαση για την ορκομωσία φοράνε αθλητικά;

Φιλε Legion, μαλλον εννοει οτι φοραγαν αθλητικα απο την "ταλαιπωρια"
των ημερων που κανανε προβες για την ορκωμοσια και απο την κουραση
της ολης διαδικασιας...
Legion
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Επικοινωνία:

ΜΑΚ vs Πεζοναύτες

Δημοσίευση από Legion »

Green Berets έγραψε:
Legion έγραψε:

Φιλε Legion, μαλλον εννοει οτι φοραγαν αθλητικα απο την "ταλαιπωρια"
των ημερων που κανανε προβες για την ορκωμοσια και απο την κουραση
της ολης διαδικασιας...

Nαι ισως να ειχεις δικαιο φιλε green beret αλλα μπερδευτικα και εγω αθλητικη περιβολη εννοει η αθλητικα παππουτσια, παντως επειδη ημουν στο 575 το 2003-04 και γνωριζω πολλους αξιωματικους ικανους τους εχω νακανανε και γυμναστικη...
Green Berets
Posts in topic: 5

ΜΑΚ vs Πεζοναύτες

Δημοσίευση από Green Berets »

Βασικα αυτος που το ξεκινησε ειπε για το Πευκο, οτι εκει φορουσαν
αθλητικα μετα την ορκωμοσια οχι για το 575 και προφανως το ειπε για καποιους που υποβιβαζουν τους πεζοναυτες λεγοντας οτι οι καταδρομεις εχουν πιο σκληρη εκπαιδευση.

Τελωσπαντων, βλακειες ειναι αυτα, μια χαρα εκπαιδευση κανουν οι πεζοναυτες, δεν ξερω ομως εαν θα κανουν τα ιδια και οταν βγουν απο τις Ειδικες γιατι απο οτι εχω ακουσει τις καταδρομικες ασκησεις θα τις σταματησουν...Εικόνα

Legion
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Επικοινωνία:

ΜΑΚ vs Πεζοναύτες

Δημοσίευση από Legion »

οτι κανουν οι καταδρομεις κανουν και οι πεζοναυτες απλως κανουν αποβαση αρχικα ειχαν φτιαχτει στην χουντα απο τον παπαδοπουλο επειδη φοβοταν τους καταδρομεις. ετσι για να μαθαινουμε λιγα ειδικα το 505 ειχε παρει μερος και σε βασανιστηρια το ειχα δει στην ερτ1...
H4nnibal
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Επικοινωνία:

ΜΑΚ vs Πεζοναύτες

GENERAL έγραψε:Σιγα ρε. Πηγανε ΚΕΟΑΧ και χεστηκε η φοραδα στ'αλώνι. Ποιός ξέρει, καμμιά επιθεώρηση θα είχανε και θα τους μαζέψανε να κάνουνε αγκαρία. Εγω ένα ξέρω. Εκπαίδευση κάνουν μόνο οι μόνιμοι, και σ'αυτό επιμένουν και οι αξιωματικοί, οτι και καλα σε περίπτωση εκτακτης ανάγκης θα πάνε οι ΕΠΟΠ και οι ΕΠΥ. Εμείς (οι κληρωτοί γενικότερα) μόνο τα βασικά κάνουμε, και αν είσαι και τυχερός και έχεις κανα καλό επιλοχία (όπως τον δικό μου) μαθαίνεις και κατι τις παραπάνω. Ποιός ***** ΕΠΟΠ θα πάει στον πόλεμο να ρισκάρει το ζωή του για 1000 ευρώ ρεεεεεεεε! Ξυπνάτε! Το μέλλον της άμυνας της χώρας μας, μπορεί να προστατευθεί μόνο απο ανθρώπους που αγαπάνε την πατρίδα, και όχι το χρήμα που τους δίνουν. Γιαυτό σας λέω, μάθετε όσα πιό πολλα μπορείτε όταν είστε φανταροι και αν σας λενε στρατόκαυλους γραψτε τους στα αρχίδια σας. Όταν έρθει η ώρα, γιατί θα έρθει και θα γίνει μόνο μία φορά, αυτοί θα τρέχουν στα γραφειάκια τους και θα το παίζουν μυξιάρικα και εσείς θα πολεμάτε για χάρη της πατρίδος σας, και αν πεθάνετε θα σας θυμούνται για πάντα και θα τργουδάνε για αυτά που κάνατε.
ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΟΙ ΕΠΟΠ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ 1000 ΕΥΡΩ; ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΣΥΣΙΤΙΟ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΝ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΣΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΕΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΤΕ. ΓΙΑ ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ. ΟΛΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΗΓΑΝΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΔΑΝΙΚΑ.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΟΠ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΦΡΟΝΙΜΑ ΨΗΛΑ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ.

ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΟΧΙ ΕΓΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.

Όπως το είπες, έγκειται στο χαρακτήρα του καθενός. Και ο χαρακτήρας αυτών των ανδρών που είνια ΕΠΟΠ ξέρεις που έγκειται; Θ α σου πώ εγώ.
Όταν λοιπόν η Ελλάδα είχε μεγάλο πρόβλημα ανεργίας, έκανε τον θεσμό των ΕΠΟΠ για να δημιουργήσει θέσεις εργασίας, κατέβηκε λοιπον και ο κάθε τσομπάνης απο τα βουνά και τις πεδιάδες και έγινε ΕΠΟΠ, ο κάθε ψυχανώμαλος που επιδεικνύει την εξουσία του σε άνδρες που είναι ίσως και μεγαλύτεροι του κάποιες φορες δίχως να υπάρχει λόγος για κριτική.
Όλοι οι ΕΠΟΠ είναι ένα μάτσο ηλίθιοι δημόσιοι υπάλληλοι, μόλις τελειώνει το 8ωρο φζιιιιιτ, την έκαναν. Για Γέμισε ένα στρατόπεδο με ΕΠΟΠ να δείς τι θα γίνει. Θα κάνει κανείς τους αγκαρία νομίζεις; Θα τσινάνε οιλοι σαν τα άλογα.
Οι σπαρτιάτες δεν έχουν καμμία σχέση με αυτούς. Αυτοί ήταν μία κοινωνία κλειστή, ομάδα, οικογένεια. Είχανε ιδανικά και πιστεύω.
Έτυχε πολλές φορές να μας καψονάρει Αξ/κός στην Αναφορά της φρουράς, και ο ΕΠΟΠ ο Υπδ/νέας που ήταν 20 χρονών να κάθεται και να μας τραβάει βίντεο και να το παίζει ιστορία. Όταν πηγαίναμε ασκήσεις, οι ΕΠΟΠ λουφάζανε και το παίζανε εξουσία, "Κουβάλα εσύ τον Ασύρματο" "Στήσε την κεραία" "Κουβάλα το MAG"...
Πές μου ειλικρεινά, είδες ποτέ εσύ ΕΠΟΠ να κουβαλάει το MAG στην ανηφόρα, ή τον Ασύρματο, η το A/T STRIM; Ε; ΠΕΣ ΜΟΥ ΡΕ; ΕΊΔΕΣ; Εικόνα
288 ΜΑRINE

ΜΑΚ vs Πεζοναύτες

Δημοσίευση από 288 ΜΑRINE »

ΜΕΓΑΛΕ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΠΟΠ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΙΩΤΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΤΑΝΕ ΤΟ ΠΟΔΑΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΕΠΟΠ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ Η Ζ ΜΑΚ, ΤΟ ΕΤΑ, Η 31 ΜΕΕ. ΚΑΙ Η ΔΥΚ ΣΤΕΛΕΧΩΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΑΓΓΑΡΕΙΑΣ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ 8ΩΡΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΝΙΚΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΚΟΜΜΑΝΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΦΤΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΑΠΑΤΖΙΛΙΚΙ ΣΟΥ
H4nnibal
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Επικοινωνία:

ΜΑΚ vs Πεζοναύτες

288 ΜΑRINE έγραψε:ΜΕΓΑΛΕ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΠΟΠ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΙΩΤΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΤΑΝΕ ΤΟ ΠΟΔΑΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΕΠΟΠ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ Η Ζ ΜΑΚ, ΤΟ ΕΤΑ, Η 31 ΜΕΕ. ΚΑΙ Η ΔΥΚ ΣΤΕΛΕΧΩΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΑΓΓΑΡΕΙΑΣ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ 8ΩΡΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΝΙΚΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΚΟΜΜΑΝΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΦΤΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΑΠΑΤΖΙΛΙΚΙ ΣΟΥ

ΕικόναLOL, γέλιο έχεις...

Γιαυτό όλοι οι ΕΠΟΠ την κανουνε τώρα και πάνε Ειδικοί φρουροί ε;
Ασε μας ρε φιλε κ εσυ τωρα... Πάει το κάθε αμμόρφωτο γίδι και γίνεται ΕΠΟΠ και υστερα όλα μέλι γάλα, το χρήμα πέφτει σταθερό και πέρα βρέχει.
Στη Ζ ΜΑΚ φίλε μου και στα ΕΤΑ, τα στελέχη που είναι εκεί δεν είναι ΕΠΟΠ, είναι ΕΠΥ, κάπως έτσι δεν θυμάμαι καλά. Οι ΕΠΥ λοιπον, μπήκαν με πολύ διαφορετικότερα ιδανικά στο στρατό απ'οτι οι ΕΠΟΠ, και είναι άρτια εκπαιδευμένοι.

Ασε τώρα, πάει ο κάθε αποτυχημένος απο τη ζωή και γίνεται ΕΠΟΠ...

Όσο για την έλειψη ατόμων στις μονάδες, επειδή το έχω ζήσει προσωπικά, σου λέ ένα πράγμα:

Όταν ο στρατός, αρχίσει να είναι κάθρτος απέναντι στο θέμα των βυσμάτων με τις μεταθέσεις, και όταν κάποιοι μπουλουκοι όπως λες κ εσυ πάψουνε να βάζουνε βυσματα για να περασουνε καλά, τότε θα μοιραστούνε τα άτομα στις μονάδες και δεν θα χρειάζεται κανένας ΕΠΟΠ μέσα στα στρατόπαιδα.

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης